Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ !!


Η εισαγωγή αυτού του κειμένου θα μπορούσε να είναι η ίδια με αυτήν της προηγούμενης μέρας που αναφερόταν στον αγώνα μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας για την ευρωλίγκα με τα «τουρκάκια!» Η ταρίφα τελικά έγραψε 105-90!! Με κατοστάρα λοιπόν φύγανε τα «τουρκαλάκια» και ευχαριστημένοι να είναι!

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ όφειλε και ήταν ΠΑΡΩΝ! Με φωνή και στήριξη από το πρώτο λεπτό κατάφερε να τονώσει την ομάδα στα σημεία που βρεθήκαμε αρκετά πίσω στο σκορ και ο αποσυντονισμός είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του.

Τέλος καλό όλα καλά και τώρα πλέον επιστρέφουμε στην Ελληνική πραγματικότητα καθώς το επόμενο αγωνιστικό ραντεβουδάκι στο ΣΕΦ θα είναι με τα βαζελάκια! Και εκεί πρέπει να ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις με ερυθρόλευκη κυριαρχία! Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα με το καλό.

Προς το παρών ένα άλλο αγωνιστικό ραντεβουδάκι με τα βαζελάκια θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο ΠΟΛΟ για την Α1. Δανειζόμενος λοιπόν την εισαγωγή του προ ημερών προσκλητήριου κειμένου μου για το μπάσκετ. Επειδή εμείς σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δηλώνουμε παρών σε όλα, δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε και από το Μπάσκετ. το αλλάζω και το κάνω δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε και από το ΠΟΛΟ!!

Το Σάββατο λοιπόν στις 5 στο κολυμβητήριο Πειραιά υποδεχόμαστε τα βαζελάκια με τα «μπρατσάκια» για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το ΠΟΛΟ όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί ερυθρόλευκη υπόθεση και μόνο καθώς η πορεία της ομάδας είναι όμοια με αυτήν της ποδοσφαιρικής! Δηλαδή μονοπωλιακή-αρχοντική και αυτοκρατορική! Και μόνο οι αριθμοί απεικονίζουν την αλήθεια και για την ερυθρόλευκη κυριαρχία αλλά και για την σύγκριση ναυάγιο για αυτόν.βάζελο:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 24 έναντι 0

ΚΥΠΕΛΛΑ 9 έναντι 0

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 1 έναντι 0

SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗ 1 έναντι 0

ΣΥΝΟΛΟ τίτλων στο ΠΟΛΟ 35-0 και τα λόγια περιττεύουν.

Για αυτό αδέλφια όλοι ΠΟΛΟ το Σάββατο στις 5 για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάρει την νίκη και να πνίξει τα βαζέλια.Είναι αυτό που λέει.Πάει ο λαγός να πιει νερό.!

ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!

ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου