Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ακούστε τη φιλοσοφία μας!


Εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ από τότε μέχρι και σήμερα, αδέρφια μου, κάνουμε το ίδιο και το αυτό...

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, απόψε θα πούμε λίγα πράγματα για εμάς τα άρρωστα αλάνια της ΘΥΡΑΣ 7, για όλους εμάς τους γνήσιους ΓΑΥΡΟΥΣ που βάζουμε τον ΘΡΥΛΟ μας πάνω από όλους και από όλα, κάτι, αδέρφια μου, που το έχουμε μόνο εμείς αυτό, γι’ αυτό και διαφέρουμε από όλους τους άλλους αλλόθρησκους εδώ στην Ελλάδα μας αλλά και παγκοσμίως. Κάτι που δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι οι υπόλοιποι αυτό, γιατί πολύ απλά δεν το έχουν, δεν το ξέρουν, δεν το νιώθουν, οπότε αν διαβάσουν αυτά τα πράγματα που λέμε τώρα, τα νομίζουν ακαταλαβίστικα, αλαμπουρνέζικα, εξωγήινα! Θα λένε τι «παπαριές» γράφει πάλι ο Χάρος, αλλά υπάρχουν και από αυτούς κάποιοι πιο ψαγμένοι που δεν φοράνε παρωπίδες και σκάνε από τη στεναχώρια τους που ποτέ δεν γίνεται να αλλάξει η νοοτροπία τους. Αδέρφια μου, όπως εγώ έτσι και πολλοί από εσάς θα έχετε παραδείγματα από αλλόθρησκους δικούς σας που όχι μόνο μας παραδέχονται σαν οπαδούς αλλά βλέπουν κατάματα την κατάντια τους! Αδέρφια μου, ξέρετε πόσα βαζελάκια διαβάζουν τον «ΓΑΥΡΟ», όταν πέφτει στα χέρια τους; Μου το έχουν πει, και τους έχω πιάσει στα πράσα, για να μαθαίνουν την οπαδική συμπεριφορά μας και το πώς τη βλέπει η ΘΥΡΑ 7 στα δικά μας θέματα!

Πάμε στα δικά μας, να μην τους ανοίγουμε και τα μάτια, αλλά ούτε να τους δίνουμε αξία με το να ασχολούμαστε με αυτούς όπως κάνουν με εμάς, όλοι τους!

Θα σας γυρίσω πίσω, αδέρφια μου, στη δεκαετία του 1980 όταν κάποιοι ροκάδες της εποχής μας έφτιαξαν τη ΘΥΡΑ 7, σε εκείνο το μοναδικό και ανεπανάληπτο καμαράκι της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ απέναντι από τη ΘΥΡΑ 7. Εμείς, λοιπόν, αδέρφια μου, φέραμε τον όρο Hooligan στην Ελλάδα. Όταν το πρώτο μαύρο πανό HOOLIGAN, που είχε φτιάξει τότε ο Κώστας ο Ακροβάτης και το έσκασε στο γήπεδο της Καστοριάς, από 15 τρελούς μαλλιάδες με τα μαύρα πέτσινα και τα σκουλαρίκια ανεβασμένοι πάνω σε ταράτσα, από τις υποτυπώδεις τουαλέτες του γηπέδου, ανάβοντας και από ένα καπνογόνο την ώρα που μπήκε ο ΘΡΥΛΟΣ μας στο γήπεδο! Και στο γήπεδο των Ιωαννίνων την ίδια χρονιά, που μας κοιτούσαν όλοι τότε σαν κάτι εξωπραγματικό!

Ο όρος HOOLIGAN συνδέεται με φανατικούς οπαδούς που δεν διστάζουν να αναπτύξουν παραβατική συμπεριφορά για την ομάδα τους. Αδέρφια μου, τότε η λέξη και ο όρος Ultras δεν υπήρχε ούτε στα λεξικά μας, αλλά ούτε και στα μπερδεμένα μυαλά μας! Δεν θα πρέπει, όμως, να συγχέεται με τους Ultras, οπαδούς δηλαδή που ακολουθούν την ομάδα παντού, οι οποίοι παρόλο που μπορεί να εμφανίσουν και περιστατικά βίας, έχουν σαν κύριο σκοπό τους την υποστήριξη των ομάδων τους. Αυτά με τους όρους και τις λέξεις είναι για τα λεξικά και τους φλούφληδες, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ από τότε μέχρι και σήμερα, αδέρφια μου, κάνουμε το ίδιο και το αυτό... ακούστε τη φιλοσοφία μας! «Ακολουθούσαμε παντού και πάντα την ομάδα μας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, τον ΘΡΥΛΟ μας, τότε δεν υπήρχαν απαγορεύσεις στα εκτός έδρας παιγνίδια, αλλά έπρεπε να έχεις και τα ανάλογα «ΦΡΥΔΙΑ» για να πας σε μια πόλη που σε έβλεπαν σαν εξωγήινο, και το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα σε προκαλέσουν οπότε σε ανάγκαζαν να κάνεις τα δικά σου και σε έλεγαν την άλλη μέρα HOOLIGAN».

Αστυνομική προστασία τότε, αδέρφια μου, μηδέν εις το πηλίκον... μόνο καπελάδες με τα πηλήκια και τα ξύλινα γκλοπ έπαιζαν, τοπικιστές και αυτοί, άσε που σε έβλεπαν δυο φορές εξωγήινο αυτοί! Οπότε την προστασία την παρείχες μόνο σου στον εαυτό σου.

Ένας ΓΑΥΡΟΣ επιτίθεται αν του επιτεθούν, βοηθά οπότε χρειάζεται, και δεν σταματάει ποτέ να αγωνίζεται για τον ΘΡΥΛΟ μας και τη ΘΥΡΑ 7. Μπορεί το ματς να τελειώσει, να έχει γυρίσει από την οποιαδήποτε εκδρομή, να έχει σκάσει σπίτι, να έχει βγάλει την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ και το κασκόλ του, αλλά να ξέρετε πως μάχεται 7 ημέρες την εβδομάδα για το καλό της αγαπημένης του ομάδας.

Ένας γνήσιος ΓΑΥΡΟΣ, ένα μάχιμο αλάνι της ΘΥΡΑΣ 7 έχει ΠΡΟΣΩΠΟ, δεν είναι όπως όλοι οι άλλοι που τις περισσότερες φορές κρύβονται πίσω από μια κουκούλα που καλύπτει το κεφάλι τους και ένα κασκόλ το πρόσωπό τους. Όταν χρειαστεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, και της πάντα δίκαιης ΘΥΡΑΣ 7, βγαίνει μπροστά να υπερασπιστεί το δίκιο του συλλόγου μας και της Θύρας μας στα ίσια, αντρίκεια, και αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν! Αυτή είναι η πειραιώτικη μαγκιά, αδέρφια μου, η ΓΑΥΡΙΚΗ περηφάνια, αυτό έχει το μοναδικό DNA μας! Όταν ένας ΓΑΥΡΟΣ περπατάει στους δρόμους, ακόμα και όταν δεν έχει διακριτικά της ομαδάρας, είναι αναγνωρίσιμος. Όπως και ο βάζελος... το ξεχωρίζω το λαγουδίσιο μουτράκι του από χιλιόμετρα! ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ...

ΑΔΕΡΦΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΛΑΟ ΤΟΥ!

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΛΑ!
ΕΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ!
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΓΟΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ! ΘΥΡΑ 7

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 22/06/2011)

14 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΣΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ;;;; ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΙΣΘΩΤΕ HOOLIGAN ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ΡΕ ΖΩΑ ΓΑΥΡΟΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 38 ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ Δ' ΟΧΙ ΣΤΗ Β', ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΨΟΦΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΧΑΡΕ, ΣΤΗ ΨΑΘΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΚΑΤΟ ΑΛΒΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afoy oloi gnorizoyn oti esi kai oloi oi ypeyuinoi tvn sindesmon katheste kai plironeste apo tis sindromes kai tis ekdromes poy diorganonete. re file....o opadismos ftanei sto telos toy siga siga kai tha to deis ayto.....Dimitris..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7
    ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ
    ΟΥΛΤΡΑΣ Ή ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ
    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΔΥΟ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΑ...

    ΜΠΕΕ ΜΠΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. john xare 7

    na ta xaireste ta 38 eseis 37 oloi eseis

    i laspi kai i vrwma den sas aggizoun...
    xaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaaxaxaxxaaxaxaxa

    me ntope paixtes sto basket ,persines diakope ston teliko,stimenous diatites k epotes kai ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΦΕΤΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΔΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΤΟ Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Μ Α ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ..ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..!! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΣΑΣ..
    ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ Λ7 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΖΟΝ ΧΑΡΕ 7 ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΛΤΡΑΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ... ΤΖΙ ΕΦΤΑ ΤΖΙ ΕΦΤΑ
    ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΤΖΙ 7 ΟΟΟΟΟ ΤΖΙ 7 ΡΕΝΤ ΟΡ ΝΤΕΝΤ ΤΖΙ 7

    Α ΚΑΙ ΠΟΥ΄ΣΑΙ...

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε μαλακα χαρο ξεκολα και μμη γραφεις μαλακιες μας κραζουν

    τι ευρωπαικα και μαλακιες ρε μαλακα..
    τι στο διαλο ονειρευεσαι..

    καλα μου λεγανε στο γηπεδο οτι την εχεις δει...
    μας κραζουν οι λαγοι και καλα κανουν

    τακας 7 καμινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaro trexa na deis ti kanei i mana sou spiti............



    Μ Π Α Σ Τ Α Ρ Δ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Κ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..
    ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΖΩΗ Κ ΚΟΤΑ, ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..

    TONY SPARTAN.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!"""
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..........

    ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ???????///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. KATOYRAO STON TAFO TOY FILOPOYLOY LAGOI.......
    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA.
    ETSI GAMANE TA MANIATAKIA.............
    XAXAXAXAXAXAXAXA
    KORYDALLOS 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΟΛΟΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Paliokolozoa vazeli gamo tn panathinaiko sas mas vrizete mas vrizete alla tn gauro tn parakolouthite palipoustarades sto internet kl isaste apo koda omos mono na trexete poustopeda

    ΑπάντησηΔιαγραφή