Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Το μεγάλο γλέντι έγινε Κυριακή, έχουμε φτάσει Παρασκευή και οι μέρες πέρασαν ενώ όλοι ασχολιοντουσαν με το χέρι και την πλάτη του Τζόρβα.

Ούτε δική μας δουλειά είναι να βρούμε αν έγινε ή όχι αλλά ούτε και μπορούμε να το εξακριβώσουμε στην τελική.

Το σίγουρο είναι πως έχουμε πάρει τους πελάτες με δυο τεμάχια (αντί για 5), έχουν περάσει τόσες μέρες από το παιχνίδι και ακόμα ασχολούμαστε με τα σημάδια του Τζορβα.

Ρε μάγκες, αυτοί δεν έχουν τίποτα άλλο να πουν. Μπήκαν με σκημένα κεφάλια, βγήκαν με σκημένα κεφάλια και σου λένε, τι να κάνουμε τώρα; Με τα χάλια μας θα ασχοληθούμε; Ας κάνουμε θέμα τα «όργια» στο Καραϊσκάκη(κατά την γνώμη τους), ας ρίξουμε τα βλέμματα όλα εκεί, μπας και την πληρώσει ο Ολυμπιακός με καμιά τιμωρία έδρας (για να έχουν ελπίδες ακόμα) και δεν ασχοληθεί και κανένας με τον μεθυσμένο που έχουμε στον πάγκο και τους ανύπαρκτους που βάζουμε μέσα να παίξουν.

Κύριοι, έχει μελανιές ο τερματοφασκουλας σας; Ωραία! Είναι από αεροβόλο; Ωραία! Πηγαίνετε στους εισαγγελείς, πηγαίνετε στον Άρειο Πάγο, φτάστε FIFA, UEFA, μέχρι και στην Χάγη. Σας κάναμε την χάρη και ασχοληθήκαμε με πόνο καρδιάς, για το δράμα που περνάτε. Μιλάμε ακόμα για το θέμα που γουστάρετε και δεν σας ξεμπροστιάζουμε για τα χάλια της ομάδας σας.

Αλλά φτάνει, ούτε που σας δίνω σημασία από εδώ και στο εξής.

Θα βάλω ένα ουισκακι, θα κάτσω αναπαυτικά στην καρεκλίτσα μου να γιορτάσω τον 1 μήνα λειτουργίας του site και…

Θα τα πάρω από την αρχή, συγκέντρωση οπαδών, πορεία προς το γήπεδο, αγώνας (και τι αγώνας), πανηγυρισμοί.

Θα βάλω ότι βίντεο υπάρχει και δεν υπάρχει και θα κάνω ένα χαλαρωτικό SPA στα ματιά και τα αυτιά μου και σημασία δεν δίνω σε κανέναν.

Και επειδή δεν είμαι παρτάκιας τύπος θα τα δω μαζί σας τώρα…



Κυριακή 29-11-2009

Έφτασε η μεγάλη μέρα, η μέρα που την περιμένουμε πως και πως.

Κάτι έχει αυτή η Κυριακή, το νιώθω από την ώρα που σηκώθηκα απ’ το κρεβάτι και δεν είναι απλά και μόνο μια αίσθηση, είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή την Κυριακή θα την θυμάμαι για πολλή καιρό.

Όλα έχουν κανονιστεί από την προηγούμενη μέρα, κάποιες τελευταίες συνεννοήσεις και αφού ντυθούμε με την κατάλληλη ενδυμασία, πάμε για συγκέντρωση από τον σύνδεσμο.



14.00 έξω από τον σύνδεσμο λίγη ώρα πριν την πορεία...



16.00 Ξεκινάμε... πηγαίνουμε σε σημείο συνάντησης να βρεθούμε με τα αδέρφια από Νίκαια και υπόλοιπη Αθήνα...



Μέσα στο γήπεδο έχουμε μαζευτεί από νωρίς και γρήγορα ο παλμός ανεβαίνει...



μπείτε στο site αδέρφια και για τα υπόλοιπα βιντεο www.xaros7.gr

1 σχόλιο: