Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ-ΝΤΡΟΠΗ ΕΜΕΙΣ ΑΜΑ ΘΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΗ!


Αυτό ήταν το σύνθημα που δονούσε στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ κάπου εκεί στο 85΄ βλέποντας τους ΠΑΙΚΤΕΣ να ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ όχι παιχνίδι να γυρίσουν, αλλά ούτε την μπάλα μεταξύ τους!

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ! Αυτό σε καμία περίπτωση δεν λέγεται ΟΜΑΔΑ! Σε καμία περίπτωση δεν ήταν δυνατόν να διεκδικήσει πρωτάθλημα αυτή η ομάδα, που μέσα στο γήπεδο επιεικώς ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΦΕΤΟΣ!

ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΞΗ-ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ-ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ από την ομάδα, ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορούσε να κάνει κάτι «ΚΑΙ» σε αυτό το παιχνίδι!

Και το άσχημο φέτος είναι αυτό το «ΚΑΙ»! Γιατί επαναλήφθηκε αρκετές φορές φέτος αυτή η ιστορία, με αποτέλεσμα να βρεθούμε σε τούτη την ΔΥΣΚΟΛΗ κατάσταση! «ΚΑΙ» με την ΚΑΒΑΛΑ στον πρώτο γύρο στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (0-0)! «ΚΑΙ» με τον ΗΡΑΚΛΗ πάλι στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (1-1)! «ΚΑΙ» στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ (2-2) από 0-2 που κερδίζαμε κιόλας!! «ΚΑΙ» με τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη (1-0) που χάσαμε! «ΚΑΙ» πάλι με την ΚΑΒΑΛΑ στην Καβάλα αυτήν την φορά (0-0)! «ΚΑΙ» με την ΑΕΚ στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ (1-2)!

Σε όλα αυτά τα παιχνίδια λοιπόν, 6 στον αριθμό, ομάδα απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! Και όταν σε αυτά τα παιχνίδια από τα οποία τα 3 είναι και μέσα στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ σημειώνουμε αριθμητικά το ποιο ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ της ιστορίας μας, με ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ σε αυτά τα έξι παιχνίδια τότε πολύ απλά δεν μπορείς να διεκδικήσεις ΤΙΠΟΤΑ!

Φέτος επίσης «ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ» οι παίκτες εκτός του ότι να ΣΠΑΣΟΥΝ την έδρα στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ που δεν κέρδιζε ΚΑΝΕΙΣ! Να σημειώσουν και ένα άλλο αρνητικό στατιστικό! Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τα παλιά χρόνια αλλά και ειδικά στην τελευταία 12ετία ΗΘΕΛΕ η ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ πάση θυσία ένα παιχνίδι ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!

Φέτος από τα παιχνίδια που χαρακτηρίστηκαν ας πούμε ΤΕΛΙΚΟΙ αλλά και που ήταν ΑΝΑΓΚΑΙΑ η νίκη, δεν πήραμε ΚΑΝΕΝΑ!!! Και αυτό αν μη τι άλλο προκαλεί ΑΛΛΟΙΩΣΗ στην ταυτότητα μας σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Δηλαδή δεν έκατσε ένα πες εντάξει υπάρχει ο χρόνος να ρεφάρεις! Αυτοί ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ! ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και στον ΧΑΒΑΛΕ!

Δεν πτοήθηκαν όταν έγιναν οι επισκέψεις από τους οπαδούς στο ΡΕΝΤΗ! ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑΝ όταν μετά την γκέλα στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατέβηκε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και τους είπε «ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ»!!! ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑΝ όταν όλο αυτό το διάστημα ο κόσμος βράζει και ενώ το έχουν πάρει χαμπάρι πάνε στην ΚΑΒΑΛΑ ΕΚΔΡΟΜΗ!!! ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑΝ ακόμα και τώρα πριν το παιχνίδι με τον ΜΠΑΟΚ που πάλι κατέβηκε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ στο ΡΕΝΤΗ και τους μίλησε!!! Μάλλον τελικά στον ΠΡΟΕΔΡΟ έπρεπε κάποιος να μιλήσει!!! Αλλά τέλος πάντων!

Άρα έτσι απλά με τα τόσα πολλά «ΔΕΝ» που μαζεύτηκαν η λογική από μόνη της προσθέτει άλλο ένα! Το «ΔΕΝ» ΥΠΑΡΧΟΥΝ! «ΔΕΝ» ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! Μόνο αυτή η εικόνα μπορεί να βγει, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπορούν επί 6 μήνες που έχουμε αυτήν την κατηφόρα να μην μπορούν να βρούν τα αποθέματα να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ!

Και όλα αυτά περί ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ είναι ΜΑΚΡΙΑ από την ΛΟΓΙΚΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μην κοροϊδευόμαστε, ποτέ μου ΔΕΝ κατάλαβα πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με ένα τραπεζικό λογαριασμό που να περιέχει το λιγότερο 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! Και να έχει να λαβαίνει ακόμα καθώς είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής να είναι δυνατόν ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!!!

Γιατί αν είναι έτσι και εγώ ΔΕΝ έχω καλή ψυχολογία λέω να ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!!!! Όλα αυτά όχι μόνο ΔΕΝ καθησυχάζουν αλλά ίσα ίσα ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ! Όλο αυτόν τον κόσμο που ΠΕΙΝΑΕΙ και που παρόλο αυτά δίνει το υστέρημα του για να πάει να παρακολουθήσει τους ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ!!

Η σεμνή τελετή λοιπόν έλαβε ΤΕΛΟΣ και το πρωτάθλημα φέτος το κάναμε ΔΩΡΟ στους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!! Και για αυτό φταίνε ΟΛΟΙ! Πρώτα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που φέτος ξέχασε τον ρόλο του και στάθηκε και εκείνος ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και ΘΕΑΤΗΣ σε ότι συνέβαινε στην ομάδα, που ήταν δεδομένο ότι ΔΕΝ θα βγαίνανε σε καλό! Μεταγραφές που ήταν ΑΝΑΓΚΑΙΟ να γίνουν, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ! Με αποτέλεσμα με συμπληρώματα και πειράματα να προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι που να είναι ΟΜΑΔΑ!

ΚΡΙΜΑ γιατί αυτό το πρωτάθλημα φάνηκε ότι το πίστευε ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Και συνέχισε να δίνει το παρών κανονικά αψηφώντας ΚΡΥΑ και ΒΡΟΧΕΣ! Δεν πειράζει του χρόνου πάλι! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε και δεν υπάρχει περίπτωση να ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ επειδή χάσαμε ένα πρωτάθλημα! Απλά σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλουμε πάντα την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ γιατί αυτή ανήκει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εδώ και χρόνια τώρα! Και δεν είναι ικανός κανείς να την σπιλώσει! Όποτε πλέον μια που ξεκίνησα το κείμενο με το σύνθημα της εξέδρας, θα τελειώσω με επίσης ένα σύνθημα της εξέδρας, που αποτυπώθηκε σε ένα πανό και που φυσικά αυτός ο κόσμος δεν έχει συμβόλαιο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Έχει συμβόλαιο ΑΓΑΠΗΣ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΕΤΑΙΡΙΑ» (ΚΑΙ «ΑΓΓΑΡΕΙΑ» ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΓΩ) ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!



ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 7

2 σχόλια:

  1. oso uparxoume uparxei kai autos,lampros stefanomenos kai tranos,aderfia hremia,aplws to thirio jekourazetai,otan einai etoimo,tha eimaste pali ekei konta tou,kai tha janabaloume ta2kefala poulakia sthn thesi tous.......ston lagon ta kolarakia.........A.M PATRA 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Lvl6EqapAlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή