Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ


Είμαστε σε άλλο επίπεδο, θέλουμε νίκη και ιδανικό ξεκίνημα
19 | 8 | 2009 - O ... Χάρος της 7

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ Επιστροφή του Ολυμπιακού στα "σαλόνια" του Champions League λοιπόν, καθώς η Σερίφ με δύο γκολ στην πλάτη δείχνει ανίκανη να αποκλείσει ακόμα και τον Οδυσσέα Κορδελιού, πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Δεύτερο Ευρωπαϊκό "διπλό" για τον Ολυμπιακό λοιπόν που μπορεί να μη σημειώθηκε επί τίποτε μεγαθήριων, αλλά σίγουρα είναι σημαντικά τόσο από πλευράς ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικής συγκομιδής... ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ...

Αδέλφια ξεκινά και φέτος το πρωτάθλημα και ο φετινός μας τίτλος ... Μπορεί όπως λένε πολλοί Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ( ΠΑΙΖΕΙ )... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αδέλφια είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ομάδα στην χώρα μας όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί αυτό φαίνεται από το σύνολο που διαθέτει την τέλεια οργάνωση και τον προγραμματισμό που υπάρχει σε κάθε κίνηση. Αλλά φέτος σας έχω ζαλίσει αδέλφια αλλά μέχρι να γίνουν οι δυο ακόμα μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα δεν θα σταματήσω να την λέω στον ΠΡΟΕΔΡΟ ....

Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με σταθερά βήματα και όχι με προσωπικές επιτυχίες όταν μια ομάδα είναι πραγματικά μεγάλη έχει και την ανάλογη διάρκεια που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Γι’ αυτό είμαστε αδέλφια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και αφήστε όλους τους άλλους να ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Όσο για το Champions - league και την Ευρώπη πιστεύω ότι έχουμε πετύχει κάποια πράγματα. Αλλά για να ατυχούμε περισσότερα πρέπει να γίνει δουλειά. Μια ομάδα που θέλει να κάνει πορεία στην Ευρώπη πρέπει να έχει στις τάξεις της πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Για την Ελλάδα αδέλφια όλες οι άλλες ομάδες θα ήθελαν να είναι στην θέση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ αλλά που τέτοια τύχη ( αλλόθρησκοι ) ΕΕΕΕΕ !!!! Πάμε πάλι στα δικά μας κάνεις μας δεν πρέπει να ξέχνα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε πέρσι και αντιμετωπίζουμε πάλι φέτος με τους πολλούς τραυματισμούς.

Γι’ αυτό φωνάζω για κάτι που το βλέπουμε όλοι μας ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ !!!! και ΙΣΑΞΙΟΥΣ παίκτες στον πάγκο για να καλύπτουν τα κενά ανά πάσα στιγμή. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο συναρπαστικό οι μάχες για το champions - league θα είναι μεγάλες γι αυτό η ομάδα μας αδέλφια πρέπει να είναι έτσι ακριβώς όπως πρέπει !!! ( ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΚΑΙ ΜΑΧΙΜΗ ΠΑΝΤΑ ) ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Το ματς με τα χανουμάκια είναι σίγουρα δύσκολο όμως αν εμείς παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τότε το αεκακι δεν ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ !!

Ακόμα και μια καλή ΑΕΚ δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι απέναντι σε έναν καλό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ. Το αεκάκι μετά το περσινό ΠΑΤΑΤΡΑΚ θα το παλέψει με νύχια και με δόντια αυτό το ματς. Θα πρέπει να προσέξουμε την δύναμη και το πάθος που θα έχουν τα χανούμια και να ΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΤΡΙΠΟΝΤΟ στην φετινή σούμα για την κατάκτηση άλλης μιας ΚΟΥΠΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Έχεις ΘΡΥΛΕ μου την νοοτροπία του ΝΙΚΗΤΗ πράγμα που σε κάνει φαβορί σε όλα τα ματς όμως για να αρχίσεις καλά φέτος σε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις πρώτες αγωνιστικές πρέπει να είσαι ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΣΕΝΑ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ. Για να πάρουνε ( ΠΟΝΤΟΥΣ ) να γίνουν ΜΑΓΚΕΣ ( ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ) να λένε τα ΛΑΜΟΓΙΑ και να την βλέπουν κάπως !! οι ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.

Γι’ αυτό ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΟΥ μην τους δώσεις αυτή την χαρά μην τους ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΛΙΩΣΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Γιατί όλοι μας το ξέρουμε πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ με μια ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
Εμείς λοιπόν οι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ θα στεκόμαστε ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ όπως τα προηγούμενα χρόνια για να παραμείνουμε μαζί εκεί που μας αξίζει. ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ { ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ }

ΛΟΥΤΣΑ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΞΑΝΑ

ΧΑΡΟΣ 7
xaros.korydallos@yahoo.gr
http://xaros7toukorydallou.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. gia xronia 100 poutanas eisai gios k emeis tsabouka ap tn peiraia sas kinigame st stena t sima st kardia einai o psolaras sas gamaei edw sas gamaei ekei san ts poutanes mia zwi zeles mounia RD7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA RWTISW STO SINDESMO KORYDALLOU KIKLOFOROUN EISITIRIA ME TI SERIF;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gia xronia 100 poutanas eisai gios k emeis m tsabouka ap tn peiraia sas kinigame st stena t sima st kardia einai o psolaras sas gamaei edw sas gamaei ekei san ts poutanes mia zwi zeles mounia
    RED devil G7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιο σας περιμένει έγκριση.
    Ζαχαρίας, Ετών 30.
    Ας μιλήσουμε αντικειμενικά και ουσιαστικά. Θεωρούμε ως αφετηρία τη σεζόν 2004-2005, που μπήκαμε με όνειρα και φιλοδοξίες στο νέο μας γήπεδο.
    Υπάρχουν 2 ειδών κατηγορίες οπαδών του Ολυμπιακού.
    Η Πρώτη είναι αυτή που αρκείται στο Πρωτάθλημα και είναι της λογικής “Στην Ευρώπη ότι κάτσει” και “απο θέαμα ότι κάτσει”.. Αυτοί, θα πρέπει να είναι ευχαριστημενοι με τις κινήσεις Κόκκαλη..
    Υπάρχει όμως και η Δεύτερη κατηγορία οπαδών. Είναι αυτή που θέλει 1) Το πρωτάθλημα, 2) Πορεια στην Ευρώπη στους 8 οποιουδήποτε ευρωπαικού θεσμού (και όχι 1 φορά στα 10 χρόνια) και 3) καλό θέαμα.. Αν λοιπόν θές να πετύχεις αυτούς τους 3 στόχους, κάνεις κάποιες κινήσεις που θα αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες επίτευξης των στόχων σου, αν πάλι κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις και δεν πετύχεις τους στόχους, ΚΑΝΕΙΣ δε θα σε κατηγορήσει, διότι έχεις κάνει το χρέος σου. Οι 3 κινήσεις είναι: 1) Παίρνεις έναν προπονητή εγγνωσμένης αξίας, κάποιον που να χει φτάσει πάνω απο 1 φορά στους 8 μιας μεγάλης διοργάνωσης και τον αφήνεις 3 χρόνια να δουλέψει, ακολουθώντας τις εισηγήσεις του. 2) Εχεις 11 βασικούς παίκτες επιπέδου Μέλμπεργκ ή Γκαλέτι και αν όχι 11, οι 6 τουλάχιστον πρέπει να ναι έτσι. Εχεις δηλαδή μια 11αδα ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΕΣ. Και 3) Εχεις έναν αξιοπρεπή πάγκο.
    Σε ότι αφορά λοιπόν τους 3 στόχους, παίρνουμε Πρωτάθλημα σαν τους Μονόφθαλμους που βασιλεύουν στους τυφλούς, αλλά απο Πορεία στην Ευρώπη και καλή μπάλα, είμαστε άκυροι.
    Πάμε τώρα στις 3 κινήσεις που θα πρεπε να γίνονται. Στους Προπονητές, μια ζωή μαθητευόμενοι μάγοι, τους οποίους προσλαμβάνει ο Κόκκαλης με διθυράμβους, τους απολύει εν μια νυκτί και μετά απο χρόνια μπορεί να τους…ξαναπροσλάβει. Απο 11αδα και πάγκο, κάθε καλοκαίρι γίνονται ΚΑΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΗΜΙΜΕΤΡΑ. Δηλαδή, τη μια χρονιά δεν θα χουμε σοβαρό στόπερ, την άλλη δε θα χουμε σοβαρό αμυντικό χαφ, την άλλη δε θα χουμε σοβαρό επιθετικό, την αλλη δε θα χουμε βάθος στον πάγκο. Κάθε χρόνο, ξεκινάμε ΣΥΝΕΧΩΣ με ΤΡΥΠΕΣ. Τι να τον κάνεις τον Καρεμπέ, αν εχεις στόπερ τον Ανατολάκη και προπονητή τον Κόλλια, τι να σου κάνει ο Ζιο με τον Ριβάλντο, αν εχεις προπονητες τύπου Σόλιντ που τους παρουσιάζεις σαν να ναι οι νεοι Μουρίνιο και μετά τους απολύεις, τι να σου κάνει ο Ζετεμπερκ αν εχεις κέντρο Πουρσανίδη και στον πάγκο Μπαγεβιτς και Λεμονή που φέρνεις, απολύεις και…ξαναφέρνεις….. ΗΜΙΜΕΤΡΑ συνεχώς.
    Αναμφισβήτητα, ο Πρόεδρος μας πήρε απο το Νηπιαγωγείο και μας πήγε στο Λύκειο. Ομως, ενώ εδώ και 5 χρόνια έχουμε τις υποδομές να πάμε Πανεπιστήμιο, ο Πρόεδρος με τις ημιτελείς κινήσεις του, μας κρατάει κολλημένους στο Λύκειο και στο να αρκούμαστε να είμαστε οι μονόφθαλμοι μαθητές σε μια τάξη με τυφλούς.
    Το σύστημα που εκτρέφει ο Κόκκαλης (συγκεκριμένη εφημερίδα και κανάλι), ενοοείται ότι πάντοτε θα τον προστατεύει, γιατί για αυτό πληρώνεται.. Ο Λαός όμως του Ολυμπιακού ξυπνάει και αν ξεχειλίσει η οργή που νιώθει για τη στασιμότητα της ομάδας, θα πνίξει όλους όσους τον κοροιδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή