Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με γνώμονα το καλό του μπάσκετ

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με γνώμονα το καλό του μπάσκετ
Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2009 20:50 www.xaros7.grolympiacos-basketballΗ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, είναι υποχρεωμένη να τοποθετηθεί απέναντι στα γεγονότα που ταλανίζουν το ελληνικό μπάσκετ.
Είναι γνωστές σε όλους οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική καλαθοσφαίριση. Ουδεμία από τις ΚΑΕ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ εμφανίζει κερδοφόρα αποτελέσματα και οι μέτοχοι των ΚΑΕ ενεργούν με μοναδικό κίνητρο τη μεγάλη αγάπη τους για το άθλημα και την επιθυμία τους για τη συνεχή προαγωγή του. Ως εκ τούτου, ούτε αποκομίζουν ούτε προσδοκούν οποιοδήποτε ίδιο όφελος. Αντιθέτως, καλούνται συνεχώς να αιμοδοτούν τις ΚΑΕ με δικά τους κεφάλαια, ώστε να αποφευχθεί η διάλυσή τους και η πλήρης απαξίωση του αθλήματος.
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να διατυπώνει τα αιτήματά του, να προασπίζει τα δικαιώματά του και να τα διεκδικεί μόνος του ή μέσω των συλλογικών οργάνων στα οποία ανήκει. Όμως, τέτοιου είδους κινητοποιήσεις, όπως αυτές που έγιναν και αυτές που έχουν εξαγγελθεί από τους καλαθοσφαιριστές, βλάπτουν ανεπανόρθωτα και υποβαθμίζουν το άθλημα, και τελικά αποβαίνουν σε βάρος ΟΛΩΝ όσων ασχολούνται με την καλαθοσφαίριση.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με ενέργειες, που είτε το καταλαβαίνουν μερικοί είτε όχι, μπορεί να αποτελέσουν την ταφόπλακα του ελληνικού μπάσκετ.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με γνώμονα το καλό του μπάσκετ και την επαναφορά του στα επίπεδα που πραγματικά του αναλογούν, είναι αποφασισμένη να αναλάβει τις πρωτοβουλίες εκείνες που θεωρεί αναγκαίες και επιβεβλημένες για την έξοδο του αθλήματος από την κρίση και κάνει έκκληση σε όσους πραγματικά το αγαπούν να πορευτούν μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου