Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009


Anastasios Miskedakis 31 Αυγούστου στις 12:41 π.μ.
Αδερφέ μου σήμερα είδα την ομαδάρα μας πως έπαιξε για την φανέλα.Χώρις τους τραυματίες,με ελλείψεις, χωρίς τους φιλάθλους μας και τη διαιτησία να είναι εναντίων μας, δείξαμε ποιος είναι κι εφέτος το αφέντικό. Εμείς έχουμε υποχρέωση να τους στηρίξουμε και να στάθουμε δίπλα τους.
Καλή αρχή λοιπόν και τον Μάιο πάλι εμείς θα σηκώσουμε τις κούπες!!!!

ΜΑΚΑΡΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΩ !!

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 7, ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΓΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;; ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 1 ΡΙΒΑΛΝΤΟ Η ΕΝΑΝ ΚΑΡΕΜΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΔΕ ΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΓΕΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.

    ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ SPORT TY ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΡΩΤΑΩ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

    ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΘΥΡΑ 7;;; ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ;;; ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ[ΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή