Τετάρτη 1 Απριλίου 2009



ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΙΘΑΝΟ....? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.....

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού φέρνουν τα... πάνω-κάτω σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις για τη θέση του προπονητή.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ομάδα της "Primera Division" κι ότι στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σωκράτη Κόκκαλη το βράδυ της Κυριακής του εξήγησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο Βάσκος τεχνικός ευχαρίστησε τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων" για την ευκαιρία που του έδωσε κι η οποία τον βοήθησε να αυξήσει πολύ τις μετοχές του στην πατρίδα του, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από τους κορυφαίους της χώρας.

Η είδηση βέβαια δεν έχει να κάνει τόσο με το μέλλον του Βαλβέρδε στον Πειραιά, όσο με την "επόμενη ημέρα" του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες εξ Ελλάδος αναφέρουν ότι μετά την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται να ξεκινήσει ένα μακροχρόνιο σχέδιο που θα επιτρέψει στην ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την διάκριση στην Ευρώπη.

Το όνομα αυτού... Τζόλε

Το timing ασφαλώς και δημιουργεί συνειρμούς σε ότι αφορά τον διάδοχο του Βαλβέρδε, που εκμυστηρεύτηκε την αποχώρηση του στη διοίκηση το βράδυ της Κυριακής. Εκτός αν είναι... σύμπτωση η ανακοίνωση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, ότι κρεμμάει τα παπούτσια του.

Ο "Τζόλε" που έχει γράψει ιστορία ως ποδοσφαιριστής είναι ο πρώτος υποψήφιος για να καθίσει στην άκρη του πάγκου και να κάνει μέσα σε λίγους μήνες τη μετάβαση από παίκτης σε... προπονητής.

Μπορεί η απειρία του στο συγκεκριμένο ρόλο να είναι ένα "μείον", ωστόσο, ο Σωκράτης Κόκκαλης ποντάρει περισσότερο στα... θετικά του Τζόρτζεβιτς που δεν είναι και λίγα!

Ξέρει πολύ καλά το πρωτάθλημα, την ελληνική νοοτροπία, τους συμπαίκτες του κι είναι ένα πρόσωπο κοινώς αποδεκτό από τον κόσμο.

Λέγεται μάλιστα ότι έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις κι ο "Τζόλε" είναι πολύ θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το θέμα, ωστόσο, αναμένεται να μπει στην τελική του ευθεία όχι μετά το τέλος του πρωταθλήματος -όπως συνηθίζεται- αλλά του χρόνου την ίδια ημέρα...
sport24

6 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ...ΚΙ ΕΜΕΙΣ....ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡΤ 24 ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ
    ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eutixos PROTAPRILIATIKO ITANE xestika pano mou akou kei ton tzortevits kouts ston 8rylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MPAMPI PARE MOU MIA PIPA RE APOGONE TOU 6ou stolou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΩ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΖΑΠΙΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΩΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΛΟΥΛΙΔΕΣ Ε ΛΟΥΛΙΔΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή