Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ !

ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ! ΑΠΟ ΤΟ WWW.XAROS7.GR
Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2009 20:48 PDF Εκτύπωση E-mail

PANOΚαθίστε καλά !! θα γίνουν τα παλιά !!!

Το ματς αυτό με τους ΛΑΓΟΥΣ είναι από την ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ !!! Τωρα που ο πατέρας << ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ >> << ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ >>!!!!

Τι συσκέψεις και τι μέτρα !! Το έκανες πατέρα σαλάτα χωρίς φέτα το παιχνίδι πριν καλά καλά αρχίσει !!! Δεν το κλείνεις το στοματάκι σου !!! Τι προσπαθείς να κάνεις με όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω ???? Και θες να μου κατεβείς φιλοξενούμενος και καλά στο Καραϊσκάκη !!!! Θα βάλεις σε μπελά τους ανθρώπους που θέλουν να σε φιλοξενήσουν μου φαίνεται !!! Άσε που δεν σου φταίνε τα παιδιά που σε φιλάνε να τους βάλεις σε τέτοιες περιπέτειες !!! Και επειδή τα ξέρω τα παιδιά δεν τους αξίζει τέτοια συμπεριφορά !! Για ξανασκέψου καλά πατερούλη μου το θέμα αυτό !!!

Όσο για τις γραφικότητες

Και τα καραγκιοζιλικια σας με τους εισαγγελείς τις μηνύσεις και τα σχετικά τι να πούμε…είναι εμφανής ο πανικός τους και προσπαθούν να πιαστούν από το οτιδήποτε όχι για να δικαιωθούν για κάτι, ούτε για να προστατέψουν την ομάδα τους, τώρα το θυμηθήκανε, όταν την είχαν στείλει στη << ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ >>μόνη ήταν καλά, τώρα θέλουνε όλο το δικαστικό σώμα στο γήπεδο! κ.Πατέρα κάλεσε αυτόν τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση με τους κοριούς!!!!! και την οποία ακόμα να διαλευκάνει!!! Είναι γνώστης του αντικειμένου…!!! Όλα λοιπόν γίνονται για να υπάρξει άλλοθι στην ήττα και αυτό θα το δούμε όλοι! Τους έχουμε μάθει άλλωστε!

Δίχως λόγω και αφορμή και για μια επιστολή

Που έστειλε ο πατερούλης και μαγκιά την έχει δει

Κάνουνε συσκέψεις τώρα η ΕΛ.ΑΣ κι εισαγγελείς

Μα οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν σαλτάρει και θα γίνει της τρελής

Ρε σαχλαμάρες τι σας νοιάζει εσάς και το κάνατε και θέμα αν ο πρόεδρος μας είπε κάποια πράγματα στους παίκτες μας !!! Δηλαδή αυτά που θα τους πούμε και που πάντα τους λέμε πριν από τέτοια ματς , τι είναι ??? Είναι να μας βάζετε και φυλακή ??? Ξερώ εγώ ρε ΛΑΓΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ από εσάς και ειδικά σε αυτό το θέμα όλα να τα περιμένεις !!!!

Τι περιμένατε να τους έλεγε ο πρόεδρος ?? Σας θέλω όλους σας φορμαρισμένους ,και πολύ καλούς στην κυκλοφορία της μπάλας ??

Αλλά θα σας πω το τι τους λέμε εμείς πάντα σε τέτοια ματς , και τι περιμένουμε από αυτούς !!! 1) φάτε τους 2) σκίστε τους 3) ματώστε την φανέλα και παίξετε δυνατά 4) πάρτε τους τα πόδια και δώστε τα τους στο χέρι 5) μονό ηττημένοι θα φύγουν ζωντανοί 6) Γαμ…. Τον παναθηναϊκό θρύλε ολε σε αγαπώ ( αυτό το μήνυμα το πήραν και στην Ολλανδία στην λήξη του αγώνα όταν ειρθαν να μας χαιρετίσουν στο πέταλο μας !!! )

Να κοιτάξετε τα δικά σας χάλια ρε καραγκιόζηδες !!! Και να πάτε στην ανοικτή σας προπονησούλα το Σάββατο στην λεωφόρο για να τα εμψυχώσετε τα κουνελάκια σας !!! Και μην μου πείτε ότι ο πατέρας θα τους μιλήσει σε άλλους τόνους ( έτσι σας θέλω δυνατούς μαχίμους και ανεβασμένους ) Για να πονέσει πιο πολύ από όλα τα υπόλοιπα γλεντια που έχουμε κάνει με εσάς !! Και έχουμε ασελγήσει στο κορμάκι σας !!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟΔΕΙΧΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ

leto

ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΕ

kiriakosriz

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΝΕ

kara

ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

4-0

ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΑΜΕ

4-0b

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ

pelates

ΜΑΖΙ ΟΤΑΝ ΓΛΕΝΤΑΜΕ

jim


1 σχόλιο:

  1. TI NA GAMISEIS RE VLAKA GAY-RE APO THN 13...
    POU AKOMA KAI STO PAIXNIDI THS RIZOUPOLHS POU XASAME STO GHPEDO ME KATW TA XERIA,STHN KERKIDA SAS KANAME POUTANES!ANYPARKTOI!
    RE GAY-RAKIA EISASTE ANYPARKTOI KAI DEN EISTE POUTHENA
    KSYLO STHN ATHINA KSYLO STON PEIRAIA THA SAS GAMAME MIA ZWH RE MOUNIA
    GAY-RE POUSTH MALAKA KAI POUTANAS GIE ANTE KAI GAMISE GAY-RE
    TON EKTO STOLO GAY-RAKAI EXETE MPAMPA KAI THA SAS GAMAEI THN MAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή