Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!!! www.xaros7.gr


ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ !!!!
Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 02:44


xarostis7Αδέρφια δεν μασάμε και προχωράμε, σήμερα όπως πάντα είχαμε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στο ΝΑΟ μας, και ένα << ΚΟΡΕΟ >> που σκότωνε αλλά παρόλα αυτά η κολόμπαλα δεν μας έκανε το χατίρι !!!

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας σήμερα έπαιξε το 200ο του ευρωπαϊκό παιχνίδι και ΓΑΜΩ την ατυχία μου ηττήθηκε από την Μπορντό μέσα στο γήπεδο μας με 1-0 με το γκολ του Σιανί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, από ένα ανύπαρκτο φάουλ !!!!

Αδέρφια σήμερα μας σφάξανε με το γάντι, και το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα άδικο με όλη την σημασία της λέξης, αφού ο Άγγλος Γουέμπ ακύρωσε στο φινάλε του αγώνα πεντακάθαρο γκολ του Μαρέσκα.!!!

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας αδικείται από την συγκεκριμένη φάση, αλλά και από την ατυχία του. Η ομάδα έχασε μεγάλες ευκαιρίες άσε που σε τρεις φάσεις οι παίκτες της Μπορντό έβγαλαν την μπάλα πάνω από την γραμμή !!!

Τα Γαλλάκια αδέρφια δεν έπρεπε να φύγουν έτσι από το λιμάνι και το στάδιο Καραϊσκάκη, ένας πλήρες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και σοβαρός θα έπαιρνε την νίκη από αυτούς άνετα !!!

Μπορεί να είχαν ένα καλό σύνολο αλλά δεν ήταν και η ομάδα που θα μπορούσε να μας δυσκολέψει και να φύγει με το διπλό από τον Πειραιά, όπως και έγινε απόψε !!!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας αδέρφια ότι μπορούσε έκανε, τα έδωσε όλα στο ματς και στο τέλος του αγώνα αποθεώθηκε από αυτόν τον υπέροχο κόσμο που δεν μασάει από τίποτα και από κανέναν !!!

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας φοβήθηκε την Μπορντό παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε και αυτό αποδείχτηκε ότι ήταν μεγάλο λάθος μας, τι έκαναν στην τελική σε όλο το ματς τα Γαλλάκια ??? Μόνο δύο σουτ προς την εστία μας, και έβαλαν ένα γκολ, αυτοί ήταν οι περίφημοι παίκτες τους !!!

Ενώ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είχε επτά φάσεις για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βάλει κανένα !! Όταν αποφασίσαμε και την είδαμε για ρισκάρουμε βγαίνοντας μπροστά, είδαμε έναν άλλον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που στην ουσία από εκεί και μετά πάτησε την Μπορντό στην κυριολεξία !!

Οι Γάλλοι εκεί πόνταραν αδέρφια και γι' αυτό πήγαιναν το ματς << τσούκου τσούκου >> από την αρχή, μας φοβόντουσαν όπως φοβόντουσαν και την έδρα μας, θέλοντας να κρατήσουν το 0-0 !!! Μπήκε και αυτό το γκολ στις καθυστερήσεις, και χάσαμε !!

Τέλος πάντων θα σας πω την ενδεκάδα που κατέβητε η ομάδα μας και λίγα λόγια ακόμα !!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντάτολο, Α. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (77' Ντάρμπισιρ), Μαρέσκα, Λεντέσμα (64' Ζαΐρι), Λούα Λούα, Τοροσίδης.

Και Η ΘΥΡΑ 7 κατέβητε να παίξει με ένα εκπληκτικό όπως πάντα ΛΑΟ !!!!

Και ένα coreo που δεν έχει ξανά γίνει, και καλύτερο του θα κάνει μόνο ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και εμείς οι οργανωμένοι οπαδοί της τιμημένης ΘΥΡΑΣ 7 !!!! Ήταν το μεγαλύτερο coreo που δημιουργήθηκε ποτέ στην Ελλάδα !!!!

Άσε που από την αρχή του πετάλου μας έως το τέλος του άλλου πετάλου απέναντι είχε απλωθεί ένα τεράστιο πανό που έγραφε "ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ, ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΕ. ΈΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ. ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ" !!!!! Αυτά τα λίγα για τον ΛΑΟ μας προς το παρόν , αύριο τα υπόλοιπα

6 σχόλια:

  1. Tetoia atmosfaira se eurwpaiko mats eixa kairo na zisw...padws sto petalo tis 7 de fwnazoun oloi .... Xare kai opoios de fwnazei kalutera na menei spiti tou na to dei i sta episima...stin 7 prepei na einai oloi kommantos mesa...

    Kala autos o Romario ti palikari einai re mages?? Sto sundesmo tou Korudallou einai ki autos?i Kaminia? mou exoun pei kai gia tous 2 alla de kserw ti isxuei pragmatika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XARE kolotoumpa......den eipes tipota gia to PAOK-panathinaikos meta to mats....Toso kairo mas zalises ta @@ria....kai tha stithei o PAOK....kai o zagorakis thelei na kanei pip@ kai olo tetoies vlakeies san ayta ta paramuthia pou poulas sto laouli sou gia na gineis gnwsto proswpo pantou....Eisai opados gia na poulas mouri mesa apo to internet kai na eisai gnwsti fatsa se olous tous opadous...!!!

    Opws toso kairo erixnes tosi laspi kai katigorouses ton PAOK me logia tou aera twra an eisai pantelonatos na grapseis apla estw mia frasi-mia protasi gia to PAOK-pao....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gamietai o paok auto leei h 7.Kai oso gia to bazelo,21 martioy,kuriakh konth giorth bazelakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e to xaro pisw apo mia othoni magkia pou poulaei........!!!!!
    Ax re xaro-ouli poso eykola ksexnas...!!

    Egines kai esy magaki....!!!

    XAAXAXXAXAXAXAXA :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γαυροι μουνια γαμεται το λιμανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΡΥΛΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή