Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...

Η ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...
Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2009 16:38 PDF Εκτύπωση E-mail

6Δεν τους έφθανε που τους ρίξαμε δύο μπαλάκια την Κυριακή το βράδυ μετά λύσσαξαν να μας τιμωρήσουν. Έχουν φάει κόλλημα να μας κλείσουν το γήπεδο, αλλά γι΄ ακόμα μία φορά δεν τους πέρασε. Και πώς να τους περάσει άλλωστε; Τι έγινε στο Φάληρο για να κλείσει το γήπεδο; Για τα καπνογόνα που σε άλλα γήπεδα της χώρας τα χαρακτηρίζετε "ωραία ατμόσφαιρα;". Έτσι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και φυσικά δεν έκλεισε την έδρα του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βέβαια για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί τους θα αναγκαστούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Πρόστιμο 53.000 ευρώ επέβαλλε ο αθλητικός δικαστής. Ένα σωρό λεφτά σε πρόστιμα δίνουμε διότι έχουν μυριστεί ότι υπάρχει χρήμα.

Νωρίτερα ο δικηγόρος των "πρασίνων" κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης έκανε παρέμβαση, αφήνοντας υπονοούμενα και αιχμές πως στην έδρα των "ερυθρολεύκων" μπαίνουν όπλα και πυρομαχικά.

"Γνωρίζουμε ότι υπάρχει δωμάτιο όπου φυλάσσονται λάβαρα και πως μπαίνουν όπλα και πυρομαχικά. Έχουμε από πλευράς μας έννομο συμφέρον προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών μας. Επίσης δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση τα αεροβόλα να γίνουν πυροβόλα στο μέλλον. Έχουμε στείλει έγγραφο στη Supeleague και εξηγούμε τι συνέβη ακριβώς με το αεροβόλο και τον σουγιά αλλά το αγνοήσατε και δεν το λάβατε υπόψη σας", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κάρμης.

H πειθαρχική επιτροπή σχολίασε πως από τη στιγμή που δεν έχει γραφτεί απολύτως τίποτα στο φύλλο αγώνα δεν μπορεί να εξεταστεί το θέμα, με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να απαντούν: "Εμείς ζητήσαμε να γραφτεί, αλλά δεν το έκριναν ο διαιτητής και ο παρατηρητής".

Η πειθαρχική επιτροπή διέκοψε τη συνεδρίαση της για να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την παρέμβαση του Παναθηναϊκού και τελικά το απέρριψε γιατί κρίθηκε ότι στο τριφύλλι δεν έχουν έννομο συμφέρον. Οπότε τσάμπα ο κόπος και τα παραμύθια για τους "πράσινους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου