Τετάρτη 8 Απριλίου 2009


Πρόεδρε περιμένουμε να κάνεις αυτό που πρέπει. Μην μας απογοητεύσεις!
8 | 4 | 2009 - O ... Χάρος της 7

Πρόεδρε, ήρθε η ώρα που πρέπει πλέον και εσύ να κάνεις τις κινήσεις που περιμένουμε. Πάμε γερά πρόεδρε, εξηγήσου ολυμπιακά, οπαδικά , έτσι όπως σε θέλουμε και όχι σφιχτά και κρισοοικονομικά. Μην σκεφτείς την κρίση και δώσε μας τη λύση.

Ακούγεται πρόεδρε, ότι θα κάνεις όλες τις επαφές που έχεις προγραμματίσει, αλλά δεν θα ανακοινώσεις τίποτα επίσημα, ούτε εσύ, ούτε η ΠΑΕ. Δεν μας καίγεται καρφί πρόεδρε, δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε τίποτα, το μόνο που μας καίει είναι να κάνεις αυτό που πρέπει. Το ξέρεις και ο ίδιος πολύ καλά αυτό. Χώσε φράγκα, κάνε το ΘΡΥΛΟ μάγκα. Αυτή την ατάκα σου λέω μόνο και τίποτε άλλο.

Ο λαός του ΘΡΥΛΟΥ μας, αυτό περιμένει από εσένα και δεν θέλουμε να μας απογοητεύσεις. Αφού το ξέρουμε και εσύ αρρωστάκι με τον Ολυμπιακό είσαι, τον θέλεις ψηλά και για να γίνει και να διατηρηθεί αυτό χρειάζεται πάντα να βάλεις το χεράκι σου.

Έχουμε και λέμε:

1. Να πέσουν λεφτά και πάλι στην ομάδα. Πολλοί δεν το πιστεύουν αυτό και πάνε να το περάσουν και σε εμένα, αλλά εγώ δεν μασάω από τέτοια πρόεδρε. Πιστεύω ότι θα κάνεις αυτό που ζητάμε εμείς.

2. Θα μείνει ή θα φύγει ο Βαλβέρδε; Εγώ πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν ομαλά. Η λογική λέει ότι μάλλον θα μείνει στην ομάδα, από κάποιους που είναι κοντά στα πράγματα. Ακούω κάτι για 50-50, αλλά μάγκες και αυτός μας έχει γκαστρώσει στην τελική. Μας έχει με ερωτηματικά, την παραβλέπει και αυτό δεν μου αρέσει. Θέλεις ή δεν θέλεις να μείνεις ισπανέ; Δύσκολο είναι να απαντήσεις; Και αν δεν θέλεις, δεν θα μας το πεις τελευταία στιγμή. Το σκέφτεσαι και το ξανασκέφτεσαι τόσο καιρό.. να ψαχτούμε και για κάποιον άλλον. Όχι ότι δεν σε θέλουμε Βαλβέρδε, αλλά έλα και από την θέση μας. Εσύ πως θα την έβλεπες;

3. Τώρα πρόεδρε, έχουμε τις ανανεώσεις πέντε παιχτών. Το ποιοι θα είναι στα πλάνα και ποιοι όχι για τη νέα σεζόν, καλό θα είναι μετά τον τελικό με τα χανούμια, να μπούμε σε αυτόν το τομέα. Ακούω στο ράδιο γκρίνιες για διάφορους παίχτες, που δεν θέλει ο κόσμος να μείνουν και δεν πρέπει να μείνουν, αλλά θέλει ψυχραιμία και σωστή διαχείριση των καταστάσεων. Πρόεδρε εσύ που είσαι το κεφάλι, εσύ πρέπει να κάνεις την σωστή δουλειά, απλώς εμείς υπενθυμίζουμε και απαιτούμε, σαν Ολυμπιακοί που είμαστε και σου λέμε. (για τον προπονητή, για τις ανανεώσεις συμβολαίων, για 4 θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα, αδιαπραγμάτευτο αυτό πρόεδρε).

Τι θα γίνει με την παραμονή Λέτο και Ντέρμπισαϊρ. Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε και την δουλειά του Νινιάδη και των μεταγραφικών εισηγήσεων που έχει κάνει πρόεδρε. Το νινί βρίσκει λαβράκια και τα φέρνει στα γαυράκια. Για δώστε βάση!

Πρόεδρε ξηγήσου, κάνε το ΘΡΥΛΟ μάγκα και κάνε τους αλλόθρησκους να πάθουν πάλι πλάκα.

Οι Γαύροι και ο Κόκκαλης Βαζέλες κυβερνάνε Και εμείς από την ΘΥΡΑ 7 Πάντοτε εσάς κερνάμε...


ΥΓ1. Τώρα για τον επαναληπτικό με τον Αστέρα, ΘΡΥΛΕ μου, δες την σαν να είναι ένα ματς που όποιος κερδίσει προκρίνεται και παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Μπες στο γήπεδο και πάτησέ τους. Κάνε το καθήκον σου, πάρε την πρόκριση και το κύπελο.

ΥΓ2. Θετικός ο Λέτο να μείνει στον ΘΡΥΛΟ, όπου βρεθεί και όπου σταθεί λέει πως θέλει να παραμείνει. Στην Λίβερπουλ δεν βλέπω να έχει μέλλον, έτσι είτε με την μορφή του δανεισμού είτε με πώληση, αν βοηθήσει και αυτός και πιέσει την Λίβερπουλ στο θέμα των χρημάτων της μεταγραφής, δηλαδή να βάλει το χεράκι του, θα βάλει και ο πρόεδρος το δικό του.

ΥΓ3. Βαζελάκια τι έγινε στο βόλεϊ; Εγώ δεν σας τα έχω πει. Σας άφησα λιγάκι να χαλαρώσετε. Βαζελάκια και Γιαννακοπουλάκια, όχι μία αλλά δύο φορές σε ένα παιχνίδι, αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και πουθενά. Μόνο εμείς σας τα κάνουμε αυτά σε όλες τις στάσεις. Στο βόλεϊ "άλλοι την σηκώνουν και άλλοι την καρφώνουν", έτσι παίζεται αυτό το άθλημα. Κοτούλες μου, γι' αυτό δεν θέλατε να γίνει ο τελικός στην Πάτρα. Νιώθατε το σήκωμα της μπάλας και το κάρφωμα της μπάλας στο τερέν σας, εεε; Και το παίζατε ότι έχετε τρομοκρατηθεί, από το κλίμα που και τότε όπως και τώρα δημιουργήσατε.

Ο Λεόνης, προπονητής να σου πετύχει και ο Γιαννακόπουλος άστα να πάνε, η εικόνα του να λέει όλα, δεν σχολιάζω παραπάνω. Εκδηλωτικός ο κύριος! Και δεν έχουν τι να πουν για την κατάντια τους στο βόλεϊ, ψάχνοντας δικαιολογίες ότι μπήκαν μέσα άτομα της ΘΥΡΑΣ 7. Καλά έκαναν ρε και μπήκαν μέσα, ήταν σωστοί και κόσμιοι, αφού τους πήρε ο Ολυμπιακός ένας λόγος παραπάνω να είναι κύριοι. Τους ζηλεύω με την καλή έννοια που ήταν μέσα. Έζησαν και ένιωσαν το κάρφωμα του ΘΡΥΛΟΥ μας από κοντά, πανηγύρισαν μαζί με τα πιτσιρίκια από τα σχολεία που στην πλειοψηφία ήταν γαυράκια! Αυτά και η χαμένη κούπα πόνεσε τα βαζελάκια γι' αυτό και σε φυλλάδες σας βγήκε φωτό με κάτι Ολυμπιακούς που γράφουν ιστορία, στον ύπνο σας τους βλέπετε και είναι αμαρτία.


ΧΑΡΟΣ 7
xaros.korydallos@yahoo.gr

http://xaros7toukorydallou.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. KOKKALH BALE FRAGKA KAI MH MAS VGAZEIS THN PSYXH FERE PAIKTARADES ALLIWS ASE AGGELOPOULO TSAKO MARINAKH NA ANALAVOUN NA KANOUN TON THRYLO PRWTO KAI STHN EYRWPH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή