Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΛΙΠΕΙ ...

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΛΙΠΕΙ...

Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και πριν φθάσουμε στην αναμέτρηση με το αεκάκι..μεσολαβεί η εκρεμότητα της πρόκρισης στους ομίλους του τσάμπιονς λίνγκ! Μόνο φόβητρο δεν μπορεί να αποτελεί βέβαια αυτή η ΣΕΡΙΦ για εναν καλό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,μην τρελαθούμε κιόλας...!!Οπότε σιγά σιγά πρέπει να κοιτάμε το μέλλον και πως θα μπούμε στην μάχη του πρωταθλήματος και του τσάμπιονς λιγκ με το καλύτερο δυνατό ρόστερ! Γνώμη δικιά μου είναι οτι θα μπορούσαν να είχαν γίνει οι κινήσεις, δηλαδή τι περιμένουμε?την πρόκριση απο την ΣΕΡΙΦ?πιστεύει κάποιος απο την ΠΑΕ οτι κάτι μπορεί να στραβώσει και ίσως να μην χρειαστεί κάποια κίνηση για παίκτες που λείπουν? Δεν θέλω να το πιστέυω αυτό...!
Σίγουρα ρόλο σε όλα αυτα θα παίξει και η περιβόητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον Μαρινάκη κατα πάσα πιθανότητα να είναι ο μόνος που θα μπεί στο θέμα με ένα σεβαστό και δυνατό ποσό.! Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να τον διακατέχει και εκείνον η τρέλα και η αρώστια που έχει ο πρόεδρος και ο λαός του θρύλου μας!! Αν ενωθούν είναι σίγουρο πως θα αποκτήσουμε μια ξεχοριστή δυναμική που μόνο καλό θα κάνει για την πορεία της ομάδας μας!
Απλά θα πρέπει να γίνουν συντονισμένες και ουσιαστικές κινήσεις και να μην τσιμπάμε στα παιχνίδια των μάνατζερ...γιατί και χρόνο σπαταλάμε καί ουσία μηδέν! Εδικά φέτος αυτό το ζήσαμε πολύ έντονα..ακόμα και απο τις δικές μας εφημερίδες..απο τις οποίες εγώ προσωπικά έχω παράπονο...
Δεν λέω οτι το κάνανε επίτηδες απλά παρασυρθήκανε και αυτοί...τέσπα το θέμα είναι να γίνει αυτό που πρέπει και σύντομα...χωρίς εξώφυλλα και θριαμβολογίες...μόνο με υπογραφές και επίσημα!!
Ακόμα και έτσι όμως νομίζω οτι η ομάδα θα βρεί το δρόμο της και ο τιμούρ θα φιάξει την χημεία εκείνη που θα φέρει τα επιθυμιτά αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσες που θα έχουμε συμετοχή!και που ελπίζουμε να είναι επιτυχείς και μόνο! Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία και με την έναρξη του πρωταθλήματος καθώς είπαμε εδώ πρέπει να είμαστε τα αφεντικά και αυτό πρέπει στο εσωτερικό της ομάδας να το καταλάβουν καλά και όλοι....

Ο πειραιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου