Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΤΙΜΩ «ΓΑΛΛΙΚΗ» ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ! www.xaros7.gr


ΠΡΟΤΙΜΩ «ΓΑΛΛΙΚΗ» ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!
Τετάρτη, 24 Φεβρουάριος 2010 01:19


peiraiotisΝαι μάγκες μου! Αυτή είναι η αντίληψη που έχω αυτήν την στιγμή και νομίζω των περισσοτέρων οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Όχι δεν υποτιμώ την Ευρώπη, ούτε προσπαθώ να υποβαθμίσω την σίγουρα δυσάρεστη αυτή ήττα. Απλά στην φάση που είμαστε μη μου πείτε ότι στο ερώτημα, νίκη στην Γαλλία η νίκη με τον Βάζελο θα απαντήσει κανείς το πρώτο!

Και αυτό φάνηκε και από το πνεύμα που παρουσιάσαμε με την θερμή παρουσία μας σε αυτήν την Ευρωπαϊκή βραδιά.

Η ιαχή Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑΚΟΣ - Ο-ΛΥ-ΜΠΙΑΚΟΣ δονούσε το Καραϊσκάκη σε παλμούς σεισμικούς! Τι να του πεις του κόσμου αυτού; Τι να τον πληγώσει; Το ότι επί 95 λεπτά ήταν στην Πειραιώτικη νιρβάνα του και δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει; Την φανταστική χωρογραφία (coreo) που στόλισε κάθε γωνιά της εξέδρας στην έναρξη; Το ότι δεν αποχώρησε ούτε ένας από το γήπεδο, μένοντας εκεί να φωνάξει όσο μπορεί μπας και γυρίσει το παιχνίδι;

Κάτι που έγινε κιόλας! Ας όψεται το λαμόγιο ο διαιτητής, που φρόντισε να βάλει την σφραγίδα του και την υπογραφή του, όχι στο ροζ φύλλο αγώνα, αλλά στο ΜΠΟΡΝΤΟ φύλλο αγώνα. Αλλά δεν πειράζει έχουμε μάθει από τα διαιτητικά λυκόσκυλα στην Ευρώπη! Πρώτη φορά είναι; Έχουν κάνει όργια και όργια!

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα. Η ομάδα για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασε σημάδια κόπωσης. Και στα πόδια και στο μυαλό! Άλλωστε αυτά τις περισσότερες φορές πάνε μαζί. Φέτος με αυτά που έχουν γίνει το έχουμε πει και το ότι βρισκόμαστε εδώ μπορεί να θεωρηθεί και θαύμα! Μιλάμε για την ποιο απροετοίμαστη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τα τελευταία 12 χρόνια με τραυματισμούς, λαμόγια στον πάγκο και χωρίς πλήρες ρόστερ! Και πάλι καλά!

Παρόλο αυτά με λυπεί το ότι κάποιοι παίκτες δεν βοηθούν όσο πρέπει, η στην καλύτερη περίπτωση όσο βοηθούν κάποιοι άλλοι. Δεν είναι θέμα φιλότιμου, είναι θέμα επαγγελματισμού. Όποιος ήταν στο γήπεδο θα είδε φυσικά ότι ο Μαρέσκα ας πούμε δεν γύρισε ούτε μια φορά πίσω να μαρκάρει την στιγμή που ανέβαινε η Μπορντό! Περπατούσε (στην κυριολεξία) για να γυρίσει πίσω! Την ίδια στιγμή που ο Μέλμπερκ ας πούμε «έτρωγε» το χόρτο! Μαζί και ο Αβράμ και ο Τοροσίδης!

Παράπονο έχω και από τον Λεντέσμα, «μπασκετικά» μαρκαρίσματα με τα μάτια και η μπάλα να γυρνάει στο κέντρο με 6-7 μπαλιές από τους Γάλλους! Δεν συνηθίζω να κάνω σχολιασμό απόδοσης σε παίκτες, απλά αναφέρω κάποια πράγματα που είδα. Δεν είναι απόλυτο ότι είναι ορθά. Εγώ πάντως σαν γενικό αγωνιστικό σχόλιο είδα έναν πεσμένο (όπως και στην Κρήτη) ΛούαΛούα! Έναν Στολτίδη να τυραννιέται για ακόμα ένα παιχνίδι! Την άμυνα να τρέχει και να μην φτάνει! Θεωρώ ότι ήταν και το κομμάτι που εργάστηκε ποιο πολύ με πολλά χιλιόμετρα, η τετράδα της άμυνας!

Αποκεί και πέρα θεωρώ ότι έλειψε και ο σχεδιασμός. Ώρες ώρες, για να μην πω στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού φαίνονταν σαν να μην ξέρουν τι να κάνουν, πώς να επιτεθούν! Κάτι που συνοδεύτηκε και με πολλές λάθος πάσες! Εδώ διέπρεψε ο Μαρέσκα!

Τώρα ηρεμία γιατί χρειάζονται φρέσκα πόδια την Κυριακή να κερδίσουμε τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη γιατί είπαμε αυτό το πρωτάθλημα το θέλουμε πολύ! Γιατί στην τελική θα μας δώσει και την ευκαιρία να ξαναδούμε σεντονάκι! Γιατί δεν θέλω να φανταστώ αυτήν την ομάδα με τέτοια κόπωση να παίζει play off και προκριματικά! Θα πέφτουνε κάτω ένας ένας και θα έχουμε άλλα! Είναι όλοι στα όρια τους!

Και όπως λέει και ο φίλος μου ο ΨΑΛΙΔΑΣ ο Παγκρατιώτης, αυτοί θέλουν όχι 1, αλλά 5 μήνες διακοπές για να έρθουν στα ίσα τους! Άντε να τους μαζέψεις από τα νησιά!

Αλλά είπαμε ας πάρουν την κούπα, που μας ενδιαφέρει και μετά θα τα βρούμε όλα!

ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου