Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Και τα μάτια μας όπως και τα δύο πέταλά μας… ΘΥΡΑ 7 + ΘΥΡΑ 7 ΕΠΑΡΧΙΑΣ= 14…


Και τα μάτια μας όπως και τα δύο πέταλά μας...

31/08/2011 - 20:10

Ολοι μας το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά στην ομάδα!

Και τα μάτια μας όπως και τα δύο πέταλά μας…

ΘΥΡΑ 7 + ΘΥΡΑ 7 ΕΠΑΡΧΙΑΣ= 14…

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ… Αλλη μία ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΘΡΥΛΟ μας ξεκίνησε, μαζί της και ένα πρωτάθλημα και η ΘΥΡΑ 7 είναι, όπως πάντα, έτοιμη να κάνει αυτό το οποίο κάνει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ως οπαδό. Αδέρφια, μου είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε όπου και αν παίξει ο ΘΡΥΛΟΣ μας. Διότι σε έναν πραγματικό σύνδεσμο αυτή είναι, αδέρφια μου, και η ουσία της υπόθεσης. «Οπου και να παίζεις, θα σε ακολουθώ, και για σένανε μονάχα τραγουδώ». ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ! Αδέρφια μου, οι σύνδεσμοι δεν είναι μόνο για ανακοινώσεις, για να πουλάνε εισιτήρια των εντός έδρας αγώνων. Δεν είμαστε επαγγελματίες οπαδοί! Αδέρφια μου, δεν νοείται σύνδεσμος εκείνος που δεν βγάζει οπαδική εκδρομή και πρέπει να κλείσει. Αδέρφια μου, μια και είπαμε για οπαδικές εκδρομές, όπως όλα δείχνουν, το επίσημο κράτος θα μας δημιουργήσει πολλά, για να μη γίνουν! Οι πραγματικοί σύνδεσμοι διαμαρτύρονται και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αλλάξουν την κατάσταση! Η ΘΥΡΑ 7 έτσι κάνει! Οι άλλοι σύνδεσμοι, οι δήθεν, το βουλώνουν. Τελικά, όπως είναι και όπως γίνεται πάντα στην Ελλάδα μας, δηλαδή υπάρχουν κατά βάθος δύο ομάδες όλες κι όλες και δύο είδη οπαδών… Οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και οι αντι-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

Η αιώνια διαμάχη μεταξύ των οργανωμένων συνδέσμων αθλητικών συλλόγων δεν φαίνεται πως θα κοπάσει. Αντιθέτως, δείχνει να κορυφώνεται ολοένα και περισσότερο, και το «παιχνίδι» αυτό που παίζουν στις πλάτες μας να σοβαρεύει επικίνδυνα.

Ο Γερουλάνος πριν από κάποιες εβδομάδες είχε πει στην ΕΡΑ ότι γνωρίζει πως υπάρχει διαφθορά και σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως πολλά και διάφορα!

Αδέρφια, εδώ όλοι μας είμαστε ΟΜΗΡΟΙ των απίστευτων διατάξεων και υπο… επιτροπών. Κανένας φορέας δεν μπορεί να βγει ΜΠΡΟΣΤΑ και να πάρει αποφάσεις για το βήμα πιο πέρα… Η μόνη τους λύση είναι να κλείσουν οι σύνδεσμοι και να απαγορευτούν οι μετακινήσεις, λες και έτσι θα σωθεί η κατάσταση!

Εμείς, ως ΓΑΥΡΟΙ, θα τους δείξουμε και στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα ποιοι είμαστε με τη συμπεριφορά μας!

Δεν καταλαβαίνουν οι κύριοι αυτοί, ότι θα ζήσουμε χοντρές καταστάσεις στην Ελλάδα, με εξελίξεις που δεν φαντάζεται ο κόσμος… Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γύρω από την ομάδα μας και να μην επιτραπεί να εισχωρήσουν ταραχοποιά στοιχεία, δεν πρέπει να την πληρώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας για τα σπασμένα της κοινωνικής αναστάτωσης που θα έρθει!

Περιμένουν πώς και πώς, αδέρφια μου, να μας σταυρώσουν! Βλέπετε ότι σας το λέω συνέχεια αυτό. Είδατε, στο περιστατικό που έγινε στα Πετράλωνα, που βγήκαν με τη μία οι Θωμαΐδηδες να κάνουν το έργο τους απέναντί μας… Αδέρφια μου, τα μάτια μας… δεκατέσσερα, διότι με αυτόν τον τρόπο περιμένουν να μας κάνουν ζημιά! Στο Καραϊσκάκη μας, εμείς οι ίδιοι θα περιφρουρήσουμε τα πάντα και όπως και τη χρονιά που μας πέρασε δεν θα γίνει τίποτα! Εμείς έχουμε ομαδάρα και θα βλέπουμε μπαλάρα, δεν έχουμε κανέναν λόγο να κάνουμε οποιοδήποτε καραγκιοζιλίκι, όπως θα κάνουν όλη τη χρονιά όλοι οι αντίπαλοί μας. Εμείς έχουμε διοίκηση που συνεργαζόμαστε άψογα μαζί της, μια διοίκηση που και από τη μεριά της κοιτάζει να κάνει ό,τι καλύτερο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!

Πάλι έπεσε στα χέρια μου μια… φυλλάδα «πράσινη» και μου έκαναν οι ξεφτίλες και κριτική για τον Μακούν! Καλά, ρε, πόσο ζώα είστε; Ρε εσείς, επικοινωνείτε με τον… αφαλό σας; Πώς τα λέτε και πώς τα γράφετε, ορισμένοι από εσάς, αυτά; Αλλά, το κυριότερο, πώς τα διαβάζετε, ρε βαζελάκια; Αντί να δείτε κατάματα την κατάντια τους και την κατρακύλα που τους παρασύρει στη μόνιμη ξεφτίλα! Από τη ζήλια τους, μου κάνουν πλακίτσα και κριτική στον Μακούν! Εναν σπουδαίο παίκτη, αδέρφια μου, για τα στάνταρ του ελληνικού πρωταθλήματος! Εναν παίκτη που δεν πρόκειται να δουν αυτοί, αλλά και έναν παίκτη που, να μου το θυμάστε, θα βοηθήσει τον ΘΡΥΛΟ μας σε όλα τα επίπεδα! Αδέρφια μου, ο Βαγγέλης, όπως σας το είχα πει, έκανε το χρέος του ως γνήσιος ΓΑΥΡΟΣ, αλλά δεν θα σταματήσει εκεί! Το είπε και μόνος του πάλι, ότι αναμένεται και θα κάνει ακόμη -τουλάχιστον- ένα μεταγραφικό χτύπημα μέχρι σήμερα, 31 του μήνα!

Αδέρφια μου, βλέπετε ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και εμπιστοσύνη, από τις αρχές Ιουλίου περιμέναμε να γίνει μια ηχηρή μεταγραφή, δεν βλέπαμε να γίνεται και πολλοί δικοί μας άρχισαν τα παράπονα, τις γκρίνιες, όπως πάντα! Αδέρφια, είχε… μαλλιάσει η γλώσσα μου, να σας λέω ότι ο πρόεδρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη! Και να, έγινε η κίνηση που περιμέναμε στη θέση όπου πονούσε η ομάδα μας!

Ολοι μας το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά στην ομάδα! Και τα μάτια μας όπως και τα δύο πέταλά μας ΘΥΡΑ 7 + ΘΥΡΑ 7 ΕΠΑΡΧΙΑΣ= 14

Κλείνοντας, θα ήθελα να δημοσιεύσω το παρακάτω μήνυμα που μου έστειλε ένας φίλος από τη ΘΥΡΑ 7 Χίου:

Γεια χαρά από τη ερυθρόλευκη Χίο! Στο θέμα του κ. Παππή, Γιάννη, η στάση τον οργανωμένων της ΘΥΡΑΣ 7 Χίου δεν αρκεί! Ημουν εκεί με τα δύο πιστά «ερυθρόλευκα» παιδιά μου όταν ο κ. Παππής ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος της ΘΥΡΑΣ 7 Χίου! Αυτός ο τίτλος τιμής πρέπει να αφαιρεθεί. Δεν έχουν θέση στη ΘΥΡΑ 7 Χίου οι «προδότες», κ. Παππή. Ντροπή σας.

xios gerogavros 7

Υ.Γ.: Πρόεδρε, κ. Μαρινάκη, χίλια ευχαριστώ για τις χαρές που μου δίνεις!!

ΧΑΡΟΣ 7

1 σχόλιο:

  1. πω πω υστερογραφο.. ετοιμος να του παρεις τσιμπουκι του μαρινακη αδρονικε.. ολα μεσα αγορι μου κ γλειφτου κ τα αρχιδια του πρεζεμπορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή