Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009


ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 πρώτο μέρος
Σάββατο, 05 Δεκέμβριος 2009 20:10 PDF Εκτύπωση E-mail

skoda-osfpΑδέρφια μου ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ κατέβητε με την εξής ενδεκάδα - Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Μπράβο, Ντουντού, Αβραάμ, Μήτρογλου, Λεονάρντο, Μαρέσκα !!! Για την Ξάνθη δεν ενδιαφερόμαστε μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τίποτα άλλο !!!

Όπως σας τα έλεγα αδέρφια της κακομοίρας γίνεται από τον υπέροχο κόσμο μας , στις εξέδρες του γηπέδου !!!! Τα καπνογόνα παίρνουνε φωτιά τα τύμπανα βαράνε δυνατά και εγώ σου τραγουδώ για εσένα μόνο ζω !!!!! Θρύλε παίξε γερά παίξε με τσαμπουκά και ο κόσμος σου θα τραγουδά !!!! όπου και να παίζεις θα σε ακολουθώ !!!

. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ έχει μπει δυνατά αδέρφια μου, έχει την κατοχή της μπάλας, και πιέζει την Ξάνθη, αλλά, τα κοράκια άρχισαν πάλι τα δικά τους

Ενώ ο Γκαλέτι στο 19 έμπαινε μόνος στη περιοχή της Ξάνθης τον έκοψε ο κόρακας με ανύπαρκτο οφ σάιντ , σφύρατε ότι θέλετε λαμόγια αν η ομάδα μας παίζει μπάλα δεν μασάμε από τέτοια εμείς !!!!

Μου έφυγε η ψυχή στο 29 αδέρφια μου όταν ο Σταθάκης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή μας αλλά ο ΑΝΤΩΝΆΡΑΣ ΜΑΣ κράτησε την ομάδα μας όρθια !!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ Ο φονιάς ο Μήτρογλου έδωσε την μπάλα στον Λεονάρντο και το αλάνι μας από κοντά έκανε το 0-1 και μας έστειλε στους ουρανούς !!!!! Αυτό που σας έλεγα ποιο πριν δεν μασάμε από κόρακες αν η ομάδα μας παίζει μπαλάρα !!!

Και ο λαός μας στις εξέδρες έχει στήσει ξέφρενο γλέντι !!! Μην σταματάς, μην σταματάς να τους Γα..άς έτσι κερνάει ο Πειραιάς !!! Άντε ΘΡΥΛΕ μου και το διπλό είναι στα χέρια μας !!!!

Αυτά αδέρφια μου από το πρώτο μέρος, η ομαδαρα μας η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΑΣ, προηγείται στο σκορ με 0-1 από το 31 – Άντε και στο ξεκίνημα ΘΡΥΛΕ μου άλλο ένα

1 σχόλιο:

  1. όλα καλά τα λέμε.Παίκτες πρέπει να πάρει και να αφήσει το καβάνζομα των €ιούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή