Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ www.xaros7.gr
Παρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2009 16:44 PDF Εκτύπωση E-mail
img145Όπου κι αν βρίσκεσαι θα ακολουθήσω, η Γη πολύ μικρή για να σ' αφήσω! Έχουμε ταξιδέψει από τη Νορβηγία μέχρι και στο Τελ Αβίβ για την αρρώστια μας, στην Ξάνθη θα κολλήσουμε; Φυσικά και όχι. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην φυσική του θέση που είναι η πρώτη και πλέον όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει η ομάδα εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η αρχή γίνεται από την Ξάνθη και το γήπεδο της ακριτικής ομάδας θα μετατραπεί σε Καραϊσκάκη.

Τέτοια εκστρατεία σαν αυτή που θα γίνει το Σάββατο είχε χρόνια να γίνει στην πόλη της Ξάνθης και όλοι θα πάθουν την πλάκα τους. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει 1.600 εισιτήρια, αλλά υπολογίζεται ότι ο κόσμος του Θρύλου που θα βρίσκεται στο γήπεδο θα ξεπερνάει τους 2.500! Οι οπαδοί μας έχουν τρελαθεί μετά την φάπα στον βάζελο και γνωρίζουμε όλοι ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τα Πηγάδια της Ξάνθης θα είναι κόκκινα και οι παίκτες του Ζίκο θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Δύο πούλμαν θα αναχωρήσουν από την Αθήνα, ενώ κόσμος θα φύγει από την πρωτεύουσα και με αεροπλάνα, ενώ και 200 άτομα θα ταξιδέψουν με ΙΧ. Από 'κει και πέρα μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και ιδιαίτερα στον Βορρά. Δυναμικό παρών θα δώσουν οι οπαδοί μας από τα Γιάννινα που πρόσφατα άνοιξαν και τον σύνδεσμο τους και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που ξεκίνησαν. Ένα πούλμαν θα φύγει από τα Ιωάννινα, ένα από Καβάλα, ένα από Ορεστιάδα και ένα από Κοζάνη. Με ΙΧ θα ταξιδέψουν πολλοί γαύροι από Κομοτηνή, Φέρες, Αλεξανδρούπολη, Φλώρινα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Φυσικά έντονο είναι το ερυθρόλευκο στοιχείο και στην Ξάνθη και οι ντόπιο γαύροι που ξέρουν καλά τα μονοπάτια θα στηρίξουν τον Ολυμπιακό.

Θα πρέπει, πάντως να επισημάνουμε σε αυτό το σημείο ότι όλοι αυτοί θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14. Είδατε ότι καραδοκούν για να μας τιμωρήσουν. Μας περιμένουν στην γωνία και κάνουν τα πάντα για να κλείσουν το Καραϊσκάκη. Προκλήσεις θα υπάρξουν στην Ξάνθη και μάλιστα πάρα πολλές από οπαδούς άλλων ομάδων, αλλά προσοχή μην "τσιμπήσει" κανείς. Μόνο φωνή και τραγούδι για τον Ολυμπιακό και το διπλό θα το πάρουν οι παικταράδες. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια δεν χρειάζεται!

1 σχόλιο: