Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΠΡΕΒΕΖΑ CLUB

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑ CLUB

Η πρώτη ενέργεια για την επίσημη στέγαση του συνδέσμου έγινε τον Ιανουάριο του 1995 όμως δεν είχε την επιτυχία που περιμέναμε λόγω της παντελούς έλλειψης ενδιαφέροντος από τους δήθεν «ηγέτες» αυτής της προσπάθειας. Τελικά ο σύνδεσμος έκλεισε μετά από μερικούς μήνες. Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε το 2000 με νέο ενδιαφέρον και νέα πρόσωπα. Η προσπάθεια αυτή απέφερε καρπούς κι έτσι στις 10 Μαρτίου 2000 άνοιξαν κι εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του συνδέσμου στην οδό Εφέσσου 9..
Τα δυο χρόνια που ακολούθησαν βρεθήκαμε ουκ ολίγες φορές στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας διοργανώνοντας εκδρομές με τη συμμετοχή πολλών μελών του club (ομαδικές ή μεμονωμένες). Πηγαίναμε όπου βρισκόταν η ομάδα κάθε φορά, εντός ή και εκτός έδρας.

Μερικές από αυτές τις εκδρομές είναι: με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ (2-2) και με τον Πανηλειακό στον ΠΥΡΓΟ όπου και ήμασταν οι μοναδικοί οπαδοί της ομάδας με οργανωμένη εκδρομή όπως και στην φιέστα με την Παναχαϊκή. Την επόμενη χρονιά παρακολουθήσαμε από κοντά όλους τους αγώνες εντός έδρας για το Champions League και αυτούς με τη Λίβερπουλ για το UEFA.

Στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα (0-0). (ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!!ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!), στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, στην Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ για το κύπελλο, στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και στη φιέστα με τον Αθηναϊκό, στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια και στον 5ο τελικό με τον ΠΑΟ στο μπάσκετ (ΟΑΚΑ). Για το τέλος φυσικά αφήσαμε την εκδρομή στη λεωφόρο για το κύπελλο (1-4). ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΞΑΝΑΕΛΑ-ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με τα 3 ματς του Champions League, βρεθήκαμε φυσικά στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (1-1) και στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ (2-2), στη Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ (2-3) και έπεται συνέχεια. Φυσικά εκδρομές έχουν γίνει και πριν την επίσημη στέγαση του κλαμπ: Με Τενερίφη, με Μονακό, με Μαρσεϊγ, με Σλάβια, με Σεβίλλη, με Φερεντσβάρος, με Παναθηναϊκό, με Παναχαϊκή, με ΟΦΗ στην Κρήτη, με την ΑΕΚ με την Κροάσια, με τον Άγιαξ, την Πόρτο, την Ρεάλ, την Γιουβέντους, τη Ρόζεμπορκ και την Λάτσιο (σε φιλικό). Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις εκδρομές στο εξωτερικό: στο Ντέλε Άλπι με την Γιουβέντους, στη Ρώμη για το μπάσκετ το 1997 και με τη Βαλένθια.

Μπορεί αυτές οι εκδρομές να φαίνονται λίγες σε ορισμένους αν όμως αναλογιστεί κανείς ότι η απόσταση Αθήνα-Πρέβεζα (πήγαινε-έλα) είναι 800 χλμ. τότε θα καταλάβουν την αρρώστια που κουβαλάμε μέσα μας.
Το 2003 ο σύνδεσμος μας έκλεισε..

Και τώρα καλοκαίρι 2009 ανοίξαμε πάλι…Τα γραφεία είναι στην Π.τσαλδαρη 32…
Και οι εκδρομές……συνεχίζονται…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου