Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ!


Μάγκικα και πειραιώτικα!

25/11/2011 - 17:19

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, «ΜΑΓΚΙΚΑ και ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ» πατήσαμε τα γαλλάκια και μέσα στο γήπεδο, αλλά και στα γύρω… στενάκια! Αδέρφια, η ομαδάρα μας έπαιξε με πάθος, με ψυχή και κέρδισε! Έδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα και ότι άδικα είναι σε αυτήν τη θέση στον όμιλο!

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας, αδέρφια, έπαιξε ποδόσφαιρο δημιουργίας, σε υψηλό επίπεδο και τέμπο, με παιχνίδι κατοχής, τα παλικάρια μας έκαναν πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα!

Αποδείξαμε περίτρανα ότι έχουμε ομαδάρα με πολλά ΦΡΥΔΙΑ! Μια ομαδάρα που μπορεί και παίζει πολύ καλά σε δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα! Αυτά να τα βλέπουν τα αλλόθρησκα λαμόγια εδώ στην Ελλάδα που προσπαθούν με τα ψέματα και τα ΦΟΥΣΤΙΚΑ συστήματά τους εδώ στην Ελλάδα να μας πουλήσουν μούρη, και να μας τη βγουν!

Όλα τα παιχνίδια όπως και το προχθεσινό ο ΘΡΥΛΟΣ μας παίζει σε τέμπο υψηλό, αλλά επιτελούς έσπασε αυτή η ΚΩΛΟΓΚΙΝΙΑ και φύγαμε νικητές, όπως μας άξιζε! Ποιος να συγκριθεί μαζί μας, αλλόθρησκα λαμόγια; Σκύψτε το κεφάλι μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ομάδας που έχει φτιάξει ο Βαγγέλης Μαρινακης, με μαέστρο τον Ερνέστο, και αυτόν το λαό, αυτόν τον κόσμο, που ειδικά για όλους εμάς τι να πεις, και τι να συγκρίνεις; Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, με συγκρίσεις τέτοιου είδους!

Αδέρφια, ακόμα και τώρα που σας γράφω δεν έχω ησυχάσει από το προχθεσινό μεθύσι αυτής της νίκης!

Σκάσαμε στη Γαλλία ομάδα και κόσμος αποφασισμένοι για αυτό το κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι, και αποδείξαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες και την ποιότητα που χρειάζεται και έτσι μάγκικα και πειραιώτικα πήραμε αυτό που θέλαμε!

ΥΓ. Τα γαλλάκια μαζί με κάτι χανουμάκια την είδαν πριν από το ματς κοτούλες που είναι να κάνουν τα κοκοράκια, αλλά έπεσαν πάνω σε 15 «αμάσητα» ΓΑΥΡΑΚΙΑ και τρέχανε στα πάρκινγκ και στις αλάνες δίπλα από το γήπεδο σαν τρελά! Αν αυτές είναι οι σκληρές έδρες και τα σκληρά παιδιά της Μαρσέιγ, τι να πω;

ΥΓ.2: Αυτή η αστυνομία της Γαλλίας μόνο εφέ και φρουρού με αρώματα μου ήταν, όλοι οι ΡΟΜΠΟΚΟΠ που ήταν εκεί! Από σχεδιασμούς όμως, και από οργάνωση για την αποφυγή παρατράγουδων ΤΖΙΦΟΣ οι μάγκες μου! Να φανταστείτε ούτε συνοδείες ούτε τίποτα, αν μπορούσαν οι Γάλλοι θα έκαναν πολλά, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΧΑΡΟΣ 7

4 σχόλια:

  1. xairomai pou h ellada pairnei vahmous k mpravo sas ,alla re xare mhn les psemata gia tis alanes sovarepsou den exei ginei tipota apolutos ta les gia na fanatiseis mikra ntroph sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emeis plirwnoume kai pame re xare pantoy...Esena se voleuoun kala koutra??Erxesai pantou??Mia xara koutra eisai...!!!Epaggelmatia opade..Den mporei egw na plirwnw apo tin tsepi mou tosa lefta kai esi sthn koutra xare...!!!
    Kai epitelous stamata ayto me ta episodia se kathe arthro...Monimws se epeisodia anaferesai oti thema kai na exei to erthro...ektos apo arthra pou exoun na kanoun sxesi me aima ktl ktl..!!!Eides sthn Gallia kana tsampukalema esi ??Ti na s pw re epaggelmatia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. POUTANAS GIOI PANATHINAIKOI POUTANAS GIOI DIKEFALOI AETOI POUTAS GIOI PANIONIOI POUTANAS GIOI IONIKOI POUTANAS GIOI SKOULIKIA AREIANOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. PAO KATEVA STO LIMANI NA DEITE POS GAMANE EDO STO PEIRAIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORAME KRANI GIATI EISTE ROUFIANOI ESEIS FORATE KRANI GIA NA MI SAS PAROUME XAMPARI KAI FATE KSILO!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή