Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ
Σάββατο, 29 Μάιος PDF Εκτύπωση E-mail
AddThis  Social Bookmark Button
gavroslarge29_05_20101

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, όπως οι περισσότεροι θα έχετε πληροφορηθεί, το Σάββατο 29 του μηνός άνοιξε η αυλαία για μια νέα ΔΙΚΗ ΜΑΣ εφημερίδα. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» λοιπόν είναι πλέον υπαρκτό γεγονός και μπαίνει δυνατά στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ οικογένεια.

Μια εφημερίδα για ΓΑΥΡΟΥΣ, μια εφημερίδα ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ… που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Στην εφημερίδα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο δικός μας παλμός, αυτός του κόσμου!

Η καρδιά μας λοιπόν θα χτυπά δυνατά και εκεί, με ένα ξεχωριστό «δισέλιδο» που κάποιους θα τρελάνει και κάποιους θα ΑΠΟτρελάνει…! Πάνω από όλα θα είναι αληθινό και θα είναι στην λογική του κάθε ΓΑΥΡΟΥ, που το μόνο που τον νοιάζει, το ξανά λέμε είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πως θα είναι πάντα στην κορυφή.

Συνάμα θα αποτελεί και την ασπίδα σε πιθανά κακώς κείμενα, που θα κάνουν την εμφάνιση τους και που θα επιδιώξουν να σπιλώσουν τον ΘΡΥΛΟ μας, υποκινούμενα από κάθε λογής προπαγανδιστές και …αντικειμενικούς ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.

Ελπίζουμε στην στήριξη σας, που είναι μοναδική όλο αυτό το διάστημα μέσω της ηλεκτρονικής οδού! Το ταξίδι μόλις άρχισε αδέλφια και σε αυτό το ταξίδι σας θέλουμε όλους κοντά!

Με εκτίμηση και απεριόριστο σεβασμό σε όλα τα αδέλφια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!

ΧΑΡΟΣ 7

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου