Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ


Γιαούρτι στραγγάτο, στης Λάρισας το πιάτο
11 | 12 | 2008 - O ... Χάρος της 7

Δύο παιχνιδάκια ακόμα και μπαίνουμε στο δεύτερο γύρο, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που το έχουμε τελειώσει ήδη, αλλά θα σας πω τώρα τους λόγους για τη νίκη που πρέπει να πάρουμε στη Λάρισα… και θα την πάρουμε.

Ο ένας είναι το τρίποντο και ο δεύτερος είναι ντροπή να χάσουμε από τα «τυριά» και να δώσουμε τροφή να μιλάνε πάλι όλοι τους και να έχουν κρυφές ελπίδες, μήπως καλύψουν τη διαφορά στο δεύτερο γύρο. Πάρτε χαμπάρι τι σκέφτονται οι άνθρωποι στην απελπισία τους. «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Το βράδυ στα κρεβατάκια σας να αλλάζετε πλευρουδάκι συχνά μανάρια μου και όνειρα γλυκά και απονήρευτα.

Θρύλε μου, το βασικότερο για εμάς είναι η διαφορά μας από τους άλλους να μεγαλώνει και όχι να μικραίνει. Αυτός είναι ο φετινός μας στόχος. Για αυτό, «λούτσο» στον κάμπο στη βυσσινί κυρία, άλλο ένα τρίποντο για τη βαθμολογία. Να πάθουνε «τυρόπλακα» οι βλάχοι εκεί μέσα, που αφήσαμε τα πρόβατα να δουν την πριγκηπέσα. Και να μου πουν τώρα ποιος θα αρμέξει τη γελάδα, ποιος θα πήξει το τυρί, έι βλάχοι, πίσω στο μαντρί.

Νίκη και τρίποντο Θρύλε μου και να τελειώνουμε τον τίτλο και μαθηματικά νωρίτερα από άλλες χρονιές. Πηγαίνοντας με καλή ψυχολογία στο ματς με τη Χέρτα και οι γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι πιο γιορτινές φέτος, από άλλες χρονιές. Ολυμπιακάρα μου, το μυαλό μας στη μάχη που θα γίνει στη Λάρσα. Το γράφω καμπίσια διότι εκεί το «Ι» το προσπερνάνε τα παιδιά από τον κάμπο. «Έι χα Λάρσα σούζα το αλογάκι» που έλεγε και ο Λαζόπουλος στους μικρούς Μήτσους.

Ξέρεις Θρύλε μου τι θα αντιμετωπίσουμε στο Αλκαζάρ. Διψάνε για νίκη με εμάς, αλλά να μου πεις και ποιος δεν θέλει να κερδίσει το Θρύλο μας και να προσπαθήσει να του κόψει βαθμούς. Για αυτό να είμαστε αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι για όλα. Να μην πάμε χαλαροί και να παίξουμε με πάθος, αφήνοντας τον κακό μας εαυτό στο Ρέντη. Μόνο έτσι θα αξιοποιήσουμε τις γκέλες που έχουν κάνει όλοι οι άλλοι. Το παιχνίδι αυτό είναι κλειδί στο να τους τελειώσουμε ψυχολογικά όλους.

Σβήνοντας την όποια μηδαμινή ελπίδα έχουν, ακόμα, κόβοντάς τους τα πόδια και το κουράγιο να παίξουν στο δεύτερο γύρο. Όσο για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις Θρύλε μου, σε διαβεβαιώνω ότι είναι… «βουτύρου». Με τον βάζελο που είχαν πάρει εισιτήρια οι ακατονόμαστοι, πρώτη φορά είδα «τυριά» να τσακώνονται. Το βαρελίσιο Τυρνάβου με το ροκφόρ του Ζωγράφου. Και πήδηξαν τα κάγκελα και έγινε του «τυριού» το κάγκελο. Για γιαούρτια είσαστε και οι δυο σας. Και τι γιαούρτι. «Στραγγάτο» με το πήλινο μαζί.

Για αυτό Θρυλάρα μου, παίξε την μπάλα σου και για έδρες καυτές μην μασάς. Γιατί απλά δεν «παίζουν» τέτοιες.

ΥΓ. Πρόεδρε, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί η ομάδα. Το ξέρεις πολύ καλά και πρέπει να το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΕΣ

ΤΙ ΚΙ ΑΝ 16 ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 8 ΝΑ ΠΑΤΕ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΚΑΛΛΙΟ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ, ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑΣ

ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΙΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ’ ΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ

ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ
ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ, ΟΜΩΣ, ΜΕΝΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΕΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ
ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΑΥΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΓΙΝΕΤΕ
ΜΕΤΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΩΜΑΣΤΕ

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. METAGRAFES MAGKES 3 PIXTARADES THELOUME GIA NA DESOUN ME AYTOUS POU HDH EXOUME KAI NA KANOUME OMADARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gianno ti egine me to facebook re??gt to esbises?

    ΑπάντησηΔιαγραφή