Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Απολαύστε το βίντεο με την εξέδρα των Delije. Θυμίζει σε πολλά την δικιά μας. Το βίντεο είναι διάρκειας 10 λεπτών, αλλά στο 7.07 αρχίζουν τα συνθήματα


❼ Tilliros
Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει το βίντεο με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να τραγουδούν το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" τόσο στα σέρβικα όσο και στα ελληνικά. Οι σχέσεις μας με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα είναι κάτι παραπάνω από φιλικές. Σε πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού έρχονται Σέρβοι για να τα παρακολουθήσουν, ενώ γίνεται και το αντίθετο. Ακόμα και στο Εμιρέιτς με την Άρσεναλ υπήρχαν οπαδοί του Αστέρα στις κερκίδες.

Στις 20 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα της Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Σμεντερέβο, την οποία και νίκησε με 3-0. Παρεμπιπτόντως τα αδέρφια μας είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πέντε πόντους πίσω την μισητή Παρτιζάν. Σε εκείνο το ματς, λοιπόν, είχαν κάνει κατάληψη στο πέταλο του γηπέδου. Στα κάγκελα είχαν αναρτήσει πανό του Ολυμπιακού, ενώ κρατούσαν και ελληνικές σημαίες.

Σε κάποια στιγμή κι ενώ το σκορ είναι 2-0 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα οι οπαδοί του αρχίζουν να φωνάζουν "Ολυμπιακός - Ολυμπιακός" και σε εκείνο το σημείο μπαίνει και το τρίτο γκολ. Στην συνέχεια στήθηκε πάρτι στην κερκίδα και το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" ακούστηκε ξανά στα σέρβικα. Απολαύστε το βίντεο με την εξέδρα των Delije. Θυμίζει σε πολλά την δικιά μας. Το βίντεο είναι διάρκειας 10 λεπτών, αλλά στο 7.07 αρχίζουν τα συνθήματα για τον Θρύλο μας.

http://www.youtube.com/watch?v=-CNLQ-yN3Bw&feature=player_embedded

1 σχόλιο:

  1. NAPRED ZVEZDA LE

    πρεπει να ανταποδωσουμε αδερφια και οχι απο υποχρεωση αλλα με ευχαριστηση [τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι]

    τα αδερφια παντα μαζι σε χαρες και λυπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή