Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣΤΕΓΟΣ ΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ !!


Το 2010 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ θα συμπληρώσει 85 χρόνια χρυσής ιστορίας !! Μια ιστορία γεμάτη τίτλους , εγχωρίους και ευρωπαϊκούς, στα ομαδικά και ατομικά αθλήματα που καλλιεργεί ο μεγαλύτερος και ενδοξότερος αθλητικός οργανισμός της Ελλάδας μας !!

Ευρωπαϊκούς τίτλους έχουν κερδίσει και άλλοι ελληνικοί σύλλογοι , όμως μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει καταφέρει να κατακτήσει τρόπαια σε ευρωπαϊκές διασυλλογικες διοργανώσεις σε περισσότερα από ένα άθλημα !!

Και πάμε να τα πούμε !! Όσα θυμηθώ κιόλας !! Πρωταθλητής Ευρώπης στο μπασκετ , πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο , και δυο φορές κυπελλούχος Ευρώπης στο βόλεϊ , ευρωπαϊκό τρόπαιο στην πάλη , και δεκάδες μετάλλια από τους αθλητές μας σε ολυμπιακούς , παγκοσμίους και πανευρωπαϊκούς αγώνες .από τον στίβο έως την ιστιοπλοΐα και την πάλη .

Πως γίνετε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς , να είναι άστεγη !!Εκτός από την ομάδα του ποδοσφαίρου που μετά από τεράστιο αγώνα και ομηρικές μάχες , αυτοχρηματοδοτήθηκε , και έτσι μπόρεσε και κατασκευάστηκε ο ναός μας το νέο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ» Πριν την κατασκευή του ναού μας , αναγκαστήκαμε να παίζουμε μακριά από την φυσική μας έδρα και τον όμορφο Πειραιά μας σε , ΟΑΚΑ και Ριζουπολη , που για πολλά χρόνια ήταν οι έδρες μας !

Παρόλα αυτά και σε αυτές της έδρες ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΗΚΩΝΕ ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!!!

Πάμε τώρα στο μπασκετ , η ομάδα μας είναι << φιλοξενούμενη >> όπως λέει και ο Αντιπας , στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πληρώνουμε ενοίκιο παρακαλώ για να παίζουμε εκεί!!

Η ομάδα μας στο βόλεϊ παίζει τα τελευταία χρόνια στο Δημοτικό Γυμναστήριο του Ρέντη το οποίο τελειοποιήθηκε και έγινε ανθρώπινο με χρήματα του Μαρινάκη και του ερασιτέχνη !! Και εκεί πληρώνουμε ενοίκιο κάθε χρόνο παρακαλώ ακούστε ( 150.000 ) ευρω στο Δήμο Ρέντη !!! Τι έχετε να πείτε μέχρι στιγμής ????

Οι ομάδες μας στο πόλο και το κολυμβητικό τμήμα μας φιλοξενούνται στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά , το οποίο μοιραζόμαστε με της ομάδες του Εθνικού . Το ίδιο συμβαίνει και για της Ακαδημίες μας στο πόλο , πάρα πολλοί γονείς από την μεγάλη μας οικογένεια την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ εμπιστεύονται τα παιδιά τους για να αθληθουν στης Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ .Αυτά τα παιδιά αθλουνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στα Βοτσαλακια !!

Ακόμα ξέχασα να σας πω ότι με τα χρήματα του Πέτρου Κοκκαλη και του Γιώργου Γλου ο Ολυμπιακός μας πριν μερικά χρόνια έφτιαξε πίσω από το κλειστό του Ρεντη το δικό μας προπονητηριο στίβου !!

Έχω να σας τονίσω ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ χωρίς δικούς του χώρους υποδομής έχει βγάλει πάρα πολλούς πρωταθλητές !! Που να είχαμε το δικό μας κολυμβητήριο και το δικό μας κλειστό του βόλεϊ ???? ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΑ !!!

Ένας στόχος που έχουμε εδώ και έναν χρόνο είναι να κατασκευαστεί το δικό μας κολυμβητήριο επιτέλους !!! Γ Αυτό πρέπει όλοι μας να γίνουμε μέλει στον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αδέρφια και να βοηθήσουμε αυτήν την προσπάθεια και όχι μόνο !!!Πρόσφατα ακούσαμε από τον Γιάννη Συγγελιδη ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο , αλλά πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στον Ερασιτέχνη !!!

Τα ίδια θέλουν και οι Αγγελόπουλοι και ακουστέ τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου στο πλαίσιο παρουσίασης της ομάδας μας << Είναι στην σκέψη μας , να γίνει γήπεδο και βρισκόμαστε σε προκατασκευαστικό στάδιο, αλλά οι πρώτοι τίτλοι θα κατακτηθούν στο ΣΕΦ >> ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !! ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ !! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ !!!

1 σχόλιο: