Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ! Μέρος 2ο


Συνεχίζουμε το δεύτερο μέρος της εκδρομής με κωδική ονομασία Καβάλα ΑΠΟ ΤΟ WWW.XAROS7.GR

Αδέρφια όπως σας έλεγα στο πρώτο μέρος, χωρίς λόγο και αιτία ήδη είχαν αρχίσει στην πόλη της καβάλας κάτι ψηλά με την αστυνομία !! Βάλαμε τους δικούς μας μέσα στα πούλμαν και ξεκινήσαμε για το γήπεδο, μόλις φτάσαμε έξω από αυτό ήταν σαν να ήμασταν στην Πειραιώς και έστριβα για να πάω στον ΝΑΟ ΜΑΣ !! ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ είχαμε κάνει την καβάλα !! Όπου γύρναγα το κεφάλι μου γνωστοί !! Έλα ρε Γιαννάρα …. Τι έγινε αδέρφια όλα καλά … ναι αδερφέ μου τι έχει να γίνει απόψε !! Τι λαό έχουμε κατεβάσει !! Το Νίκο τον είδες ??

Ναι είναι με τον Παναγιώτη !!

Ρε Γιάννη τι έγινε στην πόλη ??

Τίποτα μαλ…ες παιδιά κάτι δακρυγόνα έριξαν τα ματ !!

Γιατί ??

Και εγώ δεν ξέρω το γιατί !! Αδέρφια ήσυχα μέσα το ματς θέλουμε να πάρουμε απόψε !!!

Ήμασταν όλοι εκεί !! Από όλη την Ελλάδα , και όσους δεν ήξερα ρώταγα !! Από πού είστε παιδιά , και θα σας δώσω για ακόμα μια φορά την εικόνα πόσοι και ποιοι ήμασταν εκεί, και από πού !! Θεσσαλονίκη, δράμα, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα, Σέρρες, Διδυμότειχο, Σουφλί, Ορεστιάδα, Φέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Θάσος, Λήμνος, Χίος, Μυτιλήνη, καβαλα, Κρήτη, Κέρκυρα, Ν. Κορινθίας, Άρτα, Αγρίνιο, Αιτωλικό, Αμαλιάδα, Καλαμάτα, Άργος, Λαμία, Ναύπακτος, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Πάτρα, Αριδαία , Βέροια, Χρυσούπολη, Κατερίνη, Τυχερό, Γυθειο, Χαλκίδα, Θήβα, και Αθήνα, Πειραιάς !!!

Embed

ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ !!!

Αυτό το σύνθημα ήταν και σε ένα μεγάλο πανό μέσα στο γήπεδο !!!

Έτσι αδέρφια μπήκαμε στο γήπεδο, με της φωνές και τα τραγούδια μας, να εμψυχώσουμε την ομάδα μας για το διπλό και τους τρεις πόντους που τους είχαμε ανάγκη !!

Embed

Εκεί στις εξέδρες του << Ανθή Καραγιάννη >> έχω να σας πω πως ενώ το ματς είχε τρελά μέτρα ασφαλείας !! Μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε ούτε ένας αστυνομικός, μια διμοιρία να έπαιζε τουλάχιστον δεν θα είχε γίνει τίποτα !! Έξω στην πόλη ήταν και έκανε και τα δικά της αλλά εκεί που χρειαζόταν << πουθεναδες >> οι κύριοι !!

Και έγινε αυτό που έγινε τα ξέρετε σας τα έχω ξαναπεί και τα ζήσατε όσοι ήσασταν εκεί μαζί μας !!! Τα πνεύματα ηρέμισαν έπειτα από ένα 20λεπτο όταν μια διμοιρία ΜΑΤ έκανε την εμφάνιση της !! Τέλος πάντων αυτά έγιναν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αυτή την στιγμή !!

Την ώρα που βρήκε η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο έγινε της κακομοίρας !! Τι χαρτάκια, τι ρολά, τι καπνογόνα, σημαίες φωνές τραγούδια, και τα τύμπανα βαράνε δυνατά !!

Embed

Αυτοί με τα διακριτικά του ΜΠΑΟΚ και του ΛΑΓΟΥ που ήταν αδερφωμένοι όπως πάντα απέναντι στον κοινό εχθρό τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, κάποια στιγμή είπαν κάτι που όχι μόνο εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ανεχόμαστε να το ακούμε, αλλά και κάθε άνθρωπος !! Έβρισαν τους νεκρούς μας , εκεί σπάστηκε όλο του γήπεδο, και είναι πολύ τυχεροί που οι ποιο ψύχραιμοι από εμάς σταμάτησαν τα χειρότερα !! Αλλά σας λέω πως αν δεν κάνει η πολιτεία κάτι για αυτό την επόμενη φορά που θα γίνει θα τα ισοπεδώσουμε όλα όπου και να παίζουμε !! Γιατί εμείς θα πάμε και αλλού , να το ξέρετε !!!

Embed

Η ομάδα ήταν απαράδεκτη και μας στεναχώρησε αφάνταστα για ακόμα μια φορά , αλλά εμείς δεν μασάμε και ακολουθάμε !! Άρρωστοι έτσι και αλλιώς είμαστε , και η αρρώστια αυτή δεν γίνετε καλά με τίποτα !!

Τώρα θα σας πω τα άλλα που μας έκανε η ελληνική αστυνομία , στο γυρισμό !! Μας πήγαινε από της 9.30 που φύγαμε από το γήπεδο σιγά σιγά όλα τα πούλμαν μαζί, και μπροστά να παίζει ένας φάρος, σαν να λέει έρχονται και βαράτε τους << Τους πάμε σιγά για να πετυχαίνετε τζάμια >> Αλλά ευτυχώς που είναι και κοτόπουλα οι ΜΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ και οι υπόλοιποι !! Και δεν είχαμε πολλές ζημιές !! μόνο δυο πούλμαν από τα δικά μας που πήγαιναν μπροστά, και μάλιστα δεν είχαμε και δρόμο μέχρι Αθήνα παρά μέχρι το αεροδρόμιο Μακεδονίας !! Άσε που θα δείτε όταν κατεβήκαμε κάτω από τα πούλμαν την ώρα που σταματήσαμε γιατί έφυγαν κάτι πετρούλες , τα ΜΑΤ σε εμάς πέταξαν πάλι δακρυγόνα και τέσσερα μάλιστα πάνω στα πούλμαν μας !! Αυτή είναι η αντιμετώπιση τους απέναντι στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !!!

Embed



Για το πρώτο μέρος της εκδρομής στην Καβάλα κάντε κλικ εδώ

5 σχόλια:

  1. ΡΕ ΖΟΥΜΠΑ ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!! ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ προεδρου ΣΑΣ Κ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΟΥΝ ΠΑΟΚΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ Η ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΟΥΤΖΙΑ ΣΑΣ. ΛΥΠΗΣΟΥΤΑ ΡΕ Κ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ Κ ΚΑΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Κ ΚΑΡΑΝΗ...ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΛΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΥΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ...ΑΝΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΛΟΧΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΜΠΑ Η ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ROUMANOVLAXE MPAOKTZH 9000 GAYROI VOREIA ELLADA SE PAIXNIDI ADIAFORO!!!!!TWRA THA MPENOUME KAI STA SPITIA SAS OPWS KAI STO TELIKO ME SKOULIKIA POU ENAS TARZAN MPAOKTZHS PETAGE PETRES KAI ETREKSE KAI MPHKE STO SPITI TOU KAI MAZI KAI GAYROI THN WRA POU O PATERAS TOU ETRWGE STO SALONI!!!KSYLO MES TO SPITI SAS.....GYFTOI MOUNIA KOFTE TH MALAKIA TO PEIRAIA TO VLEPETE APO FOTOGRAFIA!!!!RUN TO THE HILLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI 9000 RE MOYNIA H ΠΑΕ ΣΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 6000 ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ...Κ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. asxeto mpaoki mn milas sas etsoukse pou anevikame 9000 atoma k kokkinisame tn kavala..mipws isoun stn poli na deis ti ginotane prin to pexnidi stous dromous h san kotoula emeines makria mn fas ksilo...alex7poli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μουναρα μπαοκτζη μια ζωη θα προσκυνας το λαο του θρυλου και μια ζωη ξυλο και πουτσα.Απο τοτε που ασχοληθηκα μαζι σου γιατι παλιοτερα σε ειχα σα λαο για τα αρχιδια μου η ερχεσαι με ματαδες απο σχηματαρι η χανεις αυτια η χειροτερα αγνοεις ολοκληρο πουλμαν η κανεις καταδυσεις στην ακτη μιαουλη γκεγκε?Περαστηκα παω να γαμησω τη μανα σου και αλλη φορα πες της πινω γαλλικο κρασι μεγαλο μπουκαλι οι μαλαματινες κολυμπανε στο μουνι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή