Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΜΑΣ !!!

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!
Νοέμβριος 2010
Αδέρφια, από την επομένη αγωνιστική, πρέπει όλοι να κάνουμε το χρέος μας!!!

Γεια σας, αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Θα συνεχίσω αυτά που λέγαμε και χτες για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς τα αρρώστια που είμαστε και αγωνιζόμαστε στα δύο πέταλά μας! Φωνάζατε τόσα χρόνια και κάνατε παράπονα για την επαρχία μας που ήταν ξεκομμένη, αλλά και πολλοί από εσάς, αδέρφια μου, που μου κάνετε παράπονα για διάφορα θέματα!

Εγώ, ξέρετε πολύ καλά όλοι σας, ότι μιλώ με τους πάντες… και από κοντά αλλά και από το διαδίκτυο που έχω μπλέξει εδώ και λίγο καιρό! Είμαι απλός και το ξέρετε και σας δίνω τον αέρα να μη με βλέπετε σαν Χάρο και κολλάτε να μιλήσετε! Αυτό, αδέρφια, το κάνω όχι μόνο γιατί είναι στον χαρακτήρα μου, αλλά θέλω να ακούω τις γνώμες σας, όποιες και να είναι αυτές.

Γιατί σε άλλους δικούς μας, του στιλ μου, κολλάτε να μιλήσετε και αυτό δεν κάνει! «ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ». Αλλά από ό,τι έχω καταλάβει πολλοί από εσάς και μικροί και μεγάλοι, «σόρυ» που σας τα λέω έτσι στα ίσια, μένετε στα λόγια!!! Τα περιμένετε όλα στο πιάτο! Και δεν θα μιλήσω για τίποτα έκτακτες καταστάσεις… Θα μιλήσω για το πιο απλό, για το χρονικό διάστημα των 90 λεπτών που πρέπει όλοι όσοι βρίσκεστε στα πέταλά μας να φωνάζετε συνεχώς!

Η ουσία, αδέρφια μου, είναι να χαιρόμαστε το 90λεπτο όπως παλιά, στην παλιά ΘΥΡΑ 7, να ιδρώνουμε, να κλείνει η φωνή μας, να τραγουδάμε συνεχώς, να το γουστάρουμε, αδέρφια μου, αυτό που κάνουμε!

Γιατί είμαστε ΘΥΡΑ 7 και σε όλους εμάς από παλιά μέχρι και τώρα, υπάρχει μπέσα, σεβασμός, μυαλό, φωνή, έχουμε όλοι μας πολύ καλές ιδέες, δόξα τω Θεώ έχουμε γηπεδάρα, από φέτος έκτος από τη ΘΥΡΑ 7 έχουμε και το απέναντι πέταλο που μαζί και με κοινό στόχο κάνουμε και θα κάνουμε θαύματα! Εμείς, αδέρφια, στη ΘΥΡΑ 7 έχουμε ιδανικά, συνείδηση, υπευθυνότητα.

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε αυτό το κίνημα γιατί για κίνημα πρόκειται, όλο και πιο καλό, όλο και πιο δυνατό. Και βλέπετε ότι τα καταφέρνουμε! Είμαστε όλοι μας μια οικογένεια με πολύ καλή οργάνωση και ακόμα πιο μεγάλη όρεξη. Υπάρχουν, αδέρφια μου, γερές βάσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πάνω από όλα έχουμε πολύ καλά άτομα σε όλους τους τομείς.

Η ΘΥΡΑ 7 έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία, με αμέτρητα κατορθώματα, όπως και έχει και τους ανάλογους ήρωές της. Εχει αυτόν τον υπέροχο και μοναδικό κόσμο της που ακολουθά και δεν λυγά ποτέ και με τίποτα. Για αυτό σας λέω, αδέρφια! Γιατί είμαστε, αδέρφια, και πρέπει όλα αυτά που λέμε τώρα να τα ψάξετε και να κάνουμε όλοι μαζί ό,τι καλύτερο μπορούμε έτσι ώστε και να προστατέψουμε τη ΘΥΡΑ7 από οτιδήποτε μπορεί να τη διαβάλει, αλλά το βασικότερο από όλα είναι, αδέρφια μου, το «ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΦΩΝΑΞΤΕ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ». Γι’ αυτό από την επόμενη αγωνιστική θέλω όλοι σας να κάνετε το χρέος σας απέναντι στην ομάδα μας και στη ΘΥΡΑ 7 και τίποτα παραπάνω!!!

ΧΑΡΟΣ7

22 σχόλια:

  1. Ρε Χαρε φετος πιο πολυ φωναζει το απεναντι πεταλο που ειναι σθνδεσμοι της επαρχιας παρα η 7....

    Ισως χρειαζεται να μπουν 2 οργανωτες ενας ο ΡΟμαριο στα αριστερα και αλλος ενας απο δεξια....

    Το μισο πεταλο δε φωναζει σχεδον καθολου....Σκεψου το γηπεδο εχει απιστευτη ακουστικη και δεν φωναζουν οι μισοι....

    Ολοι πηδανε το πλεξιγκλας να μπουν στην 7 αλλα απο φωνη παπαρια...

    Οποιος δε φωναζει ας παει στο κεντρο...

    ελπιζω να αλλαξει συντομα αυτη η κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννη καλησπερα,

    Καλα τα λες ρε φιλε ετσι πρεπει να ναι τα πραγματα στα πεταλα.

    Ηθελα να σε ρωτησω ρε Γιανναρε αν ξερεις τι παιζει με τους συνδεσμους που υπηρχαν σε Γαλατσι , Κυψελη Αγ Μελετιου και Περιστερι. Ειδικα Γαλατσι και Περιστερι ειναι περιοχες με πολλους γαυρους και δεν ειναι δυνατο να μην εχουμε οργανωμενο συνδεσμο...οπως τα Λιοσια και η Πετρουπολη. Αν ξερεις εσυ η καποιος αλλος ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είμαστε Ολυμπιακοί τρελλοί και πρέπει να υποστηρίξουμε την προσπάθεια της Θύρας 7 για το καλύτερο
    Πριν δύο χρόνια δεν έβρισκα εισητήριο για την Θύρα 7 κι έτσι δεν έμπαινα αλλά άκουγα πολλούς να λένε ότι πάνε κάποιοι και δε φωνάζουν καθόλου και πάντα είχα την απορία πως μπορεί να φωνάζω εγώ και κάποιοι άλλοι από άκυρες θύρες και αυτοί όχι
    Από τότε ευτυχώς βρίσκω εισητήρια για την 7 και φωνάζω με την ψυχή μου αλλά θλίβομαι βλέποντας αυτούς που κάποτε γέλαγαν, όταν τους έλεγα πως κάποιοι δεν φωνάζουν και δε βρίσκω το νόημα τότε του να πηγαίνουν, να κάθονται αμίλητοι...
    Αυτά!Ααα και ένα μεγάλο μπράβο στους επαρχιώτες έχουν ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιανναρε τι θα γινει με τους λαγους???

    Μηπως εχουν ξεθαρεψει αρκετα?ειδες τι εγινε σε λιοσια αγιους και νεα φιλαδελφεια...μηπως πρεπει να τους τρεξουμε λιγο ξανα να συνελθουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ HOOL ΣΤΑ 15ΧΡΟΝΑ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NAI ΡΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ...

    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΝΕΛΟ ΠΩς ΕΚΑΝΕ ΟΝΟΜΑ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...

    ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΛΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ... Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ... ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ....

    ΧΑΡΕ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε Γιαννη , ειμαι απο την Πατρα και καθε αγωνιστικη ερχομαι να δω τον Θρυλο απο την Θυρα 23 με αλλα 2 παιδια...ημασταν και στην Κρητη και σε πολλες εκδρομες. Η μονη ενσταση που εχω ειναι το θεμα με τις σημαιες. Δε λεω , γουσταρω ατμοσφαιρα καυτη και κολαση στο γηπεδο , αλλα πιστευω οτι το να χαλας την θεα σε μενα και σε αλλους που δεν ταϊζουμε τα παιδια μας για να δουμε τον Θρυλο και ακουμε μπινελικια επειδη δεν κατεβαινει η σημαια στα κορνερ ειναι απαραδεκτο..Μπορει να μην συμφωνεις αλλα πιστευω να καταλαβαινεις αδερφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε πατρινε ανοιξτε το συνδεσμο ρε φιλε στην Πατρα...αφνετε τους λαγους κι αλωνιζουν εκει....ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XARE 5 SHMERA K METRA ANTISTROFA.... K XAIRETA TOUS DIKOUS SOU,DEN EXEIS POLY XRONO.... TIK TAK TIK TAK....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΑΡΕ ΕΠΑΙΞΑ ΔΙΠΛΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ..
    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΡΕ ΕΠΑΙΞΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ...

    ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΟΥΒΑ .. 8Α ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΝΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελα ρε κομπλεξικε μπαοκτζη,μια ζωη τα ιδια!αφου δεν επαιξες μπαλιτσα,πώς θες να κερδισεις??? παιξατε μπαλα?οχι!πού πας με αυτη την ομαδα...Γκαρσια και μαλακιες...3 μπαλακια και λιγα ηταν κομπλεξαρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. XAXAXAXA α ρε Johnny, πέρα από τις μαλακίες που γράφεις το μπλογκ αυτό έχει και ένα θετικό για εσένα…….. : Επιτέλους έμαθες να γράφεις ελληνικά, όταν είχα ξαναμπεί πριν πολύ καιρό είχαν πονέσει τα ματάκια μου. Παίρνω πίσω το σχόλιο μου αν διορθώνεις τα κείμενα σου στο word. Χαιρετίσματα υπαλληλάκο από έναν υγιή φίλαθλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !! ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΙ 43 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ !! ΕΝΑ ΟΜΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ 70 ΝΑ ΠΑΩ...ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΟ! ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ ΑΝΕΤΑ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ !!! ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΕΕΕ ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΧΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟ ΟΡΓΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ

    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΑΜΑΝΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΗΤΗ!!!!!

    43 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πες του τα απο κοντα αυτα μαγκα του ιντερνετ...
    θ7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ;
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. zela ti egine kipseli,ilioupoli,patissia?
    ti egine?
    ekei stou zografou exoume varethei na soulatsaroume... mia to kalokairi me ta mixanakia mas, mia tora sta ilisia gia to mbasket kikloforoume anetoi kai oraioi...
    etsi einai omos, otan mazevo ton katallilo kosmo paizo mbala monos mou...
    gate 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή