Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ !! ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !!

ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ !! ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !! APO TO WWW.XAROS7.GR
Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2009 22:52 PDF Εκτύπωση E-mail

xarostis7ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ !!
ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ !!

ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΘΥΡΑ 7 ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΜΙΑ ΘΥΡΑ 7 ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΓΑΥΡΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΥΡΑ 7 ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΌΛΩΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ το πρωί πετάω για Ολλανδία , εκεί ίδει βρίσκονται πολλοί δικοί μας της ΘΥΡΑΣ 7 , εδώ και μέρες το Άμστερνταμ είναι κατακόκκινο !!!!

Μόλις 700 είναι τα μαγικά χαρτάκια για τον αγώνα στην Ολλανδία με την Αλκμάαρ, δηλαδή τίποτα.

Εδώ που τα λέμε και 5000 να μας έδιναν με την δίψα και την ζήτηση που υπάρχει στον κόσμο σιγά μην μας έφταναν.

Βλέπετε τι γίνετε στις εκδρομές, πάρτι κανονικό. Δυστυχώς όμως το πάρτι στην Ολλανδία θα είναι prive, καθώς το γηπεδάκι τους, χωράει μόνο 17.000 και περισσότερα από 700 δεν μας δίνουν

Η ΘΥΡΑ 7 δεν έκανε εκδρομή για αυτό το παιχνίδι, << οργανωμένη δηλαδή >>, ο καθένας τυχερός από εμάς που πήρε το ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΡΤΑΚΙ , κανόνισε μόνος του η με τα φιλαράκια του, να φύγει για Ολλανδία !!!

Οι μεμονωμένοι είναι 270 άτομα, από την ΘΥΡΑ 7 συν άλλοι 50 άρρωστοι που θα πάνε με πούλμαν οδικός , σύνολο από ΘΥΡΑ 7 <<>> !!!

Εκτός από αυτήν την εκδρομή με το πούλμαν , οδικός θα φύγουν και πάρα πολλοί με αυτοκίνητα και βανάκια . Οι άλλοι αεροπορικός και για να καταλάβετε το Άμστερνταμ εφτά μέρες πριν το ματς θα είναι ερυθρόλευκο !!! << Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ >> ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ !!!

Πολλά από τα άτυχα αδέρφια μας που δεν βρήκαν εισιτήριο θα ταξιδέψουν Ολλανδία , μήπως και βγάλουν εκεί άκρια , χαρακτηριστικά πολλοί μου λένε Γιάννη αν δεν βρούμε άκρη για εισιτήριο , το πολύ πολύ να κάνουμε τις καφετερίες στο ΑΛΚΜΑΡ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ !!!!

Πριν λίγο ενώ σας έγραφα αυτό το αρθράκι μίλησα με τον φίλο μου τον Μάκη και με πόλους δικούς μας που είναι επάνω , και μου είπαν που θα μένουν για να βρεθούμε !! Με πηρέ και ο πρόεδρος μας από την ΠΕΦΟ Ολλανδίας ο Δημήτρης .

Τα αδέρφια μας από Ολλανδία να φανταστείτε περίμεναν να πάρουν 10 εισιτήρια πού τους είχαν πει αρχικά αλλά τελικά θα πάρουνε 5 !!! ΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ !!! Να καταλάβετε το τι έγινε με τα εισιτήρια αδέρφια !! Αλλά δεν φταίμε εμείς αλλά το μικρό γήπεδο !!!!

Αύριο που θα είμαι εκεί αδέρφια !! Από το απόγευμα και μέχρι την λήξη του αγώνα θα έχετε από το www.xaros7.gr συνεχής ενημέρωση με το τι γίνετε με τον λαό μας εκεί !!! Και όταν γυρίσω πρώτα ο θεός θα έχετε πλούσιο αφιέρωμα και πολλά βιντεάκια από ότι έγινε στην πόλη και στο γήπεδο << ΕΛΑ ΡΕ.. ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΟΥ !! ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ !!ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΚΜΑΑΡ ΑΝΩ ΚΑΤΩ !!

4 σχόλια:

  1. Μάγκες μπήτε GATE32wordpress.com το μεγαλύτερο ανθελληνικο site (φυσικά αλβανικό) Μπήτε και θα καταλάβετε πόσο μαλάκες είναι όλοι αυτοί που λένε οτι οι αλβανοί είναι φίλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μαγκες για εισητηριο μεσω net,χρειαζεται πιστωτικη με βαζελο?Δωστε τα φωτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mporeis aderfe kai me proplhromenh karta an den kano la8os

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oκ ευχαριστω,μας κανανε ιντερνετακιδες.
    ΝΙΚΑΙΑ-GATE 7 ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΡΟ ΒΑΖΕΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή