Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς...


Μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς...

30/08/2011 - 20:50

ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…

Πάλι θα δώσουμε μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και αφοσίωσης!

Γεια σας, αδέλφια μου, ΓΑΥΡΟΙ, μια νέα χρονιά έχει αρχίσει, ασχέτως αν ακόμη δεν έχουμε δει την ομαδάρα μας να αγωνίζεται επίσημα. Όλα αυτά που κάνει αυτό το διαλυμένο κράτος και ειδικά αυτό το σύστημα είναι εναντίον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Όλα αυτά γίνονται για να μας κάνουν ζημιά και να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. Όμως το ξέρουμε και σας προειδοποιούμε ότι δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί… Αρκετά έχουμε υποστεί από το σύστημα που εξυπηρετείτε και δεν είναι άλλο από το «πράσινο» σύστημα! Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας δεν είναι μια απλή ομάδα, είναι ένα κοινωνικό μέγεθος, είναι στάση ζωής! Και υπάρχουν στην ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ οικογένειά μας και φορείς και άνθρωποι που μπορούν να αντιδράσουν… και να είστε σίγουροι πως θα αντιδράσουν την ώρα που πρέπει, και μετά, μαύρο φίδι που σας έφαγε, μωρά μου!

Αδέλφια μου, ο δρόμος και φέτος θα είναι μακρύς και δύσκολος, μην τη βλέπουμε ότι όλοι οι άλλοι είναι στην κατάντια που είναι και όλα καλά! Όλοι μας γνωρίζουμε καλά πως οι παγίδες θα είναι και πάλι πολλές, ενώ το μόνο σίγουρο, αδέλφια μου, είναι ότι στην πορεία θα υπάρξουν προκλήσεις… Όμως εμείς πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στους μοναδικούς μας στόχους. Όπως και η ομάδα με τη διοίκησή μας. Με θετική ενέργεια, με τη μοναδική μας στήριξη και με όλα αυτά τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ΓΑΥΡΟΥΣ θα δείτε ότι και φέτος όλα θα πάνε καλά και ακόμα καλυτέρα!

Αδέλφια μου, θα το δείτε αυτό και να μου το θυμηθείτε ότι φέτος μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για τη μοναδική παντοκρατορία από τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, αλλά και μια πολύ καλή πορεία στις ευρωπαϊκές μας μάχες!

Και όλα αυτά πηγάζουν από το γεγονός ότι ο ΘΡΥΛΟΣ μας, αδέλφια, έχει διοίκηση! Έχει ανθρώπους, ειδικά πρόεδρο και στελέχη, που καθημερινά, σε δύσκολες εποχές, δίνουν τον δικό τους αγώνα, προκειμένου να οργανώσουν και να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα η ΠΑΕ, η ομάδα, που είναι ένα πρότυπο σε όλη την Ελλάδα!

Και όλα αυτά, την ώρα που όλοι οι άλλοι ακόμη… ψάχνονται διοικητικά, οικονομικά, αγωνιστικά, (του κόσμου τα κακά). Ο ΘΡΥΛΟΣ μας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, βρίσκεται όχι ένα βήμα, αλλά έτη φωτός μπροστά, έχοντας χαώδη διαφορά από τους υπόλοιπους. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι για ακόμη μία αγωνιστική πρόκληση! Δεν θα τοποθετήσω κάπου συγκεκριμένα τον πήχη, διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ! Άλλωστε, για εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ δεν υπάρχει ταβάνι και ειδικά σε αυτήν τη χρονιά, με αυτόν τον πρόεδρο, που είναι βαμμένος ΓΑΥΡΟΣ από κούνια και σέβεται, όπως και τιμά κάτι ιερό, όπως κάνουμε όλοι μας, την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ φανέλα με τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ στο μέρος της καρδιάς, αισθάνομαι ότι θα γίνει στον ΘΡΥΛΟ μας η υπέρβαση που δεν είχε γίνει ποτέ μέχρι τώρα!

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΚΑΒΑΝΤΖΩΘΕΙΤΕ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

Οπότε, όλοι μας έχουμε να δώσουμε μάχες που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθούν! Τίποτα δεν θα μας χαριστεί, είναι το μόνο για το οποίο πρέπει να είστε σίγουροι. Γι’ αυτό, αδέλφια μου, προετοιμαστείτε, καβαντζωθείτε, όλοι με το διαρκείας στα χέρια! Εχουν μείνει στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 λιγότερα από 150 διαρκείας και στο πέταλο της επαρχίας, που θα είμαι και εγώ και θα γίνει του… ΓΑΥΡΟΥ φέτος, έχουν μείνει 70 κομμάτια! Αδέλφια, χτες, που έμαθα, έχω να σας πω πως η διάθεση των διαρκείας ήταν μεγάλη. Ακόμα δεν έχει γίνει και η τελευταία μεταγραφή! Αδέλφια, θα έχετε πρόβλημα με τα εισιτήρια φέτος, αυτό να μου το θυμηθείτε, οπότε, καβαντζωθείτε, τον ΘΡΥΛΟ για να δείτε!Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΧΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΠΗΣ!

Αδέρφια μου, ΓΑΥΡΟΙ, έδωσαν απάντηση τα αδέρφια μας από τη δυναμική και πάντα μάχιμη ΘΥΡΑ 7 Χίου, στο πρόσωπο του κυρίου Παππή, ενός ανθρώπου που ειδικά οι ΓΑΥΡΟΙ της Χίου τού είχαν προσφέρει μεγάλη και απεριόριστη στήριξη. Τα αδέρφια μας, όπως και εγώ, έπεσαν από τα… σύννεφα με τη συμπεριφορά του απέναντι στον Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, αλλά και γενικώς προς τον ΘΡΥΛΟ μας, διότι για εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ όλα είναι το ίδιο πράγμα. Οπότε, με την ανακοίνωσή τους δίνουν την τελειωτική απάντηση σε όλα αυτά που έγιναν από πλευράς του κυρίου Παππή και ξεκαθαρίζουν τα όσα έγραψα και εγώ προχτές! Αδέρφια μου, αυτός είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο μοναδικός κόσμος του, όλοι μία οικογένεια, με κοινή λογική και κοινούς στόχους. Οπότε, όσοι δεν βαδίζουν με το σκεπτικό μας, καλά θα κάνουν να τραβήξουν τον δρόμο τους και δεν έχουν καμιά δουλειά πλέον στην οικογένειά μας! Διαβάστε την απάντηση που έδωσαν τα αδέρφια μας!

«Ως Θύρα 7 Χίου, νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση, πίκρα και θυμό για την εξέλιξη και την κατάληξη της ιστορίας της μεταγραφής του Ανδρέα Μιράλη στην ομάδα του νησιού μας, τη Χίο.

Εμείς, ως γνήσιοι Ολυμπιακοί, πάνω απ’ όλα ενστερνιζόμαστε τη θέση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και του προέδρου μας, Μιχάλη Κουντούρη.

Νιώθουμε διπλά απογοητευμένοι ως Χιώτες και ως Ολυμπιακοί, για τη διπρόσωπη στάση του προέδρου του ΝΟΧ, κυρίου Παππή, στο θέμα του πολίστα Ανδρέα Μιράλη.

Νιώθουμε επίσης ως Θύρα 7 Χίου ότι ο εν λόγω κύριος μάς χρησιμοποίησε για να μας φέρει κοντά του και να έχει την υποστήριξή μας για δικούς του λόγους, χρησιμοποιώντας μεγάλα λόγια και, κυρίως, πουλώντας μας απεριόριστη "Ολυμπιακοφροσύνη".

Στο σημείο αυτό θέλουμε να τονίσουμε ότι όσα γράφει ο Γιάννης Χάρος στον "ΓΑΥΡΟ" της Δευτέρας 28/08/2011, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 Χίου τον Φεβρουάριο, είναι απολύτως αληθινά και συνέβησαν ακριβώς όπως τα περιγράφει, χωρίς ίχνος υπερβολής (ο συντάκτης της επιστολής ήταν παρών στην κουβέντα και μπορεί να τα επιβεβαιώσει).

Δυστυχώς, απογοητευτήκαμε και ανακαλύψαμε έναν ακόμη Ολυμπιακάρα στο πρόσωπο του κυρίου Παππή. Δεν πειράζει όμως, όλα εδώ πληρώνονται. Το σίγουρο είναι ότι χαμένος δεν θα βγει ο Ολυμπιακός μας.

Με τιμή

Θύρα 7 Χίου».

ΧΑΡΟΣ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου