Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ανασυγκρότηση και...υπομονή

Κανονικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε τα γραπτά μας να είχαν λίγο διαφορετικό προσανατολισμό και να ήταν επικεντρωμένα στον ποιον τελικά από όλους εκείνους που έχουν γραφτεί προπονητή θα…καταλήξουμε.

Σε ποίους επίσης από όλους εκείνους τους παίκτες που έχουν γραφτεί θα…καταλήξουμε και θα…αποκτήσουμε. Τώρα όμως και μετά τις εξελίξεις που έφερε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την περασμένη Πέμπτη, οφείλουμε να αλλάξουμε πλεύση.

Από την ενότητα πήγαμε στην κόντρα! Ο πρόεδρος έβγαλε μια σχετική πικρία για τον κόσμο. Κάποιες εφημερίδες έβγαλαν ακόμα ποιο μεγάλη πικρία… για τον κόσμο και για την αντιμετώπιση του απέναντι στον πρόεδρο…

Από όλο το φετινό χάος λοιπόν και τα απανωτά λάθη που δύσκολο να τα έκανα εγώ… Τελικώς αυτό που έμεινε και κράτησαν κάποιοι ήταν ο γνωστός…αχάριστος κόσμος.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά έγινε αυτό που γίνεται συχνά τα τελευταία χρόνια. Και αυτό είναι όταν έρχεται η δύσκολη στιγμή, το χρέωμα να πέφτει στον κόσμο. Λυπούμαστε όμως που κάποιοι αν και ιδιαιτέρως…ανοιχτομάτηδες κοιτούν το δέντρο και αγνοούν, όχι χάνουν, το δάσος!

Τώρα τούτες τις στιγμές και μέχρι την 14η Ιουνίου που θα μάθουμε τα σπουδαία ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει κάποια ανασυγκρότηση από την διοίκηση, καθώς δεν μπορεί το μαγαζί να κατεβάσει ρολά και από την άλλη εμείς να κάνουμε…υπομονή για να δούμε τι θα δούμε.

Μπαίνουμε σε μια δύσκολη εποχή από όλες τις απόψεις και πιστεύουμε πως μόνο ποιο δυνατοί μπορούμε να βγούμε από όλη αυτήν την κατάσταση. Αρκεί να μην υπέρ ισχύσουν εγωισμοί και…εκδικητικές τάσεις.



ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου