Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ !!!! ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ !!!! ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ !!!! ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ !!!! ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!
Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2009 03:49 ΑΠΟ ΤΟ WWW.XAROS7.GR
PDF Εκτύπωση E-mail

xarostis7Δεν θα σας χαρακτηρίσω καθόλου γιατί θα χαλαστώ άσχημα και ακόμα κρατιέμαι, αλλά, ως πότε ???

Τι κάνατε πάλι το έχετε πάρει χαμπάρι ?? Μια από τα ίδια με τον Ηρακλή ! Δεν βάλατε μυαλό με το πάθημα αυτό και συνεχίσατε τις βλακείες και στα Γιάννενα !! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!! Από 0 – 2 μου κάνατε τα ίδια ρε αυτοκαταστροφικοί και μου αυτοκτονήσατε για ακόμα μια φορά !!!

Τώρα να σας δω τι μάγκες είστε ??

Δεν είστε απλός όλοι σας με την πλάτη στον τοίχο, αλλά είσαστε ένα με τον τοίχο !! Και όταν λέω όλοι το εννοώ, πρώτα τον πρόεδρο που έχει το μεγαλύτερο και το κυριότερο κομμάτι της ευθύνης και μετά τους παίκτες !!!

Και δεν θέλω να μου ξαναπιάσετε στο στόμα σας την διαιτησία << στα….. άντε να μην πω η διαιτησία >> Είμαστε ανεπίτρεπτοι και με τον Ηρακλή και στα Γιάννενα , δικά μας παιχνίδια και τα χαρίζουμε , αν είναι δυνατόν !!! Να χάνουμε 4 πόντους έτσι , είναι ξεφτίλα , αυτά τα πράγματα είναι αδικαιολόγητα και δεν τα κάνουν επαγγελματίες παίκτες ! Εσείς πληρώνεστε αδρά και με το παραπάνω , αλλά εμείς στεναχωριόμαστε και τα χώνουμε και χοντρά μάλιστα από πάνω !!!

Άλλοι έχουν φύγει από προχτές , άλλοι φύγανε χτες, άλλοι φεύγουν σήμερα και αύριο για Ολλανδία να σας συμπαρασταθούν . Άνθρωποι μεροκαματιάρηδες που από το υστέρημα τους δίνουν τα πάντα και σας ακολουθάνε παντού , δίνοντας μάχες !! Αυτό είναι το ευχαριστώ το δικό σας εεεεε ;

Να σας δω στην Ολλανδία …. Και μακάρι να βγω ψεύτης. Εδώ που έχουμε φτάσει πρόεδρε … Γιατί για όλα αυτά φταις εσύ και κανένας άλλος. Ο φίλος ο Θρακιώτης τα είχε γράψει...

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ

Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2009 23:48




ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ Ι ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΖΟΛΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ?

ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΟΥΠΕΣ.. ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ....

ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ?? ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ! ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΑΜΕ? ΟΧΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΥΡΙΖΕΙ...

Ο ΜΑΓΚΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ… ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΜΕ 0 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ...

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 3ΕΤΕΣ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ 1.5 ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ....ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ...

ΑΛΛΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΑΛΙ ΑΘΙΚΤΟΣ... ΜΠΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ %$#@ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΙ $%$@ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛ@ΚΙ@ ΤΟΥ..

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.. Ο ΚΕΣΠΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ..

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΕΙ.. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΤ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ 2-3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΤΗ 7.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!

ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ..

ΠΕΙΡΕ 18 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΗΡΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΠΗΡΕ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ 80% ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16, ΠΗΡΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΗΡΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ...

ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ?? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ?

5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ....

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ 96' ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..

ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΤΟΜΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΙΟ??

Αυτό γράφτηκε την πέμπτη !!! Συνεχίζω τώρα εγώ έτσι για να μην ξεχνιόμαστε !!!

Και θα πω αυτά που νιώθω , αυτά που ακούω από εσάς και αυτά που μυρίζομε ότι θα γίνουν … ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ !!!!

Αυτά πήγαιναν να γίνουν και μετά την Καβάλα , αλλά την γλιτώσαμε , με τις νίκες με ΜΠΑΟΚ και ΑΕΚακι , και αναστηθήκαμε …..

Τώρα να δω τι θα γίνει που ο κόσμος έχει φορτώσει άσχημα και δεν θα ανεχτεί με τίποτα να χάσει ή έστω να δει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης με τους λαγούς !!!

Και επειδή εγώ δεν μασάω έχω να σου πω πρόεδρε πως θα γίνει της μαργιόλας … Ο κόσμος θα ξεσπάσει οπού βρει , όπως την δει και άντε να τους κρατήσεις ….

Και τι να τους πεις, που έχουν απόλυτο δίκιο ;

<< ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ !! ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ !!!

Ένα σου λέω θα την πληρώσετε όλοι σας !!! Εσύ πρώτος και μετά οποίος βρεθεί μπροστά μας.

Σταματώ εδώ γιατί έχω σαλτάρει άσχημα !!! Και ξεφεύγω πολύ , αλλά μας έχετε κάνει απόψε να μην βλέπουμε μπροστά μας τίποτα και κανέναν !!! ΑΥΡΙΟ (κυριακή) ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. ase mas re kakomoiri pu les kokali esi ftais gia ola...pios se evgale sthn epifaneia esena re misthofore...o theios sokratis...apo pote iparxeis esi?apo to 2009..propagandisth psefth alvane

    ΑπάντησηΔιαγραφή