Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!
Κυριακή, 18 Απρίλιος 2010 22:20
AddThis Social Bookmark Button
xaros7cΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!
18 | 4 | 2010 - O ... Χάρος της 7

Στα λέω εδώ και πολύ καιρό, στα είπαμε και από κοντά στην συγκέντρωση της ΘΥΡΑΣ 7 που είχαμε κάνει, ότι πρόεδρε ο κόσμος με αυτά που βλέπει να γίνονται στην ομάδα έχει αγανακτήσει !!!

Και μόνο εσύ αν κάνεις της κινήσεις που πρέπει θα σώσεις την κατάσταση, γιατί αλλιώς άστα να πάνε βλέπω να μετακομίζετε το Καραϊσκάκη στο ειρήνης και φιλίας !!!

Αυτά που γίνανε σήμερα είχαν να γίνουν από το παλιό Καραϊσκάκη, ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και είναι έτοιμος να εκραγεί, και πήραν όλοι τους μια πρώτη δόση !!!

Άσε που εκτός από αυτά που γίνονται στα εσωτερικά μας έχουμε και το κράτος να μας κυνηγά, την έχουν δει με την ΘΥΡΑ 7 και με τους συνδέσμους μας, και δεν ξέρουν καλά πως από εκεί μέσα κάναμε έργο και κρατάγαμε τον κόσμο μας σε μια τάξη, άντε να δω τώρα που την έχουν δει να τους κλείσουν το τι έχει να γίνει και άντε μετά να ελέγξεις την κατάσταση !!!

Έχουμε και τον κάθε εισαγγελέα που την βλέπει άσχημα και κάνει τα δικά του, ξέρετε όλοι το τη μας έχει κάνει κάποιος από αυτούς, για αυτά που κάνουν στην ΠΑΕ και στους συνδέσμους μας με συλλήψεις και ταλαιπωρίες δικών μας παιδιών, μιλώ για τα εισιτήρια ξέρετε !!!

Εγώ απόψε είχα πάρει το γιο μου στο γήπεδο και αναγκάστηκα να το φυγαδέψω το παιδί πως και πως πνιγμένο από τα δακρυγόνα και φρικαρισμένο, αναγκάστηκα και το πήγα στο σπίτι στην διακοπή του αγώνα, όταν γύρισα τα είδα όλα… Όλος ο κόσμος έξω και η κατάσταση ανεξέλεγκτη, άσε που δεν άκουγαν και τίποτα, πήγαινες να τους πεις κάτι και μου έλεγαν άσε ρα Γιάννη έχουμε αγανακτήσει και από εδώ και πέρα τα ίδια θα έχουμε !

Γι αυτό πρόεδρε πρέπει να βγεις να πεις τι σκοπεύεις να κάνεις με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ !!! Αλλιώς στο λέω «Μια σπίθα αρκεί να φέρει την καταστροφή» ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΞΗΓΗΣΟΥ !!!

Αυτά τα λίγα από εμένα που πιάνω τον παλμό του κόσμου μας, και σου χτυπώ τον κώδωνα του κινδύνου !!!

ΧΑΡΟΣ 7
www.xaros7.gr
xaros.korydallos@yahoo.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
http://xaros7toukorydallou.blogspot.com
< Προηγούμενο Επόμενο >

Σχόλια

+7 #1 mtasos7 18-04-2010 22:49
Το περιμέναμε αυτό Γιάννη. Το φωνάζαμε ότι θα γινόταν το μπαμ. Ο κόσμος δεν ανέχετε την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός και το σπρώξιμο τον ακατανόμαστων. Αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές απο τον ίδιο τον πρόεδρο και μάλιστα πολύ σύντομα θα έχουμε κι άλλα. Δεν θα αντέξει ο κόσμος άλλη παπαρολογία. Δεν θα ανεχτεί να τον κοροϊδευουν όλο το καλοκαίρι όπως πέρυσι.
Όπως λες κι εσύ πρέπει ο πρόεδρος σύντομα να πάρει θέση. Αν δεν μπορεί ας πάει στο καλό!!!Άλλη παρόμοια χρόνια δεν θα αντέξουμε.Φτάνει πια!!!
Παράθεση

2 σχόλια:

  1. Το να χάνεις ένα πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα, αν και ως Ολυμπιακοί θέλουμε κι επιβάλεται να είμαστε πάντα και παντού πρώτοι. Δυστυχώς είμαι μακριά απο την ομάδα ως φυσική παρουσία, αλλά κοντά της με την σκέψη και την καρδιά μου. Ο Σωκράτης μας έφερε εδώ που μας έφερε...Μετά τα πέτρινα χρόνια μας έκανε και πάλι πρώτους με την βοήθεια και της 7 που ήμασταν πάντα δίπλα του. Πλέον όμως μετά την φετινή χρονιά κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Εάν δεν μπορεί άλλο να ασχολείται είναι σεβαστό. Τα λεφτά δικά του είναι και τα επενδύει όπου θέλει. Δεν θα κρατήσουμε κακία σε αυτό τον άνθρωπο. Αρκεί όμως να μην κάνει πάλι τα φετινά. Ας κάτσουν κάτω οι υπεύθυνοι να κάνουν ένα πλάνο. Προτιμώ να μου πουν κοιτάχτε παίδες για τους Χ, Ψ λόγους τα λεφτά που θα διατεθούν είναι τόσα. Ξηγημένα κι όμορφα. Μην μου αρχίσουν πάλι τα όργανα. Οι πουστιές ανήκουν σε άλλη ομάδα όχι στον Ολυμπιακό.

    Χαιρετώ από την όμορφη Μάλτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή