Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΤΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ!

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΣ ΠΑΘΟΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΤΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ!



341305Γεια σας αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ! Ηρθε η στιγμή, από εδώ, να σας ανοίξω την καρδιά μου και να σας πω ορισμένα πράγματα, που είμαι απολύτως σίγουρος ότι τα σκέπτεστε και θέλετε όλοι σας να γίνουν. Όμως, κάποιος πρέπει να τα πει και να απαιτεί να γίνουν οπωσδήποτε!

Θα σας πω δυο λόγια για εμένα γιατί πολλοί που δεν ξέρουν θα πουν και πολύ καλά θα κάνουν… Ποιος είσαι εσύ ρε που μιλάς για όλους εμάς; Αδέρφια δεν είμαι ΤΙΠΟΤΑ! Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στην τιμημένη ΘΥΡΑ 7 είμαι και είμαστε όλοι ίδιοι, απλά άλλοι τρέχουν πιο πολύ και άλλοι πιο λίγο. Αυτή είναι η διαφορά μας! Σας σέβομαι, σας αγαπώ, και σας υπολογίζω όλους το ίδιο, από τον πιο παλιό που τον βρήκα στην ΘΥΡΑ 7, τότε που άρχισα και εγώ να τρέχω με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, μέχρι τον πιτσιρικά που τρέχει τώρα, και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να γαλουχηθεί όπως πρέπει, γιατί αυτός θα αναλάβει να συνεχίσει αυτή την ιστορία της ΘΥΡΑΣ 7!

Θα αναφερθώ για τον κόσμο μας γενικώς αλλά ειδικά εμάς που τραβιόμαστε παντού και πάντα, και καθόμαστε στο πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 και από φέτος στο απέναντι πέταλο, στις ΘΥΡΕΣ 21-22-23.

Και αδέρφια έχουμε φτιάξει μια εικόνα μαγευτική σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε στο ΝΑΟ μας, σε αυτή την γηπεδάρα, στο Καραϊσκάκη μας. Αυτό που έχουμε ξεκινήσει φέτος, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε υπάρξει κάτι παρόμοιο. Αυτό που κατορθώσαμε σαν κόσμος θα μείνει στην ιστορία, καθώς όπως όλα δείχνουν σε κάθε αγώνα στο ΝΑΟ μας γινόμαστε όλο και πιο καλοί και συντονιζόμαστε όλο και πιο πολύ. Και βλέπετε το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Ολοι μας καταλαβαίνουμε πόσο και πόσα, έχουμε κερδίσει από αυτή την προσπάθεια. Και αυτό είναι κάτι που το πετύχαμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά όπως κάνουμε πάντα. Γι αυτό όλοι σέβονται την δυναμική που έχουμε σαν λαός.

Θέλω αδέρφια μου να παρατηρήσετε τους παίκτες μας όταν μπαίνουν στο γήπεδο μας, πως είναι το βλέμμα τους όταν αντικρίζουν τα πέταλα μας;(!!!) Πρέπει με την τρέλα μας να τους κάνουμε να γουστάρουν και να λένε ότι αν δεν ήταν στο γήπεδο, θα ήθελαν να είναι μόνο στην κερκίδα, μαζί μας! Αν μας βλέπουν εμάς έτσι αδέρφια, αναγκαστικά και αυτοί θα κατανοούν την τρέλα μας και θα κάνουν τα πάντα να κερδίζουν και να μας κάνουν χαρούμενους δίνοντας όλη την ψυχή τους σε κάθε ματς! Οσο για τους αντίπαλους ξέρουμε τι παθαίνουν μέσα εκεί!

Και σαν οπαδοί και σαν ομάδα, αφού αδέρφια μου το Καραϊσκάκη είναι στο πόδι και στα 90 λεπτά του αγώνα, αλλά και σαν ΘΥΡΑ 7, γινόμαστε πιο δυνατοί και βοηθάμε πολύ περισσότερο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Είναι αδέρφια μου είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα αυτό που έχουμε καταφέρει με τα δυο πέταλα. Γιατί είμαστε συνέχεια εκεί παίζοντας καθοριστικό ρόλο, βοηθάμε, φωνάζουμε! Βλέπεις δυο ολόκληρα πέταλα να πηγαίνουν πάνω κάτω, να χοροπηδάνε εκστασιασμένα και τα συνθήματα να μην σταματούν.

Όλοι είμαστε αδέρφια μου ενωμένοι και δυνατοί, και οπτικά, αλλά και ποιοτικά. Θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι, πιο «ΤΟΥΜΠΑΝΟ», και ο συντονισμός των εξεδρών μας θα γίνει σε λίγο καιρό άπαικτος. Απλά αδέρφια για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να καταλάβουμε πως όσοι έχουμε διαρκείας ή παίρνουμε εισιτήρια για αυτά τα πέταλα το μόνο χρέος που έχουμε μέσα εκεί είναι να μην κάθετε κανένας μας κάτω, και να φωνάζουμε 90 λεπτά συνέχεια!

Θα σας το πω στα ίσια για να καταλαβαινόμαστε… «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ» Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα υποχρέωση εκεί μέσα! Αν βλέπετε κάποιον δίπλα σας να τα κάνει αυτά να του την πείτε στο ωραίο… να τα κόψει! Χωρίς να τσακωθείτε, «ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ»

Αδέρφια δεν μπορεί αυτοί που οργανώνουν και από την ΘΥΡΑ 7 αλλά και εμείς στο άλλο πέταλο να βγάζουμε τα λαρύγγια μας, να έχουμε λυσσάξει, να μαλλιάζει η γλώσσα μας, δίνοντας συνθήματα και ξεσηκώνοντας τον κόσμο, και να βλέπουμε δικούς μας να μην σηκώνουν ούτε τα χεράκια τους όταν ο Νικόλας βαράει την τρομπέτα του! Αυτά αδέρφια και άλλα διάφορα που θα πούμε αύριο θα φτιάξουν ακόμα καλύτερα το κλίμα μέσα στο ΝΑΟ μας! Είτε το θέλετε είτε όχι… Συνεχίζεται…



ΧΑΡΟΣ 7



ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ…

Αδέρφια μου μην ξεχνάμε τον ερασιτέχνη πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε έμπρακτα την καρδιά του συλλόγου μας! Πρέπει όλοι μας ενωμένοι και όσοι μπορούμε περισσότεροι να γίνουμε μέλη στον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, «δεν είναι κακό αλλά είναι αναγκαίο». Αδέρφια μου χρειάζονται άνθρωποι και αθλητές, που να παλέψουν ανιδιοτελώς για το άθλημα. ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ…

4 σχόλια:

  1. zeles ti egine kipseli,ilioupoli,patissia?
    ti egine?
    ekei stou zografou exoume varethei na soulatsaroume... mia to kalokairi me ta mixanakia mas, mia tora sta ilisia gia to mbasket kikloforoume anetoi kai oraioi...
    etsi einai omos, otan mazevo ton katallilo kosmo paizo mbala monos mou...
    gate 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI OLOI IDIOI EINAI STHN 7!!!SIGOURA..

    EMENA TIN ALLH FORA ME DEIRANE EPIDI DEN FONAZA GIA MIA STIGMH.,..

    EIXA TO LAIMO MOU RE ALITES TOU PEIRAIA...MONO EKEI EISTAI NA KOUNIESTE...

    AYTO EINAI OTI EIMASTE OLOI IDIOI STIN 7?
    PSEFTES!!!OSOI PERNOUN MISTO APO TIN DIOIKISI EINAI KAI OI KAI KALA MAGKES:p TIS 7!!!

    NA DIMOSIEYTHEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ»

    TI LES RE PSEFTI FILAKOVIE POU THA SE AKOUSOUME KAI SOVARA?
    ANTE PLINE KANA PIATO MALAKA KOLOMPARA

    EMENA GIATI ME XTIPISES RE TOTE POU EIXA TON LAIMO MOU???E LEGE RE AN EXEIS @@????

    OLUMPIAKOS EIMAI KAI MALISTA POIO PISTOS APO ESENA!!!
    KSEREIS GIATI???

    GIATI DEN MOU EXOUN PLIROSI POTE EKDROMH!!!!

    MALAKA PSEFTH...

    ΑπάντησηΔιαγραφή