Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Να δούμε για ποιους θα χτυπούν οι...ΚΑΜΠΑΝΕΣ στο τέλος WWW.XAROS7.GR


Να δούμε για ποιους θα χτυπούν οι...ΚΑΜΠΑΝΕΣ στο τέλος
Δευτέρα, 05 Απρίλιος 2010 14:05





Πέρασε και η αργία του Πάσχα και σιγά σιγά πάλι μπαίνουμε στους δικούς μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ρυθμούς.

ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ και ποτέ τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ρυθμούς εμείς οι οπαδοί, αλλά όσο νάναι έτσι, καθαρίζει λίγο ο εγκέφαλος.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ με αυτά που είδαμε να συμβαίνουν στην ομάδα, την ακούσαμε καλά. Ελπίζουμε ΤΟ ΙΔΙΟ να την άκουσε και ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΙΜ στο διάστημα αυτό, γιατί αν όχι τότε βλέπω να ακούνε τις ΚΑΜΠΑΝΕΣ για τα καλά.

Και τώρα που είπα για ΚΑΜΠΑΝΕΣ. Τώρα στο διάστημα αυτό, όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ βρήκα μπόλικο χρόνο για να αναλώσω το οπτικό μου πεδίο στον τύπο.

Διαπίστωσα λοιπόν (από εφημερίδα δική μας κιόλας) σε σχετικό κειμενάκι την ΔΥΣΦΟΡΙΑ που εξέφραζε ότι και καλά, «εντάξει είπαμε να σκληρύνει η κατάσταση στο Ρέντη με τις καμπάνες που πέφτουνε, αλλά στο τέλος όποιος φτερνίζεται θα τρώει πρόστιμο…»

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ και τόσο καιρό που την ομάδα ΤΗΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν τους πείραξε ΚΑΝΕΙΣ. Τώρα ΝΑΙ θα προσέχουν και το ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ… Άμα λάχει. Δεν κατάλαβα δηλαδή...

Τώρα αυτό να υποθέσω ότι ήταν ΠΑΡΑΠΟΝΑΚΙ από το Ρέντη…; Και βγήκε για να βρει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ; Μήπως ήταν απλά η πεποίθηση του συγκεκριμένου συντάκτη; Και αν ναι εκείνος βλέπει ότι πηγαίνουν ΟΛΑ ΚΑΛΑ στο Ρέντη, ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ είναι οι ποινές του Μπάντοβιτς…;

Η μήπως έχει να κάνει με συγκεκριμένη τακτική ανθρώπων, που απλά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ από έναν υγιή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και απλά γράφουν;

Πάντως με τις καταστάσεις που έχουμε βιώσει φέτος και με τέτοιους ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ και ΑΝΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παίκτες που και χωρίς να τους έχει ακουμπήσει ΚΑΝΕΙΣ τόσο καιρό με την ομάδα να παραπαίει, να βγαίνεις και να λες «εντάξει είπαμε αλλά όχι και έτσι», τότε απλά είσαι λίγο ΑΛΛΟΥ.

Η τουλάχιστον ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ με τον απλό οπαδό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που θέλει την ομάδα του να είναι όπως πρέπει ΠΑΝΤΟΥ. Για να τους δούμε όμως πως θα γυρίσουν και από αυτό το ρεπό… Γιατί από το προηγούμενο οι αναμνήσεις ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

Ο Μπάντοβιτς (ο υπερβολικός…) δεν τους έδωσε τις ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΡΕΣ! (που ζητήσανε την Τετάρτη και πριν από το παιχνίδι με τα Γιάννενα!!!) και πήραν αυτό που προβλέπεται.

Ας ελπίσουμε να φανούν ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ από εδώ και στο εξής και μέχρι τα πλέι οφ, γιατί δεν ξέρω μετά ΑΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΕΙ κάποιους το ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ των παικτών…και το σχτικό πρόστιμο...Η ότι ο ΘΡΥΛΟΣ θα έχει φάει κανένα πακέτο στα πλέι όφ και θα τα έχουμε κάνει πλέι ΩΧ…

Όπως λέει και ο ΧΑΡΟΣ…

peir77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου