Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΟΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ…!!


John Peiraiwtis

Το έχουμε ξαναπεί και όμως το φαινόμενο ο θεσμός του κυπέλλου να αποτελεί ευκαιρία για τον κάθε ανύπαρκτο να διεκδικεί πρόκριση συνεχίζει να κάνει την εμφάνιση του. Πόσο μάλλον για ομάδες που διψάνε ειδικά απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…να πάρουν βαθμό-βαθμούς η στην προκειμένη περίπτωση μια πρόκριση!
Σήμερα στις Σέρρες έσκασε η γκέλα! Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ήταν συνέχεια της προβληματικής εικόνας του Σαββάτου, που ευτυχώς δεν στοίχισε, η άλλη μια κακή παρένθεση που για ακόμα μια φορά σκάει σε αγώνα κυπέλλου.
Δεν μπορώ να καταλάβω διαχρονικά για ποιο λόγο πρέπει να υποτιμούνται και να λογίζονται αυτά τα παιχνίδια ως κάτι το διαφορετικό. Εντάξει θα γίνουν οι αλλαγές κάποιων παικτών, λόγω του ότι η δυναμικότητα της αντιπάλου είναι κατώτερη, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτή η αγωνιστική αλλαγή πρέπει να γίνεται και εγκεφαλική στο μυαλό των παικτών με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μια εικόνα τελείως διαφορετική από την πραγματική και από αυτήν που συνάδει με την απλή λογική.
Θέλω να πω ότι αυτό το παιχνίδι αν ήταν σε αγώνα πρωταθλήματος θα ήταν τελείως διαφορετικό και αυτή η αλλαγή νοοτροπίας παρατηρείται συνέχεια και όχι μόνο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά εμάς στην προκειμένη μας ενδιαφέρει μόνο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Δεν θα κάτσουμε να μουρμουρίσουμε και να ισοπεδώσουμε πρόσωπα και πράγματα αλλά αυτό είναι απαράδεκτο για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Και πέρυσι με τον Διαγόρα τα ίδια πήγαν να γίνουν, το κάναμε θρίλερ και στο τέλος κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα! Πριν λίγα χρόνια με τα Γιάννενα αποκλειστήκαμε μέσα στο Καραϊσκάκη. Παρατηρείται λοιπόν εικόνα υποτίμησης, γιατί δεν θέλω να πιστεύω αδιαφορίας. Δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αν είναι οι αλλαγές αυτό που ξέρω είναι αν το παιχνίδι ήταν πρωταθλήματος θα βλέπαμε κάνα 0-3!! Μήπως ο Λεβαδειακός είναι χειρότερος; οπότε είναι φανερό ότι κάτι τρέχει…Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και τα θέλουμε ΟΛΑ! Τουλάχιστον εμείς οι οπαδοί. Όποιος από τους άλλους δεν θέλει και διαλέγει…να φύγει και να πάει αλλού!
Ως πότε θα κάνουμε τέτοια κόλπα…να έχουμε περάσει έναν σκόπελο με Τούμπα-ΟΑΚΑ-Λάρισα-Λιβαδειά και τσάμπιονς λίγκ και να πηγαίνουμε εκδρομή στις Σέρρες;!
Αυτά που κοροϊδεύαμε με τον Λαγό πέρυσι θα τα έχουμε εμείς;
Ας πρόκειται για κύπελλο, αυτό ήταν ένα σοκ που ήρθε απρόσκλητα και απρόσμενα και θα επηρεάσει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, ευχόμαστε και μακάρι να μην μας επηρεάσει στο βαθμό που να αποδιοργανώσει αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε και που αξίζει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, δηλαδή νίκες και τίτλους!!
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ!!

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

4 σχόλια:

  1. ΟΝΤΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ, ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΞΕΝΕΡΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΜΗΤΤΟΥ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ, ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H SYNEXEIA POUTANAS GIE LAGE EINAI KONTA PAIANIA NO2 ERXETAI SAPIE KARKINIARH GAMW TH FARA SOU LAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PROSEXE MONO MHN AFHSEIS ESY ATOMA PISW AYTH THN FORA KARKINIARH.STON TOFALO SAS LYPITHIKAME KAI XARISTHKAME STA 2 ADERFAKIA,PROSEXE MHN PROKALEIS GIATI THN EPOMENH FORA DEN THA EIMASTE MEGALOPSYXOI.KAKO PSOFO NA EXEIS POUTHENA HOOLIGAN TOU PLHKTROLOGIOU OPADE TOU PC.

    THYRWROS13FALHRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POU SAI THYRWRE PES STH MANA SOU EIMAI STO DWMATIO 29.3.07 STEILTHNA TH PSOLA GRHGORA GIATI AMA THYMWSW THA TH GAMHSW TSAMPA APITHANE LAGE HOOL TOU LAPTOP KAI TOU NET SE FOVITHIKAN TA PLHKTRA TWRAAAAAAAAAAAAA....KAKO PSOFO NAXEI OLO SOU TO SOI KAI SY RE MOULEEEEEEEE. STO FALHRO POY?P O U T H E N A

    ΑπάντησηΔιαγραφή