Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ! ΣΤΟ WWW.XAROS7.GR


ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!
Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 18:00


peiraiotis. Αυτό το Σάββατο θα είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα. Και αυτό γιατί πολύ απλά συνοδεύεται από δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

. Η μία έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο για την 23η αγωνιστική και για τον τελικό #3 με αντίπαλο τον Εργοτέλη στην κρήτη! Και η δεύτερη με το μπάσκετ που έχουμε τον τελικό κυπέλλου με τον παναθηναϊκό.

. Δύο παιχνίδια με την δική τους ιδιαίτερη σημασία! Το ποδόσφαιρο γιατί πλέον θέλουμε το απόλυτο νικών (τουλάχιστον ως το ντέρμπι) και στο μπάσκετ γιατί πρέπει-επιβάλλεται να πάρουμε την πρώτη κούπα!

. Όσο αναφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει, πλέον είμαστε σε μια φάση που θα πρέπει να δείξουμε τι εστί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Η ομάδα δουλεύει (επιτέλους) πάνω σε σωστές βάσεις. Οι παίκτες δείχνουν φτιαγμένοι, οπότε πάμε στην Κρήτη ρίχνουμε και εκεί ένα τρίμπαλο και κατεβαίνουμε! Απλά και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ!

. Και μην παραμυθιάζεστε από κάποιους που προσπαθούν (επειδή δεν έχουν και άλλη επιλογή) να μεταδώσουν άγχος και χαρακτήρα ντέρμπι (αν είναι δυνατόν) σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ποιος Εργοτέλης; Θα τους απαντήσω απλά! Και ας εκτεθώ γιατί κανείς δεν ξέρει. Μπάλα είναι! Απλά ξέρω και πολύ καλά την ομάδα μου.

. Όσο αναφορά το μπάσκετ είμαι ποιο αισιόδοξος από ποτέ ότι το παιχνίδι θα το πάρουμε και κατά συνέπεια και το κύπελλο! Η ομάδα αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ, οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι ο δρόμος στένεψε και δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια και άλλης απώλειας, οπότε πάμε να ανατρέψουμε την μέχρι τώρα διαμορφωθείσα κατάσταση και να φέρουμε την κούπα στον Πειραιά!

Πάμε γερά λοιπόν να περάσουμε ένα Σαββατόβραδο σπέσιαλ και πλήρως ερυθρόλευκο και επιτυχημένο!

ΥΓ1: Όσο αναφορά στο θέμα των δηλώσεων του Ντούντου σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης που είναι σχεδόν καθημερινές, όπου είπε ότι μετά την περασμένη Κυριακή οι οπαδοί μας ξανά πίστεψαν στο πρωτάθλημα!

Να του πω απλά ότι πάντα πιστεύαμε στο πρωτάθλημα φίλε Ντούντου! Εσείς την είδατε αλλιώς και κάνατε τα δικά σας. Και με λυπεί το γεγονός αν είχατε τέτοια αντίληψη. Του ότι και καλά είχαμε συμβιβαστεί με την ιδέα της απώλειας οπότε και εσείς ήσασταν στον δικό σας κόσμο!

Ευτυχώς που κάποια πρόσωπα πήραν την κατάσταση επάνω τους και άλλαξαν και νοοτροπίες αλλά και αποτελέσματα!

ΥΓ2: Από εβδομάδα και αν όλα πάνε καλά την Κυριακή, θα ασχοληθώ πάλι με ερυθρόλευκες δηλώσεις από κάποιο άλλο μέλος που προκάλεσαν λίγο δυσφορία στον κόσμο. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει να κάνω, αλλά νομίζω οτι ένας ζωντανός οργανισμός σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να είναι υγιης πρέπει να λέγονται όλα! Προς το παρών όμως και πρώτα απο όλα με ενδιαφέρει και ελπίζω όλους σας η Κυριακή και η νίκη στην Κρήτη!

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΛΕΣ...

    ΑΛΛΑ...ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 1 ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΑ, ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ...

    ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟ ΤΟ 1997...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.... ΟΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΟΤΟΡΟΣΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΟΛΙΑΣΕΙ..ΓΙΑ 3 ΕΙΣΑΣΤΑΝ...

    ΘΕΛΑΤΕ Κ 8 ΝΙΚΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ...

    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ..

    ΦΕΤΟΣ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ 8Α ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ...
    ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ CHL ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
    Ο ΘΕΙΟΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ..

    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε γαμησου ρε μαλακα!να δουμε εσεις σημερα τι θα κανετε..α ξεχασα το εχετε σιγουρο...ο αρχιτσατσος ο Ζαγορακης θα σας το κανει δωρο!θελω να χασετε και να πατε +2...να δειτε τη πουτσα θα εχει στο ΟΑΚΑ μουνακια(Μπασκετ και Ποδοσφαιρο)ΑΙΝΤΕ ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ego epimeno giati to moynaki o xaros einai exo kai o prezakias mesa oloi mesa lamogia kai oi men kai oi den. pseytomagkes me opla....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε λαγουδακια της φάπας το ειστε ψευτες φλωροι και ρουφιανοι το ξερει ολο το πανελληνιο...Εσυ που μιλας για ψευτομαγκες με οπλα για πεσμας το 2004 που ειχε ερθει η οριτζιναλ Ζωγραφου ποιος λαγος ψευτομαγκας ειχε βγει εξω απο το συνδεσμο λαγων φλωρων Ζωγραφιωτων και πυροβολησε στον αερα....και εν συνεχεια βγηκε στην καμερα σα να μη συμβαινει τιποτα και εδινε τους ΑΕΚΤΣΙΔΕΣ????
    Ονοματα δε λεμε ο νοων νοειτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ..ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ;;;;;

    ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ...

    ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΚΛΠ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 50-50 ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΕΧΕΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ...ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ..ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ... ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ;;;

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ..ΜΗΠΩΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ;; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ;;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ...
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ ΤΟ 1974....

    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΣΑΝ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΧΑΥΤΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ..

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΟΤΑΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΕΤΟΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 13 ΣΤΑ 14 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ..ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ Ή ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ...

    ΓΙΑΤΙ;;;;;;;

    ΑΠΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΑ 13 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ...ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ...

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Λ7 ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ...

    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΖΕΛΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ 2 ΚΟΥΠΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΜΠΑΛΑ, ΠΛΗΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΟΒΑΖΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ, ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ.
    ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΛΑΥΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΕΣΑ... ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗ 13 ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΦΛΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΟΙ... ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ 2004 ΔΕΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ. ΚΡΑΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;
    ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟ JUNIOR ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
    ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ; ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ 50-50 ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ '80 ΚΑΙ ΤΟ '90 ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΤΟΝ ΣΑΡΑΒΑΚΟ ΣΑΣ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, Ο ΚΑΡΑΒΟΥΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 68 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 67 ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΥΓΓΡΟΣ. ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 'Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. wraios o mgkas apo panw ta leei etsi opw exoun ta pragmata eiste polloi pitsirikades gia na thymaste ta xronia ths poustias tou pao giayto araxte ligo bazelia k xalarwste k mhn pisteyete osa sas lene oi pikramenoi oi megaloi sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. h xounta mporei na mas voi8ise na pame sto wembley logo fovou allwn omadwn alla den esthse paixnidia.
    sth revans me ton erythro astera sthn athina
    an empene to goal tou tarasi(kapws etsi)sto 89 tha milagate gia sthmeno?
    antithetws esas h xounta sas xarise 1 ekatomyrio draxmes DWRO
    kai 100 ekatomyria draxmes gia na ftiaksete ghpedo.+ oti to ghpedo pou ftiaksate to onomasate 21 apriliou pros timhn thn xountas.
    to 80 pragmati o vardinogiannis eixe paraga opws eixe kai o kokkalis ta 1997-2003.meta den thn xreiazotane...eidika to 2000 einai o orismos ths paragas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή