Σάββατο 25 Απριλίου 2009



ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.......ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...αναδημοσιεύω απο sport24 και το ρεπορταζ του
Γρηγόρη Μπατή
Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε από νωρίς στο μεγάλο Λιμάνι, με τον Ζαουάντ Ζαϊρί να είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα. Στα ερυθρόλευκα για δύο χρόνια ο Μαροκινός άσος με 600.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Ο δεξιός χαφ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Αστέρας Τρίπολης και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, πιάνοντας τους υπόλοιπους διεκδικητές στον... ύπνο!

Oι Πειραιώτες "γλυκοκοίταζαν" εδώ και αρκετούς μήνες τον Μαροκινό μέσο όμως κανείς δεν περίμενε να γίνει κάποια μεταγραφή πριν από τον τελικό Κυπέλλου. Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" διέψευσε τους πάντες και συμφώνησε με τον Ζαϊρί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και προκάλεσε το ενδιαφέρον Ολυμπιακού, ΑΕΚ αλλά και γαλλικών ομάδων.

Νικητής στην μάχη της υπογραφής του Μαροκινού βγήκε τελικά ο Ολυμπιακός που θα τον έχει στο ρόστερ του για τα επόμενα δύο χρόνια, έναντι 600.000 ευρώ ετησίως.

Η μεταγραφή του Ζαϊρί θα ανακοινωθεί επίσημα μετά το τέλος της σεζόν, ενώ το ευχάριστο για τους πρωταθλητές είναι πως δεν πιάνει θέση ξένου, αφού είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Τα χαρίσματα του Μαροκινού είναι πολλά και... γνωστά στο ελληνικό κοινό. Υψηλή τεχνική, ταχύτητα, πολύ καλό σουτ, ενώ το δυνατό του σημείο είναι η ντρίμπλα. Στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει "πράματα και θάμματα" και το ένιωσαν καλά στο πετσί τους οι αμυντικοί του Ολυμπιακού στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η φυσική θέση του Ζαϊρί είναι το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, την επόμενη σεζόν στον "ερυθρόλευκο" πάγκο θα υπάρχει μια λύση πολυτελείας για το κενό που θα αφήνει κάποιες φορές ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Η ποιότητά του, του δίνει την ευκαιρία να αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο (όπως στον πρώτο ημιτελικό με τον ΟΣΦΠ) και μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το "φλερτ" των Πειραιωτών με τον Ζαϊρί είχε ξεκινήσει πριν περίπου μια πενταετία, όταν ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει για το Κύπελλο UEFA την Οσέρ και ο Μαροκινός είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις.

Την φετινή σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ο 27χρονος μέσος μετρά 24 συμμετοχές τις 18 ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, έχοντας δώσει τρεις ασίστ.

Τέλος, εκτός από την ομάδα της Αρκαδίας έχει αγωνιστεί και στις Γκενιόν (2000/01), Σοσό (2001-2006), Αλ Ιτιχάντ (2005/06), Μποαβίστα (2006/07) και Ναντ (2007/08), ενώ έχει φορέσει 30 φορές την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, σημειώνοντας ένα γκολ.

4 σχόλια:

  1. KANTOYS RE ZAIRI KOYDOYNIA NA TRELATHOYME TELEIOS GAMV THN POLYMETOXIKOTHTA TOYS.TRIKALA-7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAGKES POLU THETIKO TO GEGONOS POS I OMADA KSEKINISE APO NORIS TIS METAGRAFES... AKOMA PIO THETIO THA EINAI AUTO POU ANEFERE O GIANNIS POS O PROEDROS PARAXOREI TO 30%. NA PESOUNE LEFTA NA FTASAME EKEI POU OLOI EPITELOUS ONEIREUOMASTE. POLU MIKRI I ELLADA GIA TA ONEIRA MAS ADERFIA... IPERVOLIKA MIKRI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΑΙΡΑΚΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΑΡ.ΧΑΦ/CF/ΑΜΥΝ.ΧΑΦ/ΣΤΟΠΕΡ/ΑΡ.ΜΠΑΚ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟ αεκακι ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!
    ΜΠΡΑΧΑΜΙ 7 FUCK THE REST G7 JUST THE BEST .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα να τελειωνουμε με προπονητη και να ολοκληρωθει ο σχεδιασμος για την νεα σεζον οσο το δυνατον πιο γρηγορα.φετος εχουμε γολγοθα απο νωρις.χρειαζομαστε καποιες προσθηκες παικτων ακομα.επιθετικο-σεντερ μπακ-κοφτη.η δικη μου γνωμη ειναι να συνεχισουμε με ερνεστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή