Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ!


Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όσο οι μέρες περνάνε το μυαλό μου δεν ξεκολλάει από την πρεμιέρα των ομίλων μας στην Ευρώπη, αυτό το ματς που όπως έχουν έρθει τα πράγματα θα είναι το πρώτο μας για φέτος, όχι μόνο στον ΝΑΟ μας, αλλά γενικώς. Και να σας πω κάτι; Δεν θα ήθελα με τίποτα στην προκειμένη περίπτωση να είμαι στη θέση του Βαλβέρδε γιατί είναι προφανές ότι θα πρέπει να βγάλει άκρη και να βρει τις απαντήσεις στα προβλήματα που θα μας βάλουν οι τρεις αντίπαλοί μας στην Ευρώπη. Σας το είπα και χτες και το ξέρουμε καλά και όλοι μας ότι οι ομάδες που κληρωθήκαμε έχουν πολύ καλύτερα ρόστερ από εμάς, αλλά το κυριότερο, αγωνίζονται σε πολύ καλύτερα πρωταθλήματα από το δικό μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, αδέρφια μου, θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις γιατί αυτοί παίζουν σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και το βασικό είναι ότι αυτοί παίζουν, ενώ εμείς με την κατάντια της ελληνικής πολιτείας και όπως τα έχουν κάνει τα πράγματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε φιλικά να παίξουμε έτσι ώστε ο ΘΡΥΛΟΣ μας να είναι ετοιμοπόλεμος για αυτά τα ματς.

Για να αντεπεξέλθουμε την επόμενη Τρίτη με τους Γάλλους κατ’ αρχάς θα πρέπει να το πετύχουμε με δύο τρόπους αυτό. Είτε με αδιάκοπο τρέξιμο και κλείσιμο όλων των χώρων είτε με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εμείς αν είναι δυνατόν πρέπει να πετύχουμε τον συνδυασμό αυτών των δύο έτσι ώστε μέσα στην καυτή μας έδρα να μπει η ομάδα μας με το δεξί αυτή τη χρονιά.

Εγώ ξέρετε πως δεν γουστάρω με τίποτα να παραμυθιαζόμαστε και να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Αυτή τη χρονική στιγμή ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας με βάση τα δεδομένα δεν είναι ούτε καλύτερα γυμνασμένος από τον αντίπαλο, αλλά ούτε καλύτερους και κυρίως περισσότερους τεχνίτες έχει. Αλλά θα το ξαναπώ, το βασικότερο είναι ότι δεν είμαστε έτοιμοι με επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Έτσι ξαναγυρνάω στον Βαλβέρδε που πρέπει οπωσδήποτε να βρει τον τρόπο ώστε στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης με τη Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη μας να μπορέσουμε να βγούμε νικητές πάση θυσία! Και αυτό πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο, και θέλει μεγάλο κόπο!

Αδέρφια μου, αυτό τόνισε και ο Νταβίντ Φουστέρ σε κάποιες δηλώσεις που έκανε όσον αφορά την πρεμιέρα του Champions League απέναντι στη Μαρσέιγ: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε δώσει κάποιο παιχνίδι του πρωταθλήματος για να έχουμε περισσότερο ρυθμό στα πόδια μας ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ. Είναι μια δυνατή ομάδα σίγουρα και θα είναι δύσκολο να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με έναν τέτοιο αντίπαλο».

Και όλα αυτά, αδέρφια μου, τα έκαναν οι αποφάσεις των Γερουλάνων, των Μπιτσαξήδων, παρέα με τους Πιλάβιους. Ολοι αυτοί οι ανίκανοι μόλις τρεις μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τα έκαναν όλα σαν τα μούτρα τους. Και να ξέρετε πως όλα αυτά δεν τα έκαναν και καλά για να αποδώσουν δικαιοσύνη, αλλά για να δυναμιτίσουν το πρωτάθλημα και πάνω από όλα να ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ! Αλλά, λαμόγια μου, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, θα έρθει η ώρα που θα χρειαστείτε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας για χίλιους δυο λόγους και τότε θα δείτε πώς ξυρίζουν τον γαμπρό.

Αυτές τις πρωτοφανείς ενέργειες που κάνατε, κύριοι άχρηστοι της πολιτείας, εξυπηρετώντας σκοπιμότητες εχθρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και του προέδρου μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα τις βρείτε μπροστά σας. Θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει με τίποτα και θα τη βρείτε από τον κόσμο μας ανύποπτα! Με τα γενικά καραγκιοζιλίκια σας έχετε σαλτάρει γενικώς όλο τον οπαδικό κόσμο! Με το μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι σας να είναι η ιδέα να κλείσετε τους συνδέσμους οπαδών! Λες και με αυτόν τον τρόπο θα λύσετε, κούνια που σας κούναγε, το πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα. Ρε χαβαλέδες, όλοι σας εκεί στην βουλή με όλα αυτά που κάνετε, έχετε κάνει την Ελλάδα μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Το πρόβλημα, ρε βλήματα, δεν είναι οι οπαδοί, αλλά όλοι εσείς εκεί να ψαχτείτε και να συμμαζευτείτε! Αλλιώς μπέιτε σε ένα καράβι και να πάτε να πνιγείτε!

ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ…

Όπως πολύ καλά σας έχουμε πει, όλοι εμείς εδώ στον «ΓΑΥΡΟ» αμφισβητούμε ΔΗΜΟΣΙΑ και τις ενέργειες και τις αποφάσεις της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Θεωρώντας ότι λειτουργεί ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ως κυβέρνηση των ολίγων και όχι των πολλών, ως κυβέρνηση συμφερόντων και όχι ως κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει την κοινωνία!

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…

Όλα αυτά που κάνουν και που θα συνεχίσουν να κάνουν εις βάρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και του κόσμου μας, τα κάνουν οι εχθροί μας γιατί ό,τι αποφάσεις παίρνουν εξυπηρετούν τους βάζελους και τους ΑΕΚτζήδες που είναι οι μόνοι που δεν θέλουν με τίποτα να ξεκινήσει και να μην τελειώσει το πρωτάθλημα αυτό. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν ούτε λεφτά ούτε παίκτες ούτε ομάδες. Πλήττουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και Μαρινάκη που έχει ρίξει παραδάκι!

ΧΑΡΟΣ 7

1 σχόλιο: