Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Απαιτούμε ενίσχυση του ΘΡΥΛΟΥ σε όλους τους τομείς !!! WWW.XAROS7.GR


Απαιτούμε ενίσχυση του ΘΡΥΛΟΥ σε όλους τους τομείς !!!
Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2010 12:19




xarostis7Αδέρφια το μόνο που μας ενδιαφέρει εμάς τους άρρωστους ΓΑΥΡΟΥΣ είναι να γίνει και πάλι Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας μεγάλος και τρανός και τίποτα παρά πάνω !!!

Δεν μας ενδιαφέρει το πώς θα λέγετε αυτός που θα μπει μαζί με τον Σωκράτη για να βοηθήσει στην νέα ομάδα που πρέπει να χτιστή !!!

Τα ονόματα για εμάς είναι το ίδιο και το αυτό είτε Λαυρεντιάδης είναι αυτός που θα μπει είτε Αγγελόπουλοι, είτε Μαρινάκιδες ,και ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ να λέγετε αυτός εμείς θα είμαστε μαζί του και θα τον στηρίξουμε, γιατί πολύ απλά θα είναι και αυτός πρόεδρος στην ομάδα που τόσο πολύ αγαπάμε !!!!

Όποιος είναι στο τιμόνι και προσφέρει στον ΘΡΥΛΟ μας εμείς είμαστε δίπλα του, αγνά ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ και πειραιώτικα !!!

Και το λέω εγώ αυτό που όλα τα χρόνια μου διπλά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και στην ΘΥΡΑ 7 τρέχω αγνά άρρωστα με το μόνο μου συμφέρον να είναι το καλό του ΘΡΥΛΟΥ μας και τίποτα παραπάνω, δεν γλείφω και δεν εξαρτούμε από κανέναν πρόεδρο, γι αυτό και μπορώ να κράζω όταν βλέπω κάτι ΛΑΘΟΣ !!!

Τώρα για αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό, με τις διαπραγματεύσεις κόκκαλη Λαυρεντιάδη καλό θα είναι να μην πολύ ασχολούμαστε, γιατί και ο ένας έχει δίκιο και ο άλλος !!!

Τα πράγματα αυτήν την χρονική στιγμή δείχνουν ότι ο Κόκκαλης θα πορευτεί μόνος του μέχρι να δούμε το τι θα γίνει με τα πλέι οφ, πράγμα που θα κρίνει και πολλά στην ομάδα μας και στα διοικητικά της !!!

Αδέρφια για να πάνε τα πράγματα καλά πρέπει Ο ΘΡΥΛΟΣ μας να πάρει την πρωτιά στα πλέι οφ, εξασφαλίζοντας και την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ !!!

Και για να τα λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους έχετε τον Κόκκαλη κανένα χαζό ????

Δεν ξέρει και πολύ καλά μάλιστα ότι όλοι αυτοί οι στερημένοι δημοσιογράφοι η μη περιμένουν πως και πως στην γωνιά για να του την κάνουν ????

Δεν παραξέρει ότι εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ όπως και ο ίδιος είμαστε απαιτητικοί και θέλουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας πάντα πρώτο και πρωταθλητή !!!

Δεν ξέρει πως δεν μας νοιάζει το αν είναι η δεν είναι καλά οικονομικά η ΠΑΕ , αλλά μας νοιάζει να βρει την λύση και απαιτούμε να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει το καλοκαίρι !!!

Δεν ξέρει πως με τίποτα δεν θα ανεχτούμε ξανά λάθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με συνέπεια να ξανά χάσουμε τίτλο !!!!

Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει αδέρφια είναι να ενισχύσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας ο κόκκαλης σε όλους τους τομείς και τίποτα άλλο !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου