Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Δουλεύουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - Δουλεύουν ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ WWW.XAROS7.GR


Δουλεύουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - Δουλεύουν ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2010 15:50


Για την ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ο λόγος, που την μεγάλη Πέμπτη με την τρίτη νίκη επί της Πρόκομ, σφράγισε ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ στο FINAL FOUR του Παρισιού, τον προσεχές Μάιο (7-9 του μηνός).

Αυτός ναι ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τα παλιά! Από εποχές 97! ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ! ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ στο ρόστερ! Και ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ! Τι βλέπουμε δηλαδή από την ομάδα ποδοσφαίρου; Ε το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ…

ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, για τους στόχους της, για την εβδομάδα με την εβδομάδα, ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ της και φυσικά για να την ανεβάσουν πάλι ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δουλεύουν ναι μεν ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, αλλά δουλεύουν και ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ! Τι βλέπουμε στο ποδόσφαιρο; Ε το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ…

Είναι ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ! Ούτε ΕΓΩΙΣΜΟΙ, ούτε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ, ούτε ΤΣΙΦΛΙΚΙ…Ούτε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, ούτε ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, παρά μόνο ΟΥΣΙΑ.

Που συνάμα φέρνει και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ομάδα μετά το κύπελλο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που εγώ την θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, μπορεί να πάρει και το Ευρωπαϊκό. Άνετα!

Όχι δεν είναι υπεραισιοδοξία, ούτε υπέρμετρος ενθουσιασμός, είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. Και αυτό που βλέπω είναι μια εικόνα 5-6-8 ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΝ! Έτσι απλά!

Το βλέπεις, ότι ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΝΕ τίποτα και πως ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ σαν πραγματικός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να κάνουν ότι καλύτερο. Και το κάνουν γιατί πολύ απλά ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. Νιώθουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.

Είναι θέμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ! ΚΑΘΑΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ! Και αυτόν τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ, το μπασκετικό ρόστερ μας το προσφέρει απλόχερα.

Και ο Γιαννάκης από την μεριά του το πάει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το θέμα και κατάλαβε και εκείνος ότι μόνο με ΣΤΟΦΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ χτίζεις ομάδα και όχι με νοοτροπία μιας ομάδας ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ, με συνεχής ΔΟΚΙΜΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ και ΧΑΜΗΛΑ στάνταρ.

Θέλει «καρότο» και «μαστίγιο» για να καταλάβουν ΟΛΟΙ τι πρέπει να γίνει. Όσο τους πήγαινε με «σκαμπιλάκια» στο κωλαράκι και παρηγοριά στον πάγκο εξηγώντας την ώρα του αγώνα κιόλας ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ…Δεν γίνεται.

Τώρα που πέφτει και κάνα κραξιματάκι κύριε Γιαννάκη, είδες αποτελέσματα; Μπράβο πάντως ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Η προσπάθεια είναι ΜΕΓΑΛΗ, ο κόσμος είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ και δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει κάτι την δημιουργία μιας όντως ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ!

Για το τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ της ομάδας, κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, που δείχνουν ότι δεν αρκεί να έχει ΣΤΟΧΟ και ΟΝΕΙΡΑ μόνο ο κόσμος και οι εφημερίδες…, πρέπει να έχει και ο Πρόεδρος.

Γιατί είναι εκείνος που θα ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ πρώτος την ομάδα, και θα δείξει την γραμμή. Και αυτό οι κ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ - ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ και ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

ΠΑΡΙΣΙ…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ…!

ΥΓ: Ο Τσιλντρες μετά την προπόνηση που κάνει από πάρτι του, πηγαίνοντας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ στο ΣΕΦ, όταν νιώθει πως δεν ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ!! Βάζει λέει ξυπνητήρι ακόμα και για την ώρα που ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!!! Και όχι μόνο για αυτήν που θα ξυπνήσει...



peir77
< Προηγούμενο Επόμενο >

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου