Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ!


Το έχει το DNA μας, είμαστε απαιτητικοί και σκληροί!

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, και πού να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να δείτε τι γέλιο έχουμε να ρίξουμε! Φέτος θα είναι, να μου το θυμάστε αυτό που σας λέω τώρα, η χρονιά της μεγάλης ξεφτίλας για όλους τους αλλόθρησκους. Το νιώθουν ότι έρχεται, ότι ζυγώνει και αυτή η χώρα δεν τους σηκώνει. Γι’ αυτό έχουν φαγωθεί αν είναι δυνατόν να μην ξεκινήσει ποτέ ξανά το πρωτάθλημα. Ξέρουν στο περίπου τι τους περιμένει, αλλά όχι ακριβώς.

Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τα μανάρια μας ότι ο Βαγγέλης θα τους πατήσει κάτω για όλα αυτά που του κάνουν, και πολύ καλά θα τους κάνει, που θα τους το κάνει, αδέρφια μου! Πάμε τώρα στα δικά μας, αυτά που έχει περάσει στον προπονητή και στους παίκτες μας ο πρόεδρός μας. Τους έχει δώσει να καταλάβουν ότι την ερυθρόλευκη φανέλα που φοράνε πρέπει να την τιμούν !

Γιατί πολύ απλά εμείς και θα μιλήσω για τον εαυτό μου, για να καταλαβαινόμαστε, όταν τη φοράω πάνω μου «ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΑΙ», σοβαρεύομαι και βαραίνω, από τη στιγμή που τη φοράω, αδέρφια, εκπροσωπώ μια ιστορία, έναν λαό ολόκληρο, είμαι υπεύθυνος για της πράξεις μου, όχι ότι χωρίς αυτήν δεν είμαι, αλλά ένας λόγος παραπάνω, «ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, ΚΑΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ». Ότι και να πω για αυτό το έμβλημα είναι λίγο, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ πάνω από όλους και από όλα βάζουμε την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ με τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ!

Αυτά και πολλά άλλα έχουν καταλάβει αυτοί που παίζουν στην ομάδα μας και στη διοίκηση, όπως και όλοι οι καινούργιοι που θα έρθουν είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθουν. Να ξέρουν πού ήρθαν και πού βρίσκονται, αν καταλάβουν αυτό, όλα τα άλλα είναι απλά πράγματα μετά!

Είμαστε ΓΑΥΡΟΙ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, για εμάς η ξεφτίλα και η ταπείνωση είναι κάτι που με τίποτα και ποτέ δεν ανεχόμαστε και δεν το ξεπερνάμε. Η χαλαρότητα, η ανευθυνότητα, το σορολόπ, οι απαράδεκτες εμφανίσεις, οι ξεφτίλες δεν χωράνε στην οικογένειά μας. Είμαστε ο πιο απαιτητικός κόσμος εδώ στην Ελλάδα, θέλουμε τους παίκτες μας να σκίζονται μέσα στο γήπεδο, να παίζουν αντρίκια, παλικαρίσια, να παίζουν ξύλο στην τελική αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο! Δόξα τω Θεώ, αδέρφια μου, η ομάδα του Μαρινάκη δεν μασάει και όπως πρέπει προχωράει. Και η συνταγή είναι μία και μοναδική, ο πρόεδρος είναι ένας από εμάς! Είναι σαν να ήμουν εγώ ή ένας από όλους εμάς στη θέση του! Είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει στον ΘΡΥΛΟ μας, μπορεί ορισμένες φορές να ξεφεύγει από την τρέλα και την αρρώστια που κουβαλάει πάνω του, αλλά προσωπικά εγώ όπως και το 99% του κόσμου μας το γουστάρει αυτό που κάνει! Ποιος δεν γουστάρει την ταπείνωση, την ψυχική οδύνη, την ξεφτίλα και γενικώς όλα αυτά που έχει κάνει και θα κάνει στους βάζελους και στα υπόλοιπα τσιράκια τους;

Γιατί το τι λένε όλοι οι άλλοι αλλόθρησκοι για την ομάδα μας, τον πρόεδρό μας και γενικώς τα σάλια που από μίσος και κακία σπέρνουν, εμένα προσωπικά και το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε όλους, να μη σας νοιάζει καθόλου, γιατί είναι του… κ…! Θα μου πεις, ρε Χάρο, έχουμε σαλτάρει με όλα αυτά! Ναι, αδέρφια μου, και εγώ μια από τα ίδια είμαι, τα βλέπω, τα ακούω και είμαι έτοιμος!

Υπομονή, υπομονή, τα καταπίνουμε όλα, αλλά άνθρωποι άρρωστοι είμαστε και κάποια στιγμή θα κάνουμε ΜΠΑΜ. Και δεν θα μιλήσω για τους άλλους, αλλά εγώ προσωπικά το ΜΠΑΜ το δικό μου θα το κάνω όχι απρόσωπα, αλλά αυτοπροσώπως επώνυμα, και δεν τους ξεπλένει τίποτα… αλλά θέλω να δω και ποιος θα έχει την ψυχή να μου κάνει και μήνυση.

Τώρα, αδέρφια μου, όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα μας πάνω και από την ίδια μας τη ζωή πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον πρόεδρό μας ακόμα περισσότερο! Και αυτό κάνουμε εξαφανίζοντας τα διαρκείας, τους έχουμε κάνει και το φυσάνε και δεν κρυώνει με τίποτα. Το μόνο γήπεδο που θα είναι γεμάτο θα είναι το δικό μας. Οσοι θα είναι μέσα στον ΝΑΟ μας σε ένα ματς δικό μας, δεν θα είναι όπως πάνε σε όλα τα γήπεδα της χώρας. Εμείς κρατάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αδέρφια μου, το ξέρουν καλά όλοι τους αυτό, γι’ αυτό ό,τι άλλο κάνουμε, αδέρφια, δεν μας τιμά καθόλου και θα δώσουμε χαρά σε αυτούς που θέλουν το κακό μας.

Γιατί αυτό περιμένουν και αυτό καλλιεργούν ! Μπορεί να βράζουμε μέσα μας, να θέλουμε να ξεσπάσουμε για την κοροϊδία που έχουμε φάει τόσο καιρό και τη λάσπη που ρίχνουν ασύστολα στο πρόσωπο του προέδρου μας, αλλά δεν θα τους περάσει!

ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ!!

Η αλήθεια, αδέρφια, είναι μία, οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ δεν μασάνε και δεν κρύβονται στα δύσκολα! Οχι σαν κάτι άλλους που…. ακόμα τους ψάχνουν στα στενά και τους θάμνους της Παιανίας! Τέλος εποχής, λαγουδάκια μου, χρεοκοπία και στην ΠΑΕ και στη θύρα 13, τι μαθαίνω, αρχίζουν και κλείνουν και σύνδεσμοί σας; Εως εκεί φτάσατε, ρε, τι είστε εσείς; Μπείτε στα λαγούμια σας και ακόμα δεν έχουμε αρχίσει! Φέτος στο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο αυτό που θα γίνει δεν θα έχει ξανασυμβεί, ζωάκια μου χνουδωτά, με τα αφτιά τα πεταχτά!

Τι έχεις να πάθεις, λαγέ, απ’ τον Βαγγέλη ούτε που μπορείς να το φανταστείς!

Σας πονάει πάρα πολύ που ο Μαρινάκης είναι στο τιμόνι, και σας τη… λαγουδάκια μου! Οσο τον τρελαίνετε τον Βαγγέλη, τόσο θα σε χορεύει τσιφτετέλι, πράσινο μικρό κουνέλι, και μαζί με μας τη ΘΥΡΑ 7, δεν σας αφήνουμε να σηκώσετε κεφάλι, ξηγιόμαστε και θα ξηγιόμαστε… δαχτυλάκι στο βαζελάκι. Εγινα κατανοητός; Εμείς δεν είμαστε σαν όλους εσάς, ρε λαμόγια, γιατί πολύ απλά είμαστε ΓΑΥΡΟΙ! Αλλά πού να το πιάσει το φτωχό σας μυαλουδάκι αυτό!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ!!!

Θα τρελαθούμε τελείως, μου φαίνεται, αδέρφια μου, ακούστε τα καινούργια καραγκιοζιλίκια που βγάζουν! Πάνε τώρα, αφού δεν τους βγαίνουν όλα τα άλλα, να κατηγορήσουν τον πρόεδρό μας για υποκινητή αθλητικής βίας, ότι και καλά έστειλε εμάς τους οργανωμένους, άκουσον άκουσον, σε αγώνα Κορίνθου - Παναμαϊκής ή Παναμαϊκής - Κορίνθου δεν ξέρω και σε ποια έδρα μας έστειλαν! Ρε, πόσο ξεφτίλες είστε τέλος πάντων; Κάθε εβδομάδα στήνετε και από μια καινούργια σκευωρία εις βάρος του προέδρου μας. Το θέμα από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι πλέον πολιτικό, κάποιοι θέλουν τον Μαρινάκη μακριά από το ποδόσφαιρο! Από αύριο θα τα ακούσετε καλά όλοι σας, απλά θέλω να ξέρουν ο κύριος Γερουλάνος, ο κύριος Παπαϊωάννου και ο κύριος Μπιτσαξής ότι ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ψηφίζει και τιμωρεί! Ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις όποτε γουστάρει! Οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος και οι αντεξουσιαστές μαζί δεν είναι τίποτα μπροστά μας! Δεν μπορεί η επιθυμία κάποιου να γίνεται δίωξη. Για να καταλάβετε, είναι σαν να μου λέει κάποιος στο τηλέφωνο ότι θέλει το στερεοφωνικό του γείτονά του που τον ενοχλεί να καεί, και χωρίς να έχει καεί να μου κάνουν δίωξη για εμπρησμό! Εκεί έχουμε καταντήσει, αδέρφια μου! Ακούστε, κύριοι, κάτω τα χέρια από τον Μαρινάκη, τίποτα άλλο δεν σας λέω, ο κόσμος μας έχει σαλτάρει με όλα αυτά που κάνετε!!!

Κοιτάξτε τα στραβά σας…

Κοιτάξτε το δικό σας το μαγαζάκι που είναι συνέχεια άδειο και από κόσμο και από τίτλους και αφήστε κατά μέρος το δικό μας, που το διοικούμε εμείς οι ίδιοι, το γεμίζουμε πάντοτε και απαιτούμε το καλύτερο γι’ αυτό, γιατί αν πάει καλά αυτό πάμε κι εμείς… «ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΩΡΑ ΜΟΥ». Κοιτάξτε την καμπούρα σας και αφήστε εμάς, άχρηστοι. Θυμάστε τότε που τα παράτησε ο Κόκκαλης και περιμένατε να διαλυθούμε; Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά που έχετε από μας. Δεκαπέντε χρόνια στη φάπα σας έχουμε και τώρα με τον ΑΡΡΩΣΤΟ και ΤΡΕΛΟ ΓΑΥΡΟ Βαγγέλη θα κάνετε πάρα πολλά ακόμα για να σηκώσετε κεφάλι!

ΧΑΡΟΣ 7

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 12/07/2011)

43 σχόλια:

  1. Δεν βαρεθήακτε μια ζωή να σας φτύνουν και εσείς να κάνετε ότι βρέχει???????????
    Οι τίτλοι σας βρωμάνε, ζέχνουν, είστε ο καρκίνος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν είναι τυχαίο που η κατηφόρα και η ξεφτίλα του ελληνικ. ποδοσφαίρου συμπίπτει με τα συνεχόμενα πρωταθλήματα του gay.
    Να τους χαίρεστε τους τίτλους σας, αν φοράγατε πανετλόνια ίσως και να ντρεπόσασταν λίγο, αλλά που??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΣΑΠΙΟΔΟΝΤΗ..
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ..
    Κ ΣΕΝΑ Κ ΤΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ Κ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ..
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..
    Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ ΡΕ ΑΛΒΑΝΕ..
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΝΕ Κ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ Κ ΚΟΛΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΡΑΤΣΟ..
    ΕΧΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..
    ΕΙΣΑΙ Κ ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΙ ΓΑΜΗΣΕΤΑ..
    ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ Κ ΚΟΙΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΡΟΣΕΞΕ..
    ΠΡΙΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΕΣΥ..ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΟΙ..
    ΚΩΣΤΑΣ Π.ΦΑΛΗΡΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΓΑΥΡΟΣ'' ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΥΡΟΣ..
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΡΟΣ;

    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ..
    ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑ ΚΑΙ 50 ΧΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..

    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CLUB ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΥΤΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ..

    ΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ..ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ...ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ..

    ΧΑΡΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ..
    ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΑΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΗ-ΠΙ (ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ iphone) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ...

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΤΡΑΒΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΗ-ΠΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ..
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΗ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΗ-ΠΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ...

    Α ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗ,ΤΟΝ Κ Ε Ρ Α Τ Α
    ΟΤΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..
    ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.....ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΩΒΩ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΚΤΟΡΑΦΗ...
    ΧΑΡΕ ΤΣΟΜΠΑΝΗ
    Ο ΘΕΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΠΙΤΙ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KATOYRAO STON TAFO TOY FILOPOYLOY LAGOI.......
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.
    ETSI GAMANE TA MANIATAKIA.............
    XAXAXAXAXAXAXAXA
    KORYDALLOS 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ Κ ΓΥΦΤΕ..ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ..Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΦΟ..

    ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειμαι μανιατησ ξυριζοκολησ γαβροσ καθαροσ εχεμυθοσ τρυπασ ..... μπουλκουμε ζηταω σασ ειναι δυσκολο΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Se 10 atoma oute bima mpros sas gamise ths AEK o laos...Koitate pos ksebrakosame tous gay:

    http://www.youtube.com/watch?v=IrAml92lR3w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΒΡΟΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ....... ΑΕΚ GETTO 9-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. POY EISTE BRE KOTOPOYLA STHN TAFRO MONO EMEIS.
    ANTE DIKEFALA KOTOPOYLA.

    http://www.youtube.com/watch?v=W8BmMAozyfM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EDO BRE KOTOPOYLO TOYRKE TI EGINE EKLASES PANO SOY?EFAGES FAPA KAI TREXIMO..........
    XAXAXAXAXAXAXA KOTOPOYLA DIKEFALA
    KORYDALLOS 7

    http://www.youtube.com/watch?v=j6SoFbT9_Jw&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΗ 7 ΤΟ ΓΑΜΑΝΕ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΡΕΧΑ 18ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ...ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ..... GETTO 9-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. GETTO 9-11 TOYRKOSPORE PES THN MANOYLA SOY POY EINAI HRTHE APO THN PROSFIGIA OTI TO PROTO PRAGMA POY BRIKE STHN ELLADA HTANE H POYTSA MOY.
    PES TIS KAI THA THIMITHEIS.
    AEK MOYNIA MOYNIA GAMO THN PROSFIGIA.
    KORYDALLOS 7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. MESA STO KEFALI SOU EXEIS SKATA TI NA KATALABEIS ESY APO PROSGYFIA POUTANOGENNIMA, SPERMA TOY 60Y STOLOU???
    TA PROTATHLIMATA SOU BROMANE SAN TON KOLO SOU, MIA ZOI ME TIN POUSTIA SIXAMATA KOLOGABROI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΟΤΗ 7 ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ YOUTOYBE KAI TOTE UA DOYME ΠΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΝΙΑΟΥΡΗ ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ GETTO 9-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ... GETTO 9-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ .... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. POTE KAI POY STON ANO KORYDALLO.
    ELATE BRE KOTES MHN PSAXNETE NA ME BREITE AFOY SAS LEO NA SINANTITHOYME NA TA POYME APO KONTA GAMO THN PROSFIGIA SAS..................
    KORYDALLOS 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΞΥΡΙΖΟΚΟΛΗ ΠΟΥΤΣΑ ΕΛΑ...ΕΛΑ... ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΡΕ ΛΑΓΟΙ..

    ΣΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ..

    TONY SPARTAN.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΕΟΠΟΛΗ 21 .ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΗ ΓΑΒΡΕ ΚΑΙ ΜΑΝΗ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γραψτε στα αρχιδια σας τον πιτσιρικο βρε μαλακες λιγουρακος ειναι και παει διακοπες στο χωριο της μαμας απο εκει φαινεται οτι ειναι 17χρονο με αυτους χανεται την ωρα σας ; ο μπαμπας σε αφηνει να πας γηπεδο βρε μαλακισμενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AKOMA PERIMENO RANEYOY STON KORYDALLO KAI MPENO KAI DIABAZO MALAKIES.
    AYTOI EISTE XOYLIGKANS TOY PLIKTROLOGIOY.
    PROKALO ANOIXTA TON KORIDALIOTI TON AEKTZH POY EXEI XALASI TO STOMA TOY ALLA MALLON EXO NA KANO ME KOTOPOYLA.

    KORYDALLOS 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ .. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ..ΞΥΡΙΖΟΚΟΛΗΣ ΓΑΒΡΟΣ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ... ΚΟΤΑΡΕΣ....ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αντε στην μαμα σου και στα μαθηματα σου 17χρονο πουτσοπαιδο και ασε τις γκρινιες για αλλους παπαρακι γαβρε .ΜΟΣΧΑΤΟ 21 .αληθεια εισαι ξυριζοκολης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. pou eisai re moule?
    espases dontaki ematha..
    perastika sou..

    nikaia gate 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΞΥΡΙΖΟΚΟΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΓΑΒΡΕ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ? ΕΠΕΣΑΝ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΡΙΑ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΑ ..ΘΥΜΑΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ .....ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 21 .ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ....ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. YOUTOUBE ΜΠΕΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΟΥΤΣΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΓΚΥΖΗ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΜΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ -ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΙΩΤΗ ΓΑΒΡΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μου ηθελες και ραντεβου μωρη τρυπα .......R21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. poso anegkefaloi eiste oloi eseis pou asxoleiste me rantevou kai tetoies malakies? den exete ti na kanete sti mizeri zwoula sas kai psaxnete na tin peftete 10 se 1 (oloi sas, apo oles tis omades, giati 1 me 1 klanete mentes) gia na apoktisei noima i zwoula sas.
    kai sy re xare aman pia me to glypsimo ston marinaki. afou ta skatose kai piastike sti faka, egine synomilitis tou mpeou kai tou tsakogianni, vristike me paiktes antipalis omadas (eno ton proedro tou olympiakou prepei na kaneis triplotipi aitisi gia na ton deis kai ama), ypovivase ton rolo tou proedrou se rolo opadou.
    De vlepeis oti exei afisei tin omada gymni sti mesi? Sthn epithesi? Oti theloume oposdipote enisxysi? Kai oti me ta koula pou kanei sto paraskinio ypothikevei to mellon tis omadas?
    Toulaxisto o Kokkalis leitourgouse sa gangster ypsilou epipedou, me megales business me to diaplekomeno dimosio, oxi san mpravos tis paraliakis.
    anyway kapou anamesa stin isopedosi kai tin exymnisi vriskete i alithia kai kalo einai na kratame to (opoio) metro.
    AEKakia sto stathmo tou neou irakleiou einai ena kalo magazaki, mylos nomizo legetai, kafenedokatastasi. Syxnazei kaneis ekei? exei kali raki kai mezedaki alla einai aekofolia. Kata ta alla kalo magazaki. osoi eiste akomplexaristoi mporoume na pioume kamia raki kai na poume tis malakies mas kamia fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ? ...Ο ΡΑΝΤΕΒΟΥΔΑΚΙΑΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ GETTO 9-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. LAZOURA POUTANAS GIE AKOMA VRIZEIS TO FILOPOULO?O FILOPOULOS GAMAEI TOUS NEKROUS SOU SYGGENEIS KAI TIS 20 POUSTRES EKEI PANW.GAYROI MOUNIA KARKINO STA OSTA.


    YOUNGAYROUPITES POUTHENADES SAS PSAXNOUME
    PAGGRATI13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA WRAIO BLOG! HAHAHAHAHAHAHAHA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΗ ΜΑΝΙΑΤΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕΡΙΑ? ΜΟΣΧΑΤΟ 21 ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εγω θα μιλησω για κατι ασχετο-σχετικο.αυτην την στιγμη υπαρχει ενας εμφυλιος πολεμος αλλα δεν το εχουμε καταλαβει σε ολους τους τομεις.ο κυριοτερος και ο βασικοτερος ειναι στο ποδοσφαιρο(και γενικοτερα ο αθλητισμος) οπου τα τελευταια 30 με 20 χρονια απο τοτε που εγινε επαγγελματικο το ποδοσφιαρο και μπηκαν τα λεφτα στην μεση ξερουμε οτι το μισος μεταξυ των ομαδων ενταθηκε περισσοτερο με αποτελεσμα να υπαρχουν ανθρωπο-οπαδοι οι οποιοι εξυπηρετουν συμφεροντα παραγοντων κτλπ.με σκοπο την βια και αλλα..εισχωρηση οπαδικων εφημεριδων οι οποιες θα εχουν σκοπο να οπαδιζουν προσωπα και καταστασεις και εν ολιγης η παραγωγ βιας απο τα μ.μ.ε. .θελω να καταληξω οτι ολο αυτο το οποιο γινεται μεταξυ των οπαδων ειναι ανοφελο και οτι απο αυτην την κατασταση καποιοι βγαινουν κερδισμενοι και οχι χαμενοι.επισης αυτοι που τα κανουν ειναι τα λεγομενα προβατα τα οποιοα ακολουθουνε πιστα τις οδηγιες των βοσκων του..επισης κυκλοφορουν ελευθεροι killer.απο ενα παναιτωλικο φιλαθλο- οπαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΘΥΡΑ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΧΑΡΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΨΟΦΗΣΕΣ ???
    Ε ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ...ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ...
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΑΥΡΟ...
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΓΑΥΡΟ !!! ΜΠΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ρε ψευτες πουστηδες πειραιωτες στα πετραλωνα φαγατε τρελη πουτσα και λετε ψεμματα..2 μαχαιρωμενους ειχατε και εναν τραυματια εμεις και μιλαμε για 50 καβατζωμενους δικους σας και 30 δικους μας.ειστε η ντροπη των οπαδων ρε πουστηδες αλλα φετος δεν εχετε ιδεα για το τι σας ετοιμαζουμε..τελειωσαν τα ψεμματα.ΘΥΡΑ 13 ΑΘΗΝΑ

    ΥΓ.εκει στα πετραλωνα εχουμε και 4 μηχανακια σας..μολων λαβε πουτανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τις μηχανές τις έχει η ΓΑΔΑ.
    Εσύ έχεις καμία σχέση με αυτούς και λες μολων λαβε ;
    Ασε ρε πινόκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή