Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!!! ΠΡΟΕΔΡΕ ?????

Προβληματισμένος ο Γεωργιανός, που αν ήξερε τι τον περίμενε, θα έλεγε στον Τζόλε να μείνει. Η "ΑΞΙΑ" αποκαλύπτει... Ο χρόνος περνάει και ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει τη θέση του αριστερού χαφ, ενώ αυτή για τον επιθετικό, ίσως να μην καλυφτεί ποτέ τελικά. Όλα αυτά τα βλέπει ο Γεωργιανός τεχνικός, που στο στενό του περιβάλλον τονίζει συνεχώς πως αν ήξερε πως η θέση του αριστερού χαφ θα έμενε τόσον καιρό κενή, θα προσπαθούσε να πείσει τον Τζόλε να μείνει για έναν ακόμα χρόνο τουλάχιστον. Ο ίδιος ο κόουτς, μάλιστα, λέει επίσης πως ο περσινός Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από το φετινό, κάτι που δείχνει πως όντως υπάρχουν ανάγκες για ενίσχυση. Η εφημερίδα "ΑΞΙΑ" αποκαλύπτει τι λέει ο Γεωργιανός, ενώ εκφράζει μερικούς εύλογους προβληματισμούς!
Πρόεδρε, δεν ξέρω πως τα βλέπεις εσύ τα πράγματα από τις διακοπές σου, οι γαύροι, όμως, έχουν αρχίσει να ανησυχούν, βλέποντας τη μετριότατη αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Καλά τα μπάνια και η ηλιοθεραπεία, όσο όμως κι αν το μυαλό σου είναι στην αύξηση κεφαλαίου, καλό θα είναι να αρχίσεις να προβληματίζεσαι και για τα αγωνιστικά. Γιατί ηχούν καμπανάκια κινδύνου. Και ανήσυχος δεν είναι μόνο ο κόσμος, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής σου. Ο Κετσπάγια εκμυστηρευόταν σε πολύ δικούς του ανθρώπους ότι η ομάδα δεν τραβάει. Και έλεγε ότι ο περσινός Ολυμπιακός, εκείνος που αντιμετώπισε με την Ανόρθωση, μπορεί να έκανε λάθη και να αποκλείστηκε, όμως ήταν πληρέστερος από εκείνον που έχει στα δικά του χέρια. Πιστεύει δηλαδή ο Κετσπάγια ότι η ομάδα αποδυναμώθηκε σε σχέση με την περσινή. Και αν δει κανείς το ύφος του όταν κάνει δηλώσεις στις κάμερες του τύπου "αυτούς τους παίκτες έχουμε, με αυτούς συνεχίζουμε", τότε μπορεί να καταλάβει πολλά. Εκείνο, όμως, που αποτελεί πραγματική βόμβα είναι το ότι ο Κετσπάγια είπε σε δικούς του ανθρώπους ότι "αν μου τα είχαν πει, θα είχα φροντίσει να πείσω τον Τζόρτζεβιτς να παίξει για έναν ακόμα χρόνο μπάλα"!!! Αυτό πρόεδρε, αποδεικνύει ότι ο Γεωργιανός βρίσκεται στα όρια της απόγνωσης με τα κενά στην αριστερή πλευρά των χαφ και της επίθεσης. Δεν ξέρω τι σου λέει εσένα όταν συναντιέστε και αν τολμάει άλλωστε να σου εγείρει αιτήματα, όμως να ξέρεις ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Και αν πρόεδρε, έχει φτάσει σε σημείο να τα λέει αυτά ένας προπονητής που θα πρέπει να κάνει κάθε ημέρα την προσευχή του, που η καλή του τύχη και οι αφραγκίες οι δικές σου τον έφεραν στον Ολυμπιακό, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Άκου να ξαναπαίξει μπάλα ο Τζόλε! Απίστευτο! Τι να κάνει, όμως, ο άνθρωπος; Από τον Μάιο περιμένει αριστερό χαφ και φτάσαμε Δεκαπενταύγουστο και ακόμα τίποτα. Μα είναι δυνατόν πρόεδρε να στηρίζεται η ομάδα επί δεκαπέντε χρόνια σε έναν ποδοσφαιριστή και όταν αυτός ανακοινώνει, από τον Μάρτιο κιόλας, ότι θα σταματήσει, εσείς, αντί να πάρετε πρώτα από όλα αντικαταστάτη του, να μετράτε τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι και έξι το λαδόξυδο;

Επίσης, βόμβα αποτελεί και το γεγονός ότι ο Γεωργιανός θεωρεί τον περσινό Ολυμπιακό πληρέστερο από τον φετινό. Και δεν έχει και άδικο. Πρόσεξε πρόεδρε. Μιλάει για τον περσινό Ολυμπιακό, που και οι πέτρες γνώριζαν και είχαν καταλάβει ότι είχε πολλά κενά στο ρόστερ του. Οι κυριότερες αλλαγές είναι ότι έφυγαν ή σταμάτησαν οι Άντζας, Πατσατζόγλου, Μενδρινός, Τζόρτζεβιτς, Λέτο, Μπελούτσι, Κοβάσεβιτς και ήρθαν οι Μέλμπεργκ, Λεντέσμα, Ζαϊρί, Μαρέσκα. Α, και ο Πάρντο, που μπορεί να είναι καλός, αλλά εγώ ξέρω ότι και τα τρία γκολ στην Τότεναμ τα έφαγε όρθιος. Δεν ξέρω αν το ισοζύγιο είναι καλύτερο φέτος, σίγουρα όμως η ομάδα έχει χάσει σε ταχύτητα.

Και μετράει ο Κετσπάγια και τραυματίες, όπως ο Τοροσίδης και Νταρμπισάιρ, που δεν έχει κάνει σχεδόν καθόλου προετοιμασία και είναι άγνωστο πότε θα καταφέρει να μπει σε φουλ ρυθμό, ενώ έχει την αγωνία μήπως κλατάρει ο Λεντέσμα, που έρχεται από σερί αγωνιστική δράση. Ειδικά για τον Λεντέσμα, υπάρχει και το προηγούμενο, που πέταγε τους πρώτους μήνες και "κάθισε" στη συνέχεια. Και ψάχνει στον πάγκο και βλέπει μόνο τους πιτσιρικάδες, μαζί με τον Όσκαρ, που ως... υπόλοιπο του Βαλβέρδε είναι προφανές ότι δεν τον πάει με τίποτα.

Κάπως έτσι φτάνουμε να μην συμπληρώνουμε 18άδα στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ, δεδομένης της απουσίας των Αβραάμ και Γκαλέτι. Και μια και δείχνει να έχει κάτι ψιλοπονάκια ο Λεονάρντο, κινδυνεύουμε να παίξουμε με αριστερό χαφ τον Ντομί. Όμως, έχει και ο Γεωργιανός τις ευθύνες του. Οι προκάτοχοί του, οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί ενοχλητικοί από εσένα, πρόεδρε, όπως ο Σόλιντ και ο Βαλβέρδε, είχαν την κακή συνήθεια να φωνάζουν για μεταγραφές. Ο Νορβηγός είχε πει χαρακτηριστικά ότι ποτέ δεν του ψώνισες από το πάνω ράφι και αυτό σε είχε εξοργίσει, ενώ ο Βαλβέρδε δεν σταμάτησε ποτέ να ζητάει ενίσχυση της ομάδας. Και έφαγε κι αυτός το κεφάλι του. Εσύ προτίμησες έναν άνθρωπο που θεώρησες ότι θα ήταν "γιες μαν". Ότι θα θεωρούσε τόσο μεγάλη τιμή του να δουλεύει στον Ολυμπιακό, που δεν θα τολμούσε ποτέ να αρθρώσει διαφωνία. Και έτσι γίνεται μέχρι σήμερα. Τουλάχιστον δημοσίως. Γιατί κατ' ιδίαν ο Κετσπάγια βγάζει μεγάλη πίκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου