Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά...


Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά μας βγήκε η ψυχή!

Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, έγινε ένα ξεκίνημα όπως ακριβώς το θέλαμε. Μπράβο, ΘΡΥΛΕ μου, έπρεπε να κερδίσουμε για να γίνει μια καλή αρχή και αυτό έγινε. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα. Έτρεξαν, πάλεψαν, δούλεψαν και κυνήγησαν το γκολ, έκαναν ευκαιρίες και όταν κάνεις ευκαιρίες έρχονται και τα γκολ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας έχει πάντα ένα και μοναδικό πλάνο, να κερδίζει, νίκη και μόνο νίκη.

Αδέρφια μου, μετά από το χτεσινό παιχνίδι και μετά από κάθε αγώνα εντός έδρας και φυσικά μετά από κάθε νίκη στο απόρθητο κάστρο μας θα σας γράφω τα παρακάτω έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Η ομάδα μας έχει να κάνει ΓΚΕΛΑ, δηλαδή να χάσει βαθμούς μέσα στον ΝΑΟ μας από τις 28 Μαρτίου του 2010, και η ομάδα αυτή ήταν η χθεσινή μας αντίπαλος, η Ξάνθη. Οπότε ο ΘΡΥΛΟΣ μας, μας έχει κάνει να ακονίζουμε και τα μαθηματικά μας. Έχουμε και λέμε, 365 μέρες που έχει ο χρόνος και 109 μέρες μας κάνουν 474 μέρες αήττητοι μέσα στο κάστρο μας στο ελληνικό πρωτάθλημα! Οπότε και φέτος συνεχίζουμε να κάνουμε ΑΥΤΟ που ξέρουμε καλά. Η αρχή έγινε, φτου να μη μας ματιάσω χτες και πάμε για ένα 15 στα 15 και φέτος. Πλέον εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ με κάτι τέτοια θα ασχολούμαστε, να κάνουμε ρεκόρ και βασικά να σπάμε τα δικά μας ρεκόρ.

Για να πάρουμε και πάλι στο άνετο και στο χαλαρό και το φετινό πρωταθληματάκι, πρέπει να μη χάσουμε ματσάκι μέσα στο Καραϊσκάκη!

Η χθεσινή νίκη μας ήταν ό,τι έπρεπε έπειτα από την όχι ικανοποιητική εμφάνισή μας με τους Γάλλους. Μετά από πέντε μήνες χωρίς πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας και στη Superleague έτσι όπως μας αρμόζει, νίκη και μόνο νίκη, ΘΡΥΛΕ μου, ο κόσμος μας είναι διχασμένος και τρελαμένος να δει μπάλα από την ομάδα μας!

Το πραγματικό αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου πήρε μπρος και ξαναχτύπησε. Όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι, οι πουθενάδες, οι τελειωμένοι, να μείνουν ήσυχοι και θα πάρουν και αυτοί τη σειρά τους για τον δρόμο που οδηγεί στον ΝΑΟ, Συγγρού όλο ευθεία και μετά αριστερά, μωρά μου, το ξέρετε πολύ καλά ΑΥΤΟ το δρομολόγιο.

Ας πούμε τώρα δυο πράγματα για την ομάδα μας στο μπάσκετ. Αδέρφια, έναν μήνα προπονήσεων συμπλήρωσε ο ΘΡΥΛΟΣ μας, με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς να φτιάχνει μια νέα ομάδα και να δουλεύει όπως αυτός ξέρει τους νέους παίκτες μας. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει τους παίκτες που μπορούν να βγάλουν άκρια για τις μικρές δουλειές μέσα στο παρκέ, αλλά λείπει ο παίκτης, ή οι παίκτες αν θέλετε, που θα μπορούν να σκοράρουν άνετα και σίγουρα. Κακά τα ψέματα, αδέρφια, μόνο με τον Σπανούλη δεν βγαίνει η χρονιά, γι’ αυτό πρέπει να βγάλουμε άκρια τι θα γίνει στο θέμα ΑΥΤΟ. Για παράδειγμα, όλοι μας είδαμε ότι τη χρονιά που μας πέρασε έλειπε από την ομάδα ένα «ΤΡΙΑΡΙ» που θα έβγαζε ματιά. Μακάρι ο Κώστας Παπανικολάου να βελτιωθεί και να δείξει πολλά περισσότερα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα απ’ αυτόν. Αδέρφια, η ουσία είναι ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας στο μπάσκετ θα έχει φέτος διαφορετικό πρόσωπο από ΑΥΤΟ που έχουμε δει και που ξέρουμε. Μακάρι όλα να πάνε όπως τα θέλουμε, απλά θέλει πολλή δουλειά η ομάδα, αλλά και ενίσχυση ακόμα!

Γιατί λέμε στο ψέμα πράσινα άλογα;

ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ...

Προσέξτε τώρα το άλλο το καλύτερο, το Σαββάτο στο Περιστέρι δύο ολόκληρες ώρες ήταν έξω από το γήπεδο οργανωμένοι γύρω στους 100 ΛΑΓΟΒΑΖΕΛΟΥΣ, κατ’ αρχήν τους άφησαν οι αρχές να έρθουν μέχρι το γήπεδο! Μετά συγκεντρωμένοι έξω από το πέταλο του γηπέδου του Περιστερίου θέλησαν να μπουν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Η θύρα στο πέταλο ήταν κλειστή και μετά από διαβουλεύσεις τους έβαλαν να μπουν στη θύρα 2. Ξέρετε γιατί το αναφέρω ΑΥΤΟ; Γιατί οι μετακινήσεις και καλά απαγορεύονται! Η ΠΑΕ του βάζελου δεν είχε πάρει επίσημα εισιτήρια! Η αστυνομία ενώ δεν έπρεπε να αφήσει να πλησιάσουν το γήπεδο οργανωμένοι οπαδοί του βάζελου, αυτοί όχι μόνο τους άφησαν, αλλά μερίμνησαν να μπουν και μέσα! Αυτό θέλω που σας λέω να το κρατήστε γιατί στη θέση τους όχι μόνο δεν θα μας άφηναν να ζυγώσουμε! Όχι μόνο δεν θα μας άφηναν να μπούμε μέσα με τίποτα! Αλλά με το που θα μας έπαιρναν χαμπάρι ότι κατευθυνόμαστε για το γήπεδο Περιστερίου, θα μας σταμάταγαν με το έτσι θέλω και θα γινόταν προσαγωγή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα! Αυτό που σας λέω τώρα θα αποδειχτεί στο πρώτο παιχνίδι που θα τη δούμε να πάμε εμείς! Θα δείτε ότι στο Περιστέρι εμάς δεν θα μας αφήσουν να πάμε! Και να δω εγώ στο πρώτο εκτός που έχουμε στην Κρήτη τι θα γίνει και πώς θα μας συμπεριφερθεί η πολιτεία…

ΥΓ.: Θέλω να σας ρωτήσω, όταν λέμε ότι όλες οι παροιμίες είναι αληθινές και βγαίνουν, είναι πραγματικότητα αυτό; Πού θα σας πάω τώρα, ε; Θα δείτε! Οι βάζελοι ότι είναι ψεύτες και όλα τα παρεμφερή το ξέρουμε! Αυτοί δεν το παραδέχονται με τίποτα, όμως. Θέλω λοιπόν να τους ρωτήσω, όμως, κάτι και να μου απαντήσουν. Γιατί όταν αναφερόμαστε για ψέματα, λέμε για... πράσινα άλογα! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

ΧΑΡΟΣ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου