Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν όπως πρέπει και θέλαμε στο Περιστέρι



Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν όπως πρέπει και θέλαμε στο Περιστέρι και το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε ένα ακόμα διπλό και να συνεχίσουμε χωρίς βαθμολογική απώλεια.
Η ομάδα αισθητά αποδυναμωμένη από παίκτες κλειδιά που αποτελούν τον κορμό της ομάδας και με λύσεις από τον πάγκο που φαίνεται να μην αποδίδουν αυτό που επιζητούν οι απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο 100% αλλά τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς δείχνουν ότι μπορούν να μπουν στο ρυθμό της ομάδας με αρκετή δουλειά και ψυχή! Η ομάδα πρέπει να φτάσει σε ένα επίπεδο σταθερής απόδοσης και να μην κάνει σκαμπανεβάσματα.
Είναι κούραση; είναι αγωνιστικός αποσυντονισμός; (συνέπεια των απουσιών;) Το θέμα σίγουρα είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα πρέπει να στρώνει και όχι να μην ξέρουμε τι να περιμένουμε.
Δεν μπορώ να θυμηθώ βέβαια άλλη στιγμή που να βρέθηκε η ομάδα και με τόσες πολλές σημαντικές απουσίες μαζί! Τοροσίδης-Ντιόγκο-Μαρέσκα-Ζαϊρί-Ντάρμπισιρ και μιλάμε για παίκτες που αν όχι όλοι τους οι περισσότεροι θα αποτελούσαν τον βασικό κορμό της φετινής ομάδας! Σίγουρα αυτό βέβαια δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία όταν μιλάμε για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλά όλα έχουν την σημασία τους σε μία ανάλυση.
Είπαμε τα λάθη έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, έχουν γίνει κινήσεις που δεν συνάδουν με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παίζαμε με την φωτιά και η εικόνα που έχουμε είναι πολύ τσιτωμένη λες και δεν υπάρχει οργανωμένο διοικητικό σχέδιο. Είναι ώρα για κινήσεις και αποφάσεις ουσίας! Αρκετά μείναμε υποτονικοί! Όλα δουλεύουν εις βάρος μας και οι μόνοι που φαίνεται ότι το καταλαβαίνουμε είμαστε εμείς οι οπαδοί! Και χρήμα υπάρχει και ανάγκη! Το ανέφερε άλλωστε και ο Ζίκο στην συνέντευξη τύπου ¨ότι θέλουμε ενίσχυση¨!
Οπότε δεν θέλω να φανταστώ ότι δεν γίνεται οργάνωση για τα μεταγραφικά χτυπήματα που πρέπει. Πρέπει είδη να είναι γνωστοί οι στόχοι για τον Γενάρη! Ο χρόνος περνάει, τι περιμένουμε; με την έναρξη της ματαγραφικής περιόδου να αρχίσουμε τις συζητήσεις; Πρέπει με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου να αρχίσουν να κλείνουν τυπικά οι υποθέσεις των μεταγραφικών στόχων, όχι να ανοίγουν…! Γιατί με την παράδοση που έχουμε εμείς να κάνουμε θρίλερ κάθε μεταγραφή και να θέλουμε ένα μήνα για την κάθε μία…δεν βλέπω μεταγραφές! Και αν γίνουν θα είναι από την πίσω πόρτα…
Εμείς ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είμαστε σε επαγρύπνηση και θέλουμε μεταγραφές από την μπροστά πόρτα…! Βλέπουμε παρατηρούμε και περιμένουμε. Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει απαίτηση για το καλύτερο. Σε κινήσεις εντυπωσιασμού και συντήρησης δεν είμαστε μαθημένοι και συμβιβασμένοι και δεν θα χαρίσουμε σε κανέναν τίποτα!
Πρόεδρε δώσε συντεταγμένες έστω από την Αμερική όπου βρίσκεσαι…γιατί εδώ τα πράγματα πάνε πολύ χαλαρά…και δείχνουν κάποιοι συμβιβασμένοι και ξέρεις ποιους εννοώ…Η διαιτησία μας πάει ανάποδα και αφήνει το κάθε «δρεπανοφόρο» ελεύθερο να κάνει το έργο του και όχι μόνο! Είδαμε και χθες πως ψάχνανε τον Γκαλλέτι να τον στείλουν κανά 6μηνο έξω με τα μαρκαρίσματα από πίσω!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει…πάνε χειρουργικά να φτιάξουν διαφορετικές καταστάσεις για τον μήνα Μάιο!
Έναν μήνα που θα παραμείνει ότι και να κάνουν ερυθρόλευκος! Εμείς πάντως λευκή πετσέτα δεν πετάμε…πουθενά και σε κανέναν!
Το πρωτάθλημα αυτό το θέλουμε ποιο πολύ από όλα! Και θα το πάρουμε!

ΥΓ: Ξεραθήκατε λαμόγια που είδατε τον θρύλο να φεύγει με διπλό από το Περιστέρι…είχατε κάτσει στις τηλεοράσεις και χαιρόσασταν για το 0-0! Περιμένατε πως και πως…αλλά τσάμπα ο καφές που χάσατε για να κάτσετε να δείτε το παιχνίδι…! Έτσι θα την πατάτε πάντα…! 2 και μετά Καραϊσκάκη…!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου