Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΟΚΚΑΛΗ


Εκεί έχουμε καταντήσει να πανηγυρίζουν σε σουίτες και να πετάνε και μπουκάλια κάτω στους δικούς μας, αυτοί που κάνουν τα αίσχη στην τούμπα !! Δείτε που καταντήσαμε, με τα κυριλίκια που θέλουν στην διοίκηση σχεδόν όλοι !!! Πανηγυρίζουν και βρίζουν πάνω από τον φωτοστεφανωμένο !! Η απόλυτη ξευτίλα σε όλο της το μεγαλείο !!! Να που καταντήσαμε !!! Στην τούμπα τέτοια απαγορεύετε να γίνουν και από τους παίκτες μας μέσα στα αποδυτήρια !! ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΑΝΩ ???? Και ξέχασα… ότι τους κερνάμε ότι ποιούν και ότι τρώνε !!!

Ξευτίλα μεγάλη Κόκκαλη, χαλάς το όνομα σου και ότι έχεις κάνεις τόσα χρόνια, μας έχεις βγάλει από τα ρούχα μας, ντροπή σου εσύ φταις για όλα αυτά που γίνονται στην ομάδα μας !!! Την παράτησες, και την έγραψες στα ( φρύδια σου ) Μια από τα ίδια όπως έκανες στο μπάσκετ !!

Το ψάρι βρωμίζει από το κεφάλι !!! Μας έχεις κάνει να κάνουμε πράγματα που δεν γουστάρουμε, αλλά δεν φταίμε εμείς πρόεδρε, για όλα αυτά εσύ φταις, γι αυτό να μην ακούσω και παράπονα από την πάρτη σου !!! Καταντήσατε την ομάδα σε αυτά τα χάλια με τα καραγκιοζλίκια που έχετε κάνει εκεί στην διοίκηση !! Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του, και για ότι κάνει εσείς δεν δικαιούσαστε να εκφράζετε γνώμη !! Ένα Καραϊσκάκη υπήρχε που είχε αξιοπρέπεια, και το κάνετε και αυτό σιγά σιγά σαν τα μούτρα σας !! Περνά από εκεί και κάνει τα δικά του όποιος γουστάρει πλέων, σε λίγο θα μας βαράνε και στα αποδυτήρια μέσα στο σπίτι μας !! Ο λαός μας απόψε ξέσπασε , και τα ψιλό έσπασε αν θέλετε την γνώμη μου λίγα κάνανε πολύ λίγα !! Άλλες εποχές δεν θα είχε μείνει τίποτα όρθιο, πόναγε η ψυχή μου όταν έβλεπα να σπάνε καθίσματα, και ποιο πολύ πόναγα που έβλεπα και δικούς μας να τους λένε τι κάνετε !!

Κάποιος δικός μας της ΘΥΡΑΣ 7 αδελφικός φίλος, μου λέει ρε χάρο βάλτους χέρι τι κάνουν, και τα άκουσε από εμένα, εσύ να τους τα πεις του είπα, έτσι όπως μας κατάντησαν ο καθένας έχει δίκιο να ξεσπάσει όπως γουστάρει !! Με ποιο δικαίωμα και τι να του πεις !! Όπως και στην καβάλα έτσι και σήμερα δεν ασχολήθηκα καθόλου, και αν έπρεπε να ασχοληθώ έπρεπε να μπω μέσα και να τα γεμίσω όλα, και ξέρετε πολύ καλά αν έμπαινα μέσα και έβλεπαν κάποιον να κάνει την αρχή θα γίνονταν γλέντι !! Άσε που ποιος να ερχόταν να μου πει και κάτι !!

Έχω τρελαθεί έχω σκάσει από την στενοχώρια μου, και ακόμα εγώ προσωπικά δεν έχω ξεσπάσει !! 43 ΧΡΟΝΟΝ ΜΑΛΑΚΑΣ, από την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μου, και την ΤΡΕΛΑ μου, με το μόνο μου συμφέρον να είναι το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Μ ΑΣ, με βλέπετε να βγάζω τα λαρύγγια μου για την ομάδα που τόσο αγαπώ, και αυτοί όλοι να με ( και μας ) δουλεύουν, να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας !!

Ως εδώ όμως, έχουμε δίκιο σε ότι λέμε, και σε ότι και να κάνουμε, και πολύ λίγα γίνονται, πρόεδρε μην παραμυθιάζεσαι, ο κόσμος δεν κρατιέται πλέον , και ποιος να μπει και μπροστά να τον κρατήσει !!

Εσύ πρέπει να βγεις, να παραδεκτής αυτά που κάνεις !! Και να μας πεις επιτέλους αν θέλεις να συνεχίσεις κάνοντας σωστή δουλεία, να βάλεις λεφτά στην ομάδα, πόσο καιρό σου λέμε πάρε παίκτες, εσύ το βιολί σου πρόεδρε, τσάμπα δεν γίνετε ομάδα !! Πάρε χαμπάρι θα ζήσεις πράγματα που δεν τα έχει ξαναδεί !! Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα κάνεις όλα αυτά, και τι πας να δημιουργήσεις !!

Ακόμα αν δεν αλλάξεις τροπάριο δεν έχει δει τίποτα !!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗ !! ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΟΣΑΜΕ !! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ !!!



ΥΓ Στο ημίχρονο μπήκαμε δυο άτομα στο γήπεδο, και πήγαμε έξω από τα αποδυτήρια, για να ανεβάσουμε τους δικούς μας, και κάνανε σας τρελοί γιατί μπήκαμε μέσα, άνθρωποι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ !!! Εκεί έχουμε καταντήσει να μας την λένε και οι δικοί μας τώρα !!



ΥΓ ΤΣΙΡΟΝΗ καλές οι φάπες που έφαγες στην καβάλα από τους μπράβους ?? Και ακόμα μυαλό δεν έχεις βάλει !! Έτσι ξηγούνται αν θέλουν να πάρουν τα ματσάκια !! Άσε που ιδικά για εσένα έχει σαλτάρει πολύς κόσμος δικός μας, το νουσου τώρα που δυσκολεύουν τα πράγματα !! Στην τούμπα σε είχαν κάτω από μια λαμαρίνα , σε είδε όλη η Ελλάδα στην τηλεόραση ΤΣΙΡΟΝΗ ΜΟΥ !! Και εδώ μου τους προστατεύεις !!! Μπράβο σου, εύγε, συγχαρητήρια !!!

4 σχόλια:

  1. ΦΩΤΙΑ Κ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ25 Ιανουαρίου 2010 στις 10:47 π.μ.

    ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ.Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante gamisou re malaka .....tha deis ti petrina xronia xekinane..poutanas gioi panathinaikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poia petrina xronia re...mia parenthesi einai mono..kokkali ksipna re..ultras 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kokkali ksipna kai diw3e tous mis8oforous ths 7...
    plakononte monoi tous gia ta leyta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή