Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑ «ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ» ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΧΑΙΡΕΤΑΙ» ΛΙΓΟ ΧΛΟΜΟ


ΝΑ «ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ» ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΧΑΙΡΕΤΑΙ» ΛΙΓΟ ΧΛΟΜΟ
Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2009 19:45 PDF Εκτύπωση E-mail Αλλαγή

peiraiotisΠραγματοποιήθηκε προχθές η βράβευση στη γιορτή ΠΣΑΤ. Εκεί λοιπόν μοιράστηκαν αρκετά βραβεία και πάνω σε αυτό βρήκαν την ευκαιρία οι στερημένοι «πρασινούληδες» να θριαμβολογήσουν, έτσι για να πάρουν λίγο τις εντυπώσεις με το μέρος τους.

Καπηλευόμενοι λοιπόν το βραβείο του μπάσκετ βρήκαν το θέμα που θα τους γέμιζε τα εξώφυλλα και θα έκανε περήφανους τους χιλιάδες φίλους του παναθηναϊκού! Γιατί περί χιλιάδων πρόκειται! Εκατομμύρια έχει μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Άλλωστε νομίζω το λένε και οι στίχοι του ύμνου τους αυτό : «Και χιλιάδες φίλοι.» δεν λέει; Να και μια αλήθεια στον ύμνο τους! Η μοναδική!

Έτσι λοιπόν σήμερα θαυμάσαμε τα εξής εξώφυλλα:

«ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ» ( Μη γελάτε ρε.λίγο σεβασμό στον πρώτο.) κ «ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ» (Αχ Ελλαδίτσα μου.τι τραβάς και εσύ!)

Αυτά λοιπόν ήταν τα εξώφυλλα που σήμερα θα γέμισαν με υπερηφάνεια, ενθουσιασμό και αίσθηση ανωτερότητας τους πράσινους. Για πάμε να τα δούμε όμως τα πράγματα λίγο ποιο τεχνοκρατικά και αριθμητικά:

Πάντα πρώτος σε όλα λοιπόν.Άντε να τα ξαναπώ μπας και τα μάθετε.! Πάμε πάλι ξανά μανά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 37 έναντι 19

SUPER CUP 4 έναντι 4

ΚΥΠΕΛΛΑ 24 έναντι 16

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 9 έναντι 27 (Ναι εδώ είστε ανώτεροι και με το καλύτερο ρόστερ.! Βορεάδης-Ζαβλανός κλπ κλπ!)

ΚΥΠΕΛΛΑ 7 έναντι 8

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ 1 έναντι 5 Το πρώτο ευρωπαϊκό στη Ελλάδα το πήρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!) Και τα άλλα του βάζελου με τα συγνώμη της FIBA στην Μπαρτσελόνα. Μην τα ξεχνάμε.!

ΒΟΛΕΪ :ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 23 έναντι 17 ΚΥΠΕΛΛΑ 19 έναντι 3

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ 2 έναντι 0

SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗ 1 έναντι 0

ΠΟΛΟ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 24 έναντι 0

ΚΥΠΕΛΛΑ 9 έναντι 0

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ 1 έναντι 0

SUPER CUP ΕΥΡΩΠΗ 1 έναντι 0 (Εδώ στο ΠΟΛΟ οι τίτλοι είναι 35-0 !!!)

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 49 έναντι 12

ΣΤΙΒΟΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 19 έναντι 23 (Και εδώ πάλι πρώτοι είστε καθώς το θέμα έχει τρέξιμο.! Και στο είδος είστε πρώτοι!)

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 8 έναντι 8

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 11 έναντι 8

ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 9 έναντι 6 ΚΥΠΕΛΛΑ 8 έναντι 6

ΣΥΝΟΛΟ: 266 έναντι 162 !!!! Γεια σου ρε πρώτε...!



Ρε θα μάθετε επιτέλους να λέτε την αλήθεια στον κόσμο; Τι τα θέλετε όλα αυτά τα πυροτεχνήματα ενθουσιασμού και αίσθησης καλύτερου; Είναι δυνατόν να μην ξέρει ο κόσμος τους αριθμούς; Ως προς τι αυτή η υπέρ ενίσχυση συναισθημάτων για κάτι που δεν υφίσταται;

Πάμε στο άλλο τώρα.Χαίρεται η Ελλάδα που έχει τέτοια ομάδα.! Από πότε ρε λεβέντες; Μήπως από τότε που ο παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε αγωνιστεί στην β΄ εθνική την περίοδο 1974-75 αλλά την γλίτωσε χάρη στον τότε πρόεδρο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Γ.Ανδριανόπουλου; Μήπως από τότε που σε ένα παιχνίδι μεταξύ Ηρακλή και παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο αγώνας γινόταν στο καυτατζόγλειο και στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή του Ηρακλή συνελήφθη μια ανθοδέσμη!! Η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής και με κάποια στοιχεία προφανώς γιατί η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, περιείχε χιλιάρικα!!

Μήπως από τότε που σε ένα άλλο ενδιαφέρων θέμα είχε παιχτεί το 1982 όταν ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε καταγγείλει ότι τον ζύγωσε ο πρόεδρος της Καστοριάς μεσολαβώντας και προσφέροντας του 2 εκατομμύρια για να επιδείξει μειωμένη απόδοση στον αγώνα κυπέλλου με τον παναθηναϊκό; Που ο πρόεδρος της Καστοριάς καταδικάστηκε σε τρίχρονη φυλάκιση και απαλλάχθηκε κατόπιν έφεσης! Και αυτό επειδή αποδείχθηκε πως ο κατηγορούμενος ήταν μέτοχος της εταιρίας και όχι μέλος του Δ.Σ της ομάδας;

Η φαρσοκωμωδία σε όλο της το μεγαλείο!

Μήπως τότε που το 1979 γίνεται η μεγάλη μεταγραφή του Χουάν Ραμόν Μπουμπλή; Που δύο χρόνια μετά θα αποδειχτεί ότι η καταγωγή του παίκτη δεν είναι Ελληνική; Και υπήρξε πλαστογραφία εγγράφων; Και φυσικά δεν τιμωρήθηκε κανείς και δεν αφαιρέθηκε και το δικαίωμα συμμετοχής του παίκτη στην Ελλάδα!

Μήπως τότε που το 1969 στον τελικό κυπέλλου; ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-παναθηναϊκός ήταν και το παιχνίδι γίνεται στο Καραϊσκάκη και ολοκληρώνεται το 90λεπτο με σκόρ 1-1 στις διαβουλεύσεις για την παράταση ο διαιτητής παρουσία του τότε υπουργού Ασλανίδη, πετάει το κέρμα και πιάνοντας το ο κύριος υπουργός (που δεν το είδε κανείς.) φωνάζει και αποδίδει τον τίτλο του κυπελλούχου στον παναθηναϊκό!!

Και πόσα ακόμα για να δείξουν και να αποδείξουν πως αν μη τι άλλο μόνο για να χαίρεται η Ελλάδα δεν είναι! Η Ελλάδα κύριοι έχει τρόπους και λόγους να χαρεί δεν χρειάζεται καμία συνεισφορά σας, που είναι και αδύνατον να κάνει και ιδιαίτερα υπερήφανη την Ελλάδα! Η Ελλάδα έχει την υπερηφάνεια από μόνη της! Τα άλλα είναι για να ψήνεστε μεταξύ σας.

Αυτά τα ολίγα έτσι για να μην περάσει άλλο η παραπληροφόρηση και η άτοπη θριαμβολογία όταν υπάρχει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που αποτελεί τον ΠΡΩΤΟ, στην ουσία και όχι στην θεωρία αλλά και την μαγκιά και υπερηφάνεια της αθλητικής Ελλάδας!

Εσείς θα χαίρεστε τα βραβεία και εμείς τις κούπες! Νομίζω πως τα δεύτερα μένουν και γράφουν την ιστορία! Τα πρώτα είναι για το ράφι πάνω από το τζάκι.!

ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. re vlakes o boublis-rotsa htan o 1os?eixate ellhnopoihsei paixtes prin apo mas ton xristo sas!
    den eimaste oi monoi re gay-rakia pou kerdisame koupa sto kerma!kai sto ekswetriko ginotane poly syxna!
    o olympiakos re vlaka den tha ypirxe an to 1928 nomizw den eixan parei to mros tou o pao kai h aek!tote egine to gnwsto pok!GAMOMANE POUTANOGENNHMA POUSTARA GAMW TO SOI SOU BASTARDE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή