Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Κυριακή, 22 Νοέμβριος 2009 12:01 WWW.XAROS7.GR PDF Εκτύπωση E-mail
dikigoros1.- Η ομάδα έχει ελλείψεις, ατυχίες και τραυματισμούς. Δεδομένο. Η διοίκηση, τον Αύγουστο, διαρκούσης της μεταγραφικής περιόδου, γνώριζε ότι θα προκριθούμε στους ομίλους, ότι θα αποκλειστούν οι βαζέλες αλλά και ότι είχαμε βατό όμιλο. Γνώριζε ότι θα έμπαιναν στα ταμεία πάνω από 20 εκατομμύρια (χωρίς να συνυπολογιστούν λοιπά έσοδα π.χ. εισιτήρια διαρκείας και μη, διαφημίσεις, πριμ αγώνων, πριμ χορηγών κ.α.) παρ’όλ΄αυτά έμεινε με λιγότερα συμβόλαια από πέρυσι.

2.- Συν τοις άλλης, σου στερούν δύο βαθμούς με τον Ηρακλή, σου ακυρώνουν γκολ του Λεονάρντο με την Καβάλα και συγχρόνως (στους ακατονόμαστους) δεν δίνουν κλασσικό πέναλτυ στο 90΄ στον Άρη στο ΟΑΚΑ, σφάζουν τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, αφήνουν φάουλ του Νίνη που παίρνει την μπάλα στην Καβάλα σεντράρει και ισοφαρίζει η μαϊμού.

3.- Με αυτά τα δεδομένα, (πρωτοφανής διοικητική ολιγωρία, προκλητική διαιτησία) το μόνο που έμεινε είναι η στήριξη του κόσμου και η ομάδα έφερε καλά αποτελέσματα μερικά από τα οποία ήλθαν και με την βοήθεια του κόσμου. Θυμίζω, ειδικότερα, με αλκμάαρ, σταντάρ λιέγης και τρίπολη στο γήπεδό μας και με ατρόμητο στο Περιστέρι. Όποιος ήταν καταλαβαίνει και ξέρει τι εννοώ.

4.- Και ενώ μπορούσαμε να έχουμε κόσμο στα Γιάννενα, αποφασίστηκε να μην πάρουμε εισιτήρια. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, (0-1,0-2) η βοήθεια της Θύρας 7 θα ήταν τεράστια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Γιαννιώτες θα μας έβλεπαν να τραγουδάμε, δεν θα πίστευαν στην ισοφάριση. Και οι παίχτες μας θα είχαν άλλο κουράγιο. Θα είχαν το νου τους. Επειδή όμως δέκα ανεγκέφαλοι στο Περιστέρι (ευτυχώς Γιάννη μου που μπήκες μέσα και τους μάζεψες - και για το δικό τους καλό αφού τα γήπεδα είναι γεμάτα φωτογράφους…) έδειξαν ότι δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και την στήριξη της ομάδας, μείναμε χωρίς οπαδούς στα Γιάννενα.

5.- Ας καταλάβει η διοίκηση ότι την εκτιμάμε και την στηρίζουμε αλλά περιμένουμε να επενδυθούν κάπου και τα εκατομμύρια έσοδα.

Ας καταλάβουν και οι υπεύθυνοι ασφαλείας ότι η ομάδα, ειδικά φέτος, έχει περισσότερο ανάγκη την Θύρα 7.

Θα τα πούμε στο Αμστελόδαμο

22-11-09

Ο δικηγόρος

1 σχόλιο:

  1. TI VOITHEIA RE VLAKA NA DWSEI H 7...
    THA SOU VALW PROSFATA GEGONOTA GIATI AN SOU VALW PALIA GAMISETA...AS KSEKINISOUME APO 2002-2003...
    LEOFOROS 2002 POUTANES SAS KANAME.RIZOUPOLH 2003 POUTANES SAS KANAME.LEOFOROS 2004 POUTANES SAS KANAME.NEA SMYRNH 2004 POUTANES SAS KANAME.SEF 2004 POUTANES SAS KANAME.SEF 2005 POUTANES SAS KANAME.OAKA 2007 POUTANES SAS KANAME.ELLHNIKO 2008 POUTANES SAS KANAME.VEROLINO 2009 POUTANES SAS KANAME.ELLHNIKO 2010 POUTANES SAS KANAME.

    DHLADH MONO RIZOUPOLH 2003-2004 KAI ELLHNIKO 2009 MAS PHRATE KERKIDA.
    A-NY-PAR-KTOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή