Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ «ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ»!


ΠΡΟΕΔΡΕ «ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ»!
Πέμπτη, 21 Ιανουάριος 2010 18:30 PDF Εκτύπωση E-mail Αλλαγή
AddThis Social Bookmark Button

peiraiotisΔεν θα μπορούσα να μην σχολιάσω και να μην χαιρετίσω την επιστροφή σου από την Αμερική ΠΡΟΕΔΡΕ!

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ λοιπόν! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Μια που δεν τα είπαμε! Και μιλάω για καλή χρονιά για όλα τα άλλα, καθώς Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ προς το παρών μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Λίγο πριν περάσεις λοιπόν από τα γραφεία, για να λάβεις ενημέρωση για τα ΤΡΕΧΟΝΤΑ ζητήματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, που όσο έλειπες μόνο ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! Αντιθέτως ποιο πολύ στο χαλαρό ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ πήγαιναν! Θα ήθελα να σε ενημερώσω εγώ πρώτα για κάποια πραγματάκια.

Με την φυγή σου η οποία έγινε πριν ΕΝΑ ΜΗΝΑ και κάτι μέρες (ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ) άφησες πίσω σου μια κατάσταση η οποία κατά κάποιο τρόπο ήταν ελεγχόμενη! Η ομάδα έχει κάνει την ΓΚΕΛΑ στα Γιάννενα και εσύ στο καπάκι κατεβαίνεις Ρέντη και βάζεις ΧΟΝΤΡΟ ΧΕΡΙ στους παίκτες και στον ΖΙΚΟ! Τους φέρνεις ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ! Βλέπεις το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι με τον Παναθηναϊκό και ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ για να αναρριχηθούμε ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, που με όσα έχουν μεσολαβήσει (ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΠ) το θες ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ αυτό το παιχνίδι.

Τα καταφέρνουμε και περνάμε στο +1! Και πλέον είμαστε εκεί που ανήκουμε! Στην ΠΡΩΤΗ θέση με ψυχολογία ΣΤΑ ΥΨΗ και με ΠΑΙΚΤΕΣ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΥΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ! Και για την επιτυχία ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ, αλλά και για το ότι η συνέχεια σύμφωνα με την λογική θα έπρεπε να ήταν όχι μόνο ανάλογη, αλλά ίσως και ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Ακολουθεί το δύσκολο ΔΙΠΛΟ στην Ξάνθη και ένα εύκολο 3-0 με Πανθρακικό στο ΝΑΟ! Δεν μπορούσε να μην είναι αυτό μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ συνέχεια!

Κάπου εκεί αποφασίζεις να πας να ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ! Εσύ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, καθώς αναχωρείς για Αμερική και όλο το υπόλοιπο team ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ! Καθώς μπερδέψανε την ΔΙΚΗ ΣΟΥ φυγή, με την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ! ΞΕΧΑΣΑΝΕ ίσως ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ όμως, ότι με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ την φυγή, δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα και για τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ διακοπές και ότι έπρεπε το δικό τους ΤΣΕΚΙΝ να περάσει από το Κλεάνθης Βικελίδης! Αφού έφυγες λοιπόν εσύ, ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ και τις μέρες του ρεπό (ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΑΡΑΓΕ;) την μέρα ΦΥΓΗΣ, την μέρα ΑΦΙΞΗΣ και «ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ-ΓΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΙΑΝΟΙ»! Τώρα μην με ρωτήσεις ποιος πήγε στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν ξέρω! Εσένα τι σου είπανε;;

Έγινε η ΓΚΕΛΑ εκεί που μας περίμεναν με ανοικτές αγκάλες και άρχισε Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ! Μάλλον ΑΝΗΦΟΡΑ γιατί τα παλικάρια μας σαλτάρανε στα AIRBUS και σαλπάρανε για τους ουρανούς και τραβήξανε για άλλες πολιτείες! Ο ένας (ΖΙΚΟ) ΒΡΑΖΙΛΙΑ για φιλανθρωπικά παιχνιδάκια! Ο άλλος (ΝΤΟΥΝΤΟΥ) πάλι ΒΡΑΖΙΛΙΑ για επετειακά παιχνιδάκια! Και γενικά όλοι τους πήγαν να περάσουν τις γιορτές με τα προγράμματα τους «επί μάλης» γιατί με την επιστροφή είχαμε ΝΤΕΡΜΠΙ! Πλέον και αφού φάγαμε το πακέτο με τον Άρη περιμέναμε ΟΛΟΙ την ολική επαναφορά, για την αποκατάσταση ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ τάξης!

Στο διάστημα αυτό των γιορτών, είχες αφήσει και κάποιες μεταγραφικές εκκρεμότητες να κλείσουν οι αρμόδιοι για το θέμα, που όμως ούτε αυτές κατέληξαν σε επιτυχία, είτε από ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ η ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΧΟ! Δεν ξέρω! Εσένα τι σου είπαν;; Σημασία έχει ότι μεταγραφή ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ! Ούτε φυσικά τα 8 εκατομμύρια που άφησες πίσω, τα καταδέχτηκε ο ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ που όλο ερχόταν αλλά τελικά ΔΕΝ Ε-ΜΠΕΝ-Ε με τίποτα! Οι πρώτες ανησυχίες τουλάχιστον από το μέρος ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είχαν αρχίσει να εκφράζονται. Και για το ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ ρεπό αλλά και για το θέμα των μεταγραφών!

Φτάσαμε λοιπόν στο ΚΟΜΒΙΚΟ παιχνίδι με την «ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ» ΑΕΚ των 150 χιλιάδων πριμ! Που ήταν φανερό ότι έρχονταν στο Καραϊσκάκη για να κόψει βαθμούς! Σαν να παίζαμε την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό ένα πράγμα! Εσύ ακόμα βέβαια ήσουν Αμερική και καλύτερα κιόλας γιατί ειλικρινά δεν ξέρω αλλά και ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ να βλέπεις από το μπαλκόνι της σουίτας σου τον ΤΑΧΤΣΙΔΗ με χειρονομίες να σου λέει «ΣΑΣ ΓΑΜ@@ΣΑ»! Σε αυτό το θέαμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ γίναμε θεατές ΕΜΕΙΣ! Δεν ξέρω πως ένιωσαν αυτοί που κάθονταν στις θέσεις της σουίτας σου! Εσένα τι σου είπαν;;

Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ήταν τραυματίας (ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ)! Ο ΖΙΚΟ μας έλεγε στην συνέντευξη ότι ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ και ο ΛΕΝΤΕΣΜΑ είναι ΑΝΕΤΟΙΜΟΙ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) και φτάσαμε να παίζουμε με τον ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ και με ένα σύστημα «ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΜΕ» για να κερδίσουμε την ΑΕΚ, που ξέραμε ότι φεύγοντας από τους Θρακομακεδόνες είχε καλά μέσα στο μυαλό της ότι « ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΠΑΟ'' ΝΑ ΚΟΨΩ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!

Κάπου εκεί ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ! Δεν κουνιότανε φύλλο! Ο κόσμος σε μια κατάσταση που έχει χρόνια να βρεθεί! Με μια παγομάρα που δεν ξέραμε ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ και ΠΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑΜΕ! Και με την απορία του «ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;» Ψάχναμε να βρούμε τι γίνεται! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΔΕΝ! ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΔΕΝ! ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΗΔΕΝ! ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ! Και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ «ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ»! Κάπου εκεί ΓΥΡΕΨΑΜΕ ΕΣΕΝΑ! Ήσουν Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ! Αυτός που ξέρουμε τόσα χρόνια ότι έμπαινε ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ! Και όμως εσύ ΠΟΥΘΕΝΑ! Πλέον η κατάσταση έχει χαθεί από κάθε έλεγχο και δεν μπορεί να την μαζέψει κανείς! Ένας γενικός χαμός! Εσένα τι σου είπανε;;

Έφυγες λοιπόν στο +1 και έρχεσαι στο -7!!! Για ένα ολόκληρο μήνα παλεύουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ μπας και σώσουμε την παρτίδα! Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! Αυτή η ομάδα είναι Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ! Και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! Παίξαμε με την ΛΑΡΙΣΑ και το παιχνίδι έγινε σε ένα κλίμα ΤΣΙΤΩΜΕΝΟ με ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ και ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ! Από όλους! Η ομάδα σε μια κατάσταση « ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ» αρχίζει να παραπαίει μέσα στο γήπεδο και ΕΥΤΥΧΩΣ με τα υπογλώσσια στο στόμα παίρνουμε την νίκη και αρχίζουμε να δραστηριοποιούμαστε για την εκδρομή ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ στην ΚΑΒΑΛΑ, καθώς πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος για την ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ! Τι και αν ειπώθηκαν τόσα και τόσα από όλους μας, στην προσπάθεια να ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ καταστάσεις και πρόσωπα (ΠΑΙΚΤΕΣ), αφού διοίκηση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! Κάναμε την ΑΠΟΒΑΣΗ για ΚΑΒΑΛΑ έχοντας και το προηγούμενο του πρώτου γύρου που αυτή η ομάδα στάθηκε η αιτία της ΠΡΩΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ και της φυγής ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ, για να πάρουμε την νίκη, που σίγουρα θα άλλαζε το κλίμα και που φυσικά θα έδινε και στην ομάδα το ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ για την μεγάλη επιστροφή στην πραγματικότητα και στον στόχο που έχουμε!

ΤΖΙΦΟΣ! Η ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΛΙ και για δεύτερη φορά στάθηκε ΠΑΡΤΕΝΕΡ στην έναρξη μιας νέας κρίσης και μίας πλέον πολύ δύσκολης προσπάθειας για την κατάκτηση του φετινού τίτλου! 10.000 κόσμος έφυγε από την ΚΑΒΑΛΑ με τα χειρότερα συναισθήματα, καθώς το μόνο που του έμεινε ήταν τελικά ήταν η πικρία ότι ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ σε έναν σύλλογο που ανέκαθεν ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Και ΠΑΙΚΤΕΣ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΟΛΟΙ! Ξαφνικά λοιπόν προχθές και 2 μέρες πριν την επιστροφή σου ( ΤΥΧΑΙΑ;;) άπαντες ΞΥΠΝΗΣΑΝ! ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΖΙΚΟ! ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ! ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ! ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ! Αμέ! Είδες κινητικότητα; Α ξέχασα ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ και τον ΝΤΑΤΟΛΟ! Αυτός ΗΡΘΕ πάντως!

Με αυτά και με αυτά ΠΡΟΕΔΡΕ τώρα που θα πάς κάτω στα γραφεία ΨΑΞΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό τον καιρό έχεις την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα του τι συνέβαινε εδώ, πάντως να ξέρεις ότι η όταν λείπεις αυτοί που αφήνεις πίσω σου ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Η είσαι και εσύ ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέρος αυτών των ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ κινήσεων! Αυτό το ξέρεις σίγουρα μόνο εσύ και από εκεί και πέρα μένει σε εμάς και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ να αποδείξεις τι από τα δύο μπορεί να συμβαίνει!

Αυτά είχα να σου πω! Όχι δεν είμαι κάποιος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ υπάλληλος σου που θέλησε να σε ενημερώσει τι έκαναν οι άλλοι υπάλληλοι στο διάστημα της απουσίας σου!

Δεν είμαι ούτε κάποιος από αυτούς που άφησες στο πόδι σου και τώρα οφείλω να σε ενημερώσω για το τι έκανα η δεν έκανα καλά!

Είμαι ένας απλός οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ, ούτε φυσικά ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ και λειτουργώ ΜΟΝΟ με το συναίσθημα της ΑΓΑΠΗΣ μου για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Και που σε εμπιστεύομαι όλα αυτά τα χρόνια για αυτό που έχεις δημιουργήσει και δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμα ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ! Εκτός αν θες εσύ να το βλέπεις έτσι! Κάτι που ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!

14 σχόλια:

  1. ΧΑΡΕ ΤΙ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΖΟΥΜΠΑ? ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ προεδρο? ΑΚΟΥ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ...ΜΑ ΤΟΣΟ ΓΛΥΦΤΗΣ ΡΕ ΤΑΠΑ?ΚΑΝΕ Κ ΜΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kala na einai o anthropos, alla makria apo to thrilo. mono na pairnei kserei. kai mi mou peis oti an den itan autos den tha ipirxame, asto palia karamela kai den pianei pia. epixeirimatias itan ependise gia na mporei na karponetai apo tin omada. Tora teleiosane oi ependiseis arxizei to tsepoma. Olimpiakos full eimai giati kapoies fores opoios diafonei..

    Dekti i apopsi sou, alla iparxoun kai Olimpiakoi me alli apopsi. Oso gia ton apo pano exei alli apopsi alla vrike vima kai xrisimopoiontas anonimia den milaei kala. iparxoun kai autoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ''ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ''
    ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ Η ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ 7 ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ.ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ?ΟΥΤΕ ΚΟΠΗΛΑΣΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ?ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕΣ ΟΥΤΕ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΛΟ ΠΑΟΚΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΑΥΡΟΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ24 Ιανουαρίου 2010 στις 11:39 μ.μ.

    ΠΟΥΤΣΑΑΑΑ...ΨΩΦΗΣΤΕ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ.ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ.ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΙΟΣ Κ ΚΑΝΑΤΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ Κ ΜΕΓΑΦΩΝΑ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ, ΠΑΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΠΑΟΚ, ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΕΞΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΟΚ Κ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΤΕ ΟΛΑ Κ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΑΣ, ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΑΠΟΨΕ...ΚΑΛΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΧΑΡΕ ΖΟΥΜΠΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ Κ ΠΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. klaps kplaps klaps!!zwaaaaaaaa kai esy xare anor8ografe to megalutero apola!!poios sou grafei ta keimena re stoko?xaxaxaxaxaxxa apogonoi tou 6ou stolou amerikhs ta petrina xronia ksanarxonte!!
    pao 8rhskeia gay-roktwnia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. boulgare ksexnas tis poutses pou se exw kerasei mesa sto mpourdelo sou? ti bgainete re skatoblaxoi k panigirizete pws kanete re zwa etsi? autoi eiste eidate re flwroi ti kanei h poutsa tosa xronia?tra la la tra la la sto sxoleio den sas mathan na milate ellhnika..oso gia sas re lagoudakia sthn patra pali trexate shmera..pali kala pou sas fulagane oi mpatsoi kotopoula...keep running

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ25 Ιανουαρίου 2010 στις 2:42 π.μ.

    ΣΚΑΣΕ ΓΑΥΡΑΚΟ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΠΕΣ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΤΕ Κ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 2-0. ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ Κ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ...ΣΦΑΓΕΣ ΜΕ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Κ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ ΠΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.ΤΩΡΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ.ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΨΥΧΙΚΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟΨΕ...ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΕΤΕ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΩΡΑ...ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΠΕΙΔΩΤΟΥΣΕ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΤΟ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΟΥ ΕΧΕΤΕ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ.30 ΕΚΑΤ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ,5 ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ 65 ΕΚΑΤ ΠΡΙΝ ΦΑΛΗΡΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΟΜ...ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΡΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ???
    ΥΓ: ΑΣΧΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΚΑΛΗ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ Κ ΨΩΦΑ, ΕΣΥ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ Κ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ ΡΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ,ΨΩΦΗΣΤΕ Κ ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ,ΧΑΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΑΗΤ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re malaka sterimene skopiane to georgato ton thymasai pou se ekane anw katw?gamisto ti na prwtothymithw re mpougatsa?eimai h megalyterh omada sthn ellada me ton perissotero kosmo k ayto den allazei flwre pou exeis na xareis prwtathlima xronia polla oute pou thymasai k bgaineis re karagiozh tourke k panigirizeis les k pires to eurwpaiko..paliokseftila.k esy re malaka ti asxoleisai afou den prokeitai pote na sikwseis koupa toso ilithios eisai pou xairesai pou tha to parei o vazelos.ena kypello pires malaka k ekeino sto edwsa egw poutanaki giati eixa parei to prwtathlima ekeinh thn periodo.k mhn asxoleisai me ton olumpiako blaka koita to tomari sou kompleksike pou sas douleyei o zagorakis k sas exei kanei na pistepsete oti tha sikwsete koupa..reeee mia zwi ekei tha eiste zwa opws panta guftoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re xare se pirane xampari oloi re.... min glyfis toso poli ton proedro...ok tha ta paris ta fraga den xriazete toso glypsimo.....ekso ta tsirakia apo tin 7...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οταν εισαι μελος στην θυρα λεφτα
    το ξερουν ολοι,
    εχεις μισθο πληρωνεσαι κανονικα,
    ο αλλος ειναι κυπουρος στην Ιντρακομ!
    και ηταν αρχηγος στην Λ7 χωρις να του την λεει κανενας,
    και ολοι αυτοι οι οργανωμενοι βγαζουν λεφτα απο την ομαδα την ωρα που καποιοι δινουν λεφτα για την ομαδα εισιτηρια κλπ
    ε τοτε ρε φιλε δεν ΓΛΥΦΕΙΣ με ολοκληρο αρθρο
    κρατας τα προσχήματα!
    αλλα καταλαβαινω οτι με τετοια ανεργία τα πραγματα δυσκολα!
    διαβαζω αυτα που εχεις γραψει και προσπαθω να καταλαβω τα προβατα σας δεν καταλαβαινουν οτι
    το να κανεις εκδρομες δωρεαν με τον πρωην ταξιαρχο της αστυνομιας Τσιρωνη που ειναι κανονικος υπαλληλος του θειου πλεον και υπευθυνος ασφαλειας στο καραισκακη ειναι
    οτι πιο μπασταρδο εχουν κανει ποτε οργανωμενοι;

    τα φραγκα του θειου τελειωνουν οποτε ξεχαστε τους μισθους,
    αυτο ομως που θα σας στοιχισει ειναι οτι θα τελειωσει και η ασυλλια τερμα οι δικοι σας μπατσοι οι δικοι σας μπραβοι δικηγοροι κλπ
    τα ωραια ερχονται...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΖΕΛΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ!ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΦΛΩΡΟΙ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=Lvl6EqapAlo

    ΑπάντησηΔιαγραφή