Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Νίκη με το κουνέλι και με τον Εργοτέλη !!! Και άσε τον ζαγοράκη να κάνει ότι θέλει !!


Νίκη με το κουνέλι και με τον Εργοτέλη !!!
Και άσε τον ζαγοράκη να κάνει ότι θέλει !!

Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 20:01

xarostis7Ξεκινώ με τον αγώνα που έχουμε στην Κρήτη πρώτα !!!

Αδέλφια δεν μας ενδιαφέρει το πόσο θα έρθει ο λαγός στην τούμπα, στα <<φρύδια >> μας το τι θα κάνουν αυτοί, όχι ότι θα μας χαλάσει το αν χάσουν αλλά εμείς πρέπει για να είμαστε και μάγκες, να κάνουμε αυτό που λέμε όλοι μας << 8 νίκες >> μέχρι το τέλος !!!! Και γιατί ????

Α) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

Β) ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ !!!!

Αδέλφια αύριο στην Κρήτη όλοι εκεί !!! Ιδικά οι δικοί μας από το κατακόκκινο νησί πρέπει να είστε όλοι σας εκεί να δώσετε βροντερών παρών, για να πάρει Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ και αυτό το ματς, όπως και κάθε ματς από εδώ και πέρα !!! Αλλά και για έναν άλλον λόγο, να δώσουμε να καταλάβουν όλοι αυτοί που και καλά απαγόρευσαν τις μετακινήσεις !!! Ότι εμείς δεν μασάμε από τέτοια και θα είμαστε παντού και πάντα κοντά στην ομάδα μας !!!

Έλα ρε ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, παίξε δυνατά και τσαμπουκαλεμένα, παίξε για τον λαό σου, για όλους εμάς τους άρρωστους ΓΑΥΡΟΥΣ που δεν θα σε αφήσουμε ποτέ μόνο σου !!!

Έχω μιλήσει με τους δικούς μας στην Κρήτη αδέλφια και καθημερινά παίρνουν εισιτήρια σε όποια θύρα και να βρουν, θα γίνει το έλα να δεις, και εχω να τους πω πως λόγο δουλειάς ενώ μέχρι σήμερα ήταν να φύγω για κάτω αεροπορικός το πρωί στης 10, δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας, γι αυτό θέλω εσείς να κάνετε το χρέος σας και να φωνάζετε και για εμένα !!!

Πριν λίγο έφτασε η ομάδα μας στο αεροδρόμιο και όπως γίνετε παντού όπου παίζει έγινε της << Πόπης >>

Τρελή υποδοχή είχαν οι παίκτες μας, από τους ΓΑΥΡΟΥΣ της μεγαλονήσου, τώρα με πήραν τηλ 19.15 άκουγα της φωνές τους έξω από το αεροδρόμιο και τρελάθηκα, με πήρε από κάτω που δεν θα είμαι εκεί << Γαμ.. την δουλεία που κάνω >> αλλά δεν τρέχει ΘΡΥΛΑΡΑ μου πάρε τους τρείς πόντους εκεί και χαλάλη σου !!

ΘΡΥΛΕ μου αύριο γερά, νικάς στον Εργοτέλη

Θα πάθει εγκεφαλικό στην τούμπα το κουνέλι

Άσε που ο Ζαγοράκης ο τεστοστερόνας, ο γιαλατζής μάγκας, ο άντρας της γνώστης σε όλους μας << ΛΙΛΗΣ >> Πήγε άκουσα στους συνδέσμους και στους οργανωμένους οπαδούς του ΜΠΑΟΚ, και τους ζήτησε να είναι να μην είναι οι μεθύστακες σουρωμένοι την Κυριακή, και να είναι καλά παιδιά !!!

Ρε ξευτίλες ΜΠΑΟΚΙΑ, πως καταντήσατε έτσι ρεεεεε !!!! Λίγη τσίπα πάνω σας ρεεεεε !!!! Και σας λέω λίγη τσίπα, γιατί σας ψήνει ο Ζαγορ… για πίπα, το έχετε πάρει χαμπάρι ??? Ρόμπες έχετε γίνει ρεεεεε !!!!! Δεν έχετε καταλάβει ότι και πάλι με τον ΒΑΖΕΛΟ θα παίζετε πλαι οφ ρεεεε!!!

Τι να πω…. Τα λόγια είναι περιττά πλέον, με την κατάντια σας ουσττ και ξανά ουυυυστ !!!

Αδέλφια για την ομάδα μας αύριο στο μπάσκετ ένα θα πω, οι ΛΑΓΟΙ παίζουν τα πάντα αύριο, και πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ καλοί για να τους κερδίσουμε, και να τελειώσουμε πλέον αυτό που έχουν κτίσει εδώ και χρόνια εκεί !!!

9 σχόλια:

  1. ΚΟΥΠΑ,ΚΟΥΠΑ,ΚΟΥΠΑ,ΚΟΥΠΑ,ΚΟΥΠΑ,ΚΟΥΠΑ,ΚΟΥΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ!ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΨΥΧΑΚΙΑ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΛΕ ΣΚΑΤΟΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ???ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ Ο ΜΠΑΤΙΣΤ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΔΗΘΕΝ???ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΟΙ ΓΛΩΣΙΤΣΑ!1,2,3,4,ΠΑΡΤΙΣ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ!ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ!ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ???ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ???ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΣΚΕΒΙΤΣΙΟΥΣ,ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΚΑΤΟΕΡΙΣΤΙΚΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΝΤΟΛΜΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΚΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΕΛΙΚΟ ΜΑΓΚΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ...ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ (ΠΙΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΑΟΥΛ,ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΤΛ.)ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ "ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ"ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΛΟΥ!ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ...ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ!ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥΤΣΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ!!!ΒΑΖΕΛΟΙ ΡΟΥΦΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ!!!

    ΘΡΥΛΑΡΑ-ΚΟΥΠΑ-ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΖΕΛΕΣ...ΒΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ! ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ! ΚΑΙ ΤΡΕΧΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΛΑΓΟΙ!

    ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΝΑΥΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ! ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΑΜΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΞΑΝΑ!

    ΣΤΙΣ 28/2/2010 ΕΧΕΤΕ 2 ΕΠΙΛΟΓΕΣ: Ή ΧΑΝΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαζελε δεν εχεις και δεν ειχες ποτε τα αρχιδια ουτε με το δαχτυλο να με ακουμπησεις. Θα ερθω στο οακα θα σε γαμησω και θα φυγω κυριος. Βλακακο των βορειων προαστειων με τα λευτα του πατερουλη και μιλας και για ιδανικα... πουθεναδες της ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pios malakas grafei anti gia sena re xare vlaka!! giati esi sigoyra den grafeis giati apo gnvseis eisai koytsoyro!! mono gia kanena pesimo kaneis alla mono me oplo..kota...!!! ampanthse kai tha kanoniso na vareseis kai mena me ptisomeno kota...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 42 xronon kai asxolise akoma re file? kapoia stigmi tha se vroyn petameno me ayta poy les. xalarcse ligo kai asxolisoy mono me tin omadas soy.ta pragmata exoyn allaxei kata poli, pernas rixneis kai feygeis apla pragmata......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιταχτε που καταντησε ο χουλιγκανισμος στην ελλαδα...να απειλουν το χαρο κατι λαγουδακια πουστακια των ΒΠ που εχουν προτυπο τον Ψηλό....και τον Γιαννακη τον πουσταρα....

    Μαγκες μη λετε πολλα και προπαντως το νου σας...Τα πραγματα οντως εχουν αλλαξει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. milate gia psilo gt sas tsouzei gt sas gamaei re oso lete gia ekeinon fenete oti sas tsouzei xaxaxaxaxaxaxa saaaaas gamaei o psilos!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. phrate kypello re mounakia klammena kai xarhkate?o aiwnios gamias to maio tha einai pali edw.
    thryle thymisou
    88-54
    86-55
    51-81
    91-64

    eiste apogonoioioi
    eiste poutanas gioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή