Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

Ξυπνήστε, χάνουμε το Κύπελλο...
ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ WWW.GAYROS.GR ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!!!

Οι μέρες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ πλησιάζουν. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το οποίο κρίνει έναν τίτλο. Όλοι θέλουμε την κατάκτηση του τροπαίου και φυσικά ακόμα ένα νταμπλ για να κλείσει πανηγυρικά η χρονιά για την ομάδα μας. Αυτό που βλέπουμε, ωστόσο, είναι ότι το μυαλό τους στο συγκεκριμένο ματς το έχουν μόνο οι οπαδοί του συλλόγου. Η ομάδα λίγα 24ωρα πριν την σέντρα στο ΟΑΚΑ δείχνει να είναι άνω-κάτω. Ο τελικός του Κυπέλλου έπρεπε να μας "καίει", αλλά το μυαλό όλων σας βρίσκεται αλλού. Τι θα γίνει με τον Βαλβέρδε και με τα συμβόλαια σας. Συγκεντρωθείτε όλοι γιατί έτσι όπως είμαστε χάνουμε την κούπα. Μόνο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας δεν "μυρίζει" όλες αυτές τις μέρες στο Ρέντη. Κακά τα ψέματα, αλλά τα πράγματα αυτή την στιγμή στην ομάδα μας δεν είναι ευοίωνα ενόψει του μεγάλου αγώνα του Σαββάτου. Το θέμα του Βαλβέρδε είναι σε πρώτο πλάνο. Τι θα γίνει με τον Ισπανό; Θα μείνει ή θα φύγει; Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του αν φύγει; Είναι ερωτήματα που πλανώνται πάνω από το Ρέντη και επηρεάζουν την ομάδα. Το μυαλό είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σαν να μην έφτανε αυτό και οι παίκτες δεν έχουν στο μυαλό τους τον τελικό. Το μέλλον τους σκέφτονται οι περισσότεροι απ' αυτούς. Τι θα γίνει με τα συμβόλαια τους και αν θα ανανεώσουν. Που θα συνεχίσουν την καριέρα τους ψάχνουν να βρουν οι "φευγάτοι" και ο μεγάλος αγώνας με την ΑΕΚ έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Είναι πράγματα που θα έπρεπε να μας απασχολήσουν πολύ καιρό πριν απ' αυτό το παιχνίδι ή αν θέλετε καλύτερα μετά απ' αυτό το ματς. Ας παίζαμε τον τελικό και μετά θα μάθαιναν όλοι τι θα κάνουν.

Η ομάδα είναι άνω-κάτω και το κλίμα που υπάρχει στον πρωταθλητή Ελλάδας μόνο καλό δεν είναι λίγες μόνο μέρες πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μαζευτείτε όλοι, λοιπόν και βάλτε στο μυαλό σας μόνο τον τελικό. Εμάς αυτό μας απασχολεί και αυτό θέλουμε. Θα πρέπει να καταλάβετε καλά ότι την κούπα την θέλουμε πάση θυσία. Θα πρέπει να ξέρετε επίσης ότι ο κόσμος έχει εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που πήρε η διοίκηση και αν είχαμε άλλα τόσα θα τα είχαμε δώσει. Είναι μεγάλη η κάψα μας για το Κύπελλο, αλλά εσείς είστε αλλού γι' αλλού.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μέχρι την μέρα του παιχνιδιού τότε τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Έτσι όπως είμαστε τώρα χάνουμε το Κύπελλο. Αυτή είναι η αλήθεια. Όταν οι μισοί κοιτούν πως θα φύγουν από την ομάδα και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, όταν το θέμα του Βαλβέρδε μας απασχολεί περισσότερο από ένα σημαντικό αγώνα τότε τα μηνύματα που έρχονται είναι άσχημα. Έχετε ακόμα περιθώρια να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί στο Ρέντη όλο αυτό το διάστημα. Βγάλτε τα όλα από το μυαλό σας και βάλτε μόνο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μισό ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο από γαύρους, οι οποίοι είναι διψασμένοι για μία νέα επιτυχία. "Καίγονται" να δουν τον Τζόρτζεβιτς να σηκώνει το Κύπελλο. Συγκεντρωθείτε άπαντες στον μεγάλο τελικό και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε από την επόμενη εβδομάδα.
Δεν νομίζουμε ότι το μέλλον σας κρίνετε αυτές τις ημέρες και μην ξεχνάτε ποια φανέλα φοράτε ακόμα και ποιον σύλλογο υπηρετείτε.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΑΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤ ΚΑΦΕ ΑΠ' ΕΞΩ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ.
ΩΡΑ 4 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΟΑΚΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.
ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΕΓΩ, Ο ΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΑΡΩΣΤΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ, ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΟΠΩΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ.

2 σχόλια:

  1. Ειπαμε σιγα μη σκισετε κανα καλσον. ΑΕΚΑΡΑ παντου. "ΦΙΛΟΘΕΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re klapsiarh aektzh na doyme pros ta poy tha trexete pali?ΘΡΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή