Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ !!!!
Κυριακή, 15 Νοέμβριος 2009 20:26 www.xaros7.gr



xarostis7Αδέρφια θα σας πω καθαρά και ξάστερα, αυτά που πιστεύω για την ομάδα μας στο ποδόσφαιρο !!!!
Είμαστε πολύ τυχεροί και έχουμε κάνει μεγάλη επιτυχία, παρόλο τον πόλεμο που μας κάνουν, και τής ΑΠΟΥΣΙΕΣ που έχουμε από τούς ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, από την αρχή της φετινής χρονιάς !!
Παρόλα αυτά Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ , όχι μόνο διεκδικεί αλλά είμαι και σίγουρος πως αν αντέξουμε μέχρι τον ΓΕΝΑΡΗ, που θα γίνουν οι ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ μας !!! ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΤΕ !!! Και ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ θα κάνουμε αυτά που προσδοκούμε !!!
Άντε επιτέλους να επιστρέψουν οι τραυματίες ! Να δυναμώσει η ομάδα έτσι ώστε να ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ !!
Είμαστε μέσα στους στόχους μας αυτήν την χρονική στιγμή αδέρφια !! Άλλα τα τρία παιχνίδια που έχουμε, θέλουν πολύ προσοχή !!
Όπως σας έχω ζαλίσει και το έχω ξαναπεί, ΝΙΚΗ !! Ή ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ !! ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕ ΑΚΜΑΡ !! ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ !! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ !!! << ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ - ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΑΚΙ !!!
<< Η ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ >>
Πολλά γράφονται και ακούγονται για τις μεταγραφές μας, έχει αρχίσει ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ μας σχεδιασμός, πρέπει να γίνουν και δείχνει ότι θα ΓΙΝΟΥΝ οι απαραίτητες κινήσεις !!
ΕΤΣΙ ώστε το ράστερ μας να γίνει πιο ποιοτικό και σε θέσεις που πονάμε !! Για να μην πονάμε ποια !!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!
Η ομάδα μας θέλει άμεση ενίσχυση ! Με παίκτες που θα μπουν , και θα βοηθήσουν άμεσα σε ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ !! Δηλαδή τα πράγματα είναι πολύ άπλα !! << ΝΑ ΠΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ ! >> Και να μην γίνουν ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ !!!

ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙ !!!!

Υ.Γ. 1 Τι γίνετε με το νοσοκομείο μας ??? Οι παίκτες μας χτες έκαναν προπόνηση. και οι ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, ΖΑΙΡΙ, ΟΣΚΑΡ, και ΓΚΑΛΕΤΙ στο πρόγραμμα τους είχαν προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ έκανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο έκαναν και ΝΤΙΟΓΚΟ, ΛΕΝΤΕΣΜΑ.
Έχουμε όλα τα άλλα, έχουμε και τής γρύπες με ΤΙΣ ιώσεις από πάνω !!! Έτσι δεν προπονήθηκαν οι ΠΑΝΤΟΣ και ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ !!!!
Ξανά προπόνηση θα έχουμε την ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.30 ενώ την ΤΡΙΤΗ φιλικό με ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΙΣ 15.30 χωρίς κόσμο στο ΡΕΝΤΗ << ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ !!! >>

Υ.Γ. 2 ΑΔΕΡΦΙΑ πριν το ΓΕΥΜΑ στης 29 του ΜΗΝΑ !!! Έχουμε και ΠΡΟΓΕΥΜΑ !! Που δεν πρέπει να το χάσουμε και αυτό !! Οι μικροί μας παίζουν με τα βαζελοπαιδα και θέλουν την στήριξή μας !! Το ματς θα γίνει στο ΡΕΝΤΗ

1 σχόλιο:

  1. αδερφε συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις και σε παρακολουθω καιρο αλλα εχω μια μικρη ενσταση οχι προς τα γραφομενα σου αλλα με τους σφουγκοκολαριους της αλεξανδρας
    θελει ο σωκρατες να παρουμε τις νικες και μετα να κανει μεταγραφες και ερωτω
    μπαλα ειναι και γυριζει αν γινει καμια στραβη στα γιαννενα και εχουμε τιποτα εκπληξεις με τα παιδια που φορουν το κουρελοπανο δεν θα κανει μεταγραφες ο κυριος ?
    δηλαδη παει να ριξει τα δικα του λαθη σε αλλους τις βλακειες την ανοργανωσια που επικρατει σε θεματα μεταγραφων ?ε οχι δεν τρωμε κουτοχορτο αδερφε τελος η ασυλια και η κοροιδια επιστημονες εχουν καταντησει στην μασα μονο και να βγαζουν τα φερεφωνα να υποστηριζουν τα λαθη και τις βλακειες που κανει
    να κοψουν τον λαιμο τους και να προβουν σε κινησεις αδιαφορωντας για το κοστος
    ο λογος ?
    γιατι τοτε αυτοι θα ειναι υπολογοι απεναντι μας
    και κατι τελευταιο
    και πριν ερθει στον ολυμπιακο πρωτοι ειμασταν και ολυμπιακοι θα παραμεναμε διοτι ειναι τροπος ζωης οπως εσυ εγω και οι περισσοτεροι με την σημαια θα μας ταξιδευψουν στον αιωνιο υπνο
    και δεν χρωσταω σε κανεναν μα σε κανεναν αντιθετα αυτοι χρωστανε στον δαφνωστεφανωμενο εφηβο
    συγγνωμη για την μακροσκελημου επιστολη και για την κουραση
    με τιμη
    κωνσταντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή