Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ; ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

ΠΟΙΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ;
Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2009 19:20 PDF Εκτύπωση E-mail WWW.XAROS7.GR

xarostis7Ο χρόνος για εσάς έχει σταματήσει στην Ριζούπολη. Χάσατε εκείνο το παιχνίδι και από τότε βλέπετε φαντάσματα. Ήρθατε ξανά να μας παίξετε, ενώ ήσασταν πρώτοι στην βαθμολογία και χάσατε ξανά. Δεν περιμέναμε να παραδεχτείτε ότι είμαστε οι καλύτεροι αν και με την στάση σας αυτό μας δείχνετε. Τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να βρίσκετε τρελές δικαιολογίες για να καλύψετε τα χάλια σας.

Βγήκε ο Τζόρβας μετά το ματς και έκανε καταγγελία ότι χτυπήθηκε από αεροβόλο. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο γκολκίπερ του ΠΟΑ έδειχνε στον Κάκο μία μελανιά που είχε στο δεξί του χέρι. Αυτή σύμφωνα με τον Τζόρβα προκλήθηκε από τους πυροβολισμούς που δεχόταν από την Θύρα 7. Μωρέ από τον Μήτρογλου τους δέχτηκες και άσε τις τρέλες.

Για να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη και να μην λέει ο καθένας ότι θέλει, θα σας δείξουμε φωτογραφίες που η μελανιά στο δεξί χέρι του Τζόρβα υπήρχε από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης!!! Το ίδιο σημείο που έδειξε στον Κάκο, αλλά και στην τηλεόραση ήταν μελανιασμένο πριν καν αρχίσει το παιχνίδι με τους Αρκάδες!!! Όπως το βλέπουμε τακουνιά πρέπει να είναι και όχι αεροβόλο. Μήπως σε τσίμπησε καμιά γυναίκα και θες να μας χρεώσεις για αεροβόλα; Πολύ πιθανό. Να προσέχεις τις γόβες Άλεξ γιατί αφήνουν μελανιές. Μην μας τρελάνεις. Ο μόνος που πυροβολούσε στο Καραϊσκάκη ήταν ο Μήτρογλου. Αυτόν πήγαινε στον εισαγγελέα!!!

Το δεξί του χέρι δείχνει στον Κάκο

tzorbas_kakkos423300

Η μελανιά που δείχνει στην τηλεόραση

tzorbamelanis

Και την ίδια είχε πριν καν αρχίσει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

asteras

2 σχόλια:

  1. μια ζωη ψευτες και ρουφιανοι αλλα ετσι ειναι πονεσε πολυ.πελααααααααααατες μου.πα-ντου με ντου η 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια ζωή ψεύτες, λαγοί, κλαψιάρηδες, αλλά ασ όψεται ο Όσκαρ που δεν έβαλε το τρίτο για να άρχιζε το σκληρό ρόκ- vyannis AMM 20142

    ΑπάντησηΔιαγραφή